En bild..
2009-01-31kl:03:31:06 | Kategori: Bilder


Och här har ni henne, Linda "Lily" Blom..

Philippa
2009-01-31kl:01:42:23 | Kategori: Musik


Vilken fantastisk röst tjejen har! Lyssna på vibratot.. Underbart.
Urhärlig dialekt också, tösen fick mig faktiskt att tjuta.
Så otroooooligt duktig och superduper söt!

Dessutom är "Kom Änglar" en av Winnerbäcks bästa låtar..

Hör några övriga;
- Om du lämna mig nu
- Halleluja
- Field of Gold

AVSLUTAD: Vinn "diamant"-fotoram
2009-01-31kl:01:22:20 | Kategori: Tävlingar


Tack för sponsrat pris : Kvalitet&Fynd.

För att delta;
- Skriv en vara utöver ramen som du gillar mycket från
shoppen.
Glöm inte: Mailadress och/eller bloggadress för ev. kontakt.

Inställning, Inställning, Inställning!
2009-01-31kl:00:37:35 | Kategori: Allmänt 2009

Som jag sagt så många gånger, både till er och mig - INSTÄLLNING. Lite lättare sagt än gjort.. Speciellt idag.

Nåväl, jag börjar fatta vinken, jag har börjat tjäna lite pengar på bloggen, får gratisprylar och liknande. Det sticker i ögonen på vissa läsare. De tycker att jag tigger och är girig. Sedan är jag "lat" också - "det är ju för fan bara att skaffa att jobb". Speciellt nu i lågkonjunkturen, när det är som absolut lättast att få ett. Jag vet vad jag gör och jag vet hur mycket jag kämpar - that's the way it is.. Men nu vet jag ialla fall vad det är som ni stör er på och tyvärr, det är inget jag kan ändra på även om jag vill.

Jag vet så väl vad som väntar när jag skriver inlägg som de nedan, men ibland går fingrarna av sig själv.. Jag funkar som så att jag aldrig kommet acceptera det vissa av er säger att "bara för att man bloggar, så får man tåla påhoppen och ibland rent av mobbning". Det är idiotiskt! Det är ju precis som alla andra intressen! Ingen har rätt att trycka ned någon annan p.g.a. ett intresse personen har och det är något många av er borde lära er. Jag tycker att det är fruktansvärt att man i dagens samhälle i princip skall acceptera mobbning. Förjäkligt att jag klassas som svag och lättstött bara för att jag väljer att inte acceptera påhopp.. Känslig är jag, med det ä inget negativt.

Nåväl! Nu har det varit så negativt här i bloggen idag, av många anledningar. Dags att slänga upp en tävling..


Varför denna avsky?
2009-01-30kl:21:19:23 | Kategori: Tänkvärt!

Jag och Emma sitter och diskuterar Bloggkommentatorernas inlägg där de tänkte välkomna mig till "Bitterfittsklubben". Visserligen valde dom att skriva om Meral istället, men de lade ändå den där förbannade piken. Tror ni det droppat in några "bitterfitta"-kommentarer idag? Oh ja, en hel drös!


Jag förstår inte vad det är folk avskyr så otroligt mycket med mig och min blogg. Bloggkommentatorerna har aldrig någonsin skrivit ett positivt inlägg om mig. Det gör dom visserligen inte om några andra heller direkt, men jag undrar vad det är som upprör så förbannat mycket med min blogg? Detsamma gäller alla kommentarer jag får av folk som verkligen beskriver sin avsky till mig. Vad är det jag skriver som gör er så förbaskat arga?

Jag tar inte åt mig längre, jag har lärt mig handskas med det. Men jag funderar ändå på vad det är som framkallar det. Avundsjuka enligt många, men jag tror det är något mer eller annat än det. Frågan är bara vad.. Jag kan förstå att man bli upprörd om man läser provokationer, påhopp eller andra saker, men min blogg innehåller enligt mig inget sådant och jag är otroligt försiktig med vad jag faktiskt skriver.

Jag skriver inte detta för att vara sur och negativ, men jag funderar verkligen på det och har gjort till och från en längre tid. Jag vet att jag kommer få kommentarer som "skit i dom" eller "dom är bara avundsjuka" samt "dom vill bara ha publicitet". Men ibland måste jag få reflektera lite över saker och ting som pågår här i bloggen. Jag och Elin(nevnarien) har också pratat om detta tidigare och vi kan inte riktigt acceptera denna avsky och elakhet som pågår i bloggvärlden.

Kan hända att jag skriver detta delvis för att jag är ganska nedstämd. Det är väl aldrig roligt eller lätt att inse att en relation man tror är så mycket mer, bara betyder något för en själv? Att bli sviken är aldrig enkelt, men inte blir jag väl en bitterfitta för det? Jag är inte mer än mänsklig..


En heldag med en vän
2009-01-30kl:17:57:28 | Kategori: Allmänt 2009

Idag har det varit en helt underbar dag. Malin kom hit imorse runt nio och kröp ned i min säng ett par timmar. Kikade på Sex and The City-filmen samt klickade runt lite på youtube, skrattade tills vi grät. Hundarna låg och mös under mitt täcke. Malin har fyllt år, så hon fick lite försenade presenter av mig. Ville ge dem när vi var själva liksom, inte på krogen och inte igår på hälsokvällen.

Sedan for vi in mot stan, drog ett par varv i affärerna och sedan var vi så hungriga att vi beslöt oss för att ta en lunch i Duvan-huset. Natchotallrik för min del, Kycklingsallad för Malin - riktigt gott! Ytterligare ett par varv i affärerna för att sedan åka hem. Det är otroligt skönt att omge sig med folk som verkligen finns där för en. I.o.m. min hälsokväll insåg jag ett och annat, som jag verkligen blundat för. Vänskap handlar om att ge och ta, inte bara ta,ta,ta. Det blir intressant att se hur många som tar sig tid att åka 7 mil för att träffa mig när jag flyttat, när det inte ens fanns ork att åka 10 minuter med bil. Det blir ett test!

Ikväll kommer älskade hit igen, saknat honom. Två nätter utan varandra känns verkligen, när man annars sover tätt, tätt intill varandra varenda natt.

Hälsokvällen gick åt helvete..
2009-01-30kl:01:29:56 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Rubriken är ett skämt, ville bara skrämma er lite. Jag är faktiskt supernöjd med kvällen. Trots att människor inte dök upp och inte ens kunde skicka ett SMS och berätta detta (inte ens efteråt och be om ursäkt) så är jag superglad för de tjejerna som dök upp. Lite trist när man bunkrat upp med fika och liknande och folk inte ens kan berätta att dom inte kommer - trots att man sagt ett starkt JA. De som inte visste om de skulle hinna är en annan sak, men ett löfte är annorlunda.

Nåja, superglad för de gulliga tjejerna som dök upp ialla fall. Malin & Rebecca, som är mina vänner sedan barnsben kom givetvis. Sedan även ett gäng söta bloggläsare Emma, Ida, MonaRebecca & Haylie. Sedan var det såklart vi som höll i det och även min lilla maaami! Väldigt få av de 20-25 som var planerade med andra ord, men så är det!

Nu är det er tur! Lite info och priser på diverse produkter, möjlighet att kunna beställa och kontakta mig är alldeles snart igång!

Nu går jag..
2009-01-29kl:16:58:33 | Kategori: Bilder


Och såhär ser jag ut idag..

Nu tänkte jag knalla ned till lokalen vi skall var i ikväll. Tanja och hennes vän kommer om en liten stund och sedan droppar vänner och blivande vänner in på löpande band om någon timme eller två. Skall bli spännande detta! Mamma är världens snällade och fixar fika till oss allihopa - Tack!

Jag har ångest!
2009-01-29kl:14:13:07 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Jag behöver er hjälp! När jag tagit på mig kläderna jag tänkte ha idag, stentvättade jeans samt min vita Heidi tisha, slog det att det kanske är olämpligt att ha en T-shirt, med en tjej som pekar "Fuck you" när man håller i en sån här kväll. Vissa av er kommer säkert tycka att jag är skittöntig, medans andra tycker att jag har rätt.

Är det olämpligt att ta på sig T-shirten nedan? Skall jag köra på något enfärgat? Gud vad svårt det är... Märks det att jag är nervööös eller =/..

EDIT: Jag valde bort heidi-tröjan faktist och drog på mig en helsvart fodralklänning, fast jag har den som topp.. Känns bättre : )


T o r s d a g
2009-01-29kl:13:27:54 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Torsdagen är här, vilket betyder att jag skall ha min hälsokväll. Jag är faktiskt ganska nervös. Det kommer ett par bloggläsare som jag inte har träffat och jag är ju en ganska så blyg tjej när det väl gäller. Men det skall nog gå bra, några få av mina vänner kommer ialla fall, varav en kommer hjälpa mig att fixa iordning lite inför kvällen. Blir ju alltid lite lättare när det är någon man känner. Men det skall bli riktigt roligt att träffa tjejerna och jag hoppas infon som Tanja kommer ge oss är innehållsrik och användbar.

Jag hade hoppats på att kunna få min utväxt färgad innan idag, men så blev det tyvärr inte. Får ta det imorgon. Det är en graj som jag passar på att göra när jag är i Karlstad nämligen. Jag har ju lärt mami hur man gör. Hon penslar i färgen, resten sköter jag själv..

Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Tanja och hennes manager kommer runt 5, så jag kanske hinner blogga lite mer innan.

Nelly Shoes
2009-01-29kl:12:52:46 | Kategori: Skor


Det är inte vår ännu, mina vänner, så ett par UGG's-kopior som de ovan skulle jag gärna vilja ha. Tyvärr är minsta storleken 37, och det blir väldigt stort på mina mini 35:or. Nyinkommet hos Nelly ialla fall, kanske någon av er slår till?

Prenumerera på Lily-bloggen..
2009-01-29kl:04:25:39 | Kategori: Allmänt 2009Jag tror inte det finns någon bloggare som missat denna tjänst, men jag vet att det är många som inte använder den. Rekomenderas verkligen om du vill hålla koll på dina favoritbloggar på ett och samma ställe.

Vill du premumerera på Lily-bloggen?
Klicka här.

Mitt allra första repotage hos Bangerhead!
2009-01-29kl:01:32:31 | Kategori: Hår & HudvårdNi har väl inte missat mitt allra första repotage hos Bangerhead.se?
Klicka på bilden för att komma direkt dit.

Hemklickat!
2009-01-29kl:00:19:34 | Kategori: Hem och inredning


Och så har det skett lite hemklick till badrummet i lägenheten, allting ovan är från det underbara märket Lisbeth Dahl. Fullkomligt älskar deras design på saker och ting. Allting ovan kommer från en nyfunnen favorit - Kvalitet&Fynd.se.

1. Fotoram med "diamanter", köpte två av modellen. En skall innehålla en bild på P&T och den andra en bild på mig&J. Tror det kan bli superfint faktiskt. Kostade 35:-

2. Behållare för bomullspads med lock och öppning i botten. Lite roligare att lägga bomullspadsen i en sådan än att ha en platspåse hängandes i badrummet.

3. Behållare till förvaring av tops, hör till bomullspads-behållaren ovan.

Otroligt sött, håller ni inte med? : )

Design-tajm!
2009-01-28kl:22:37:08 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Nu har jag tre designer att göra och jag tänkte därför sätta igång nu. Kanske tar jag lite pauser med bloggning, kanske inte. Ni får hålla er uppdaterade helt enkelt :D Haha!

Hungrig..
2009-01-28kl:19:56:13 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Man blir riktigt hungrig av att ligga och gosa *skratt*. Funderar på att ställa mig och göra macaroner, men då är frågan vattenkokta eller stuvade.. Det lutar åt alternativ två.. Jag och beslutsångesten alltså!

För övrigt så kanske ni har sett att jag fått upp SMS-rutan igen? Jag tog bort den då jag fått ett annat erbjudande, men så fick jag ytterligare ett erbjudande och bestämde mig för att behålla den ett tag till ialla fall. Du vet väl att du kan ha en likadan på din blogg?

Mine to be
2009-01-28kl:18:39:30 | Kategori: Accesoarer


Superfräsch vårnyhet från Chique är påväg hem till mig.
Friis & Company - Soddy Bag - Svart väska

Glöm inte: Rabattkoden på 10% rabatt till alla Lily-läsare.

The City: Avsnitt 6
2009-01-28kl:18:18:29 | Kategori: The Hills / The City

The City - MTV Shows

Se övriga The City-program här.

Slöfockar!
2009-01-28kl:17:35:26 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Jag och J kröp ned i sängen tillsammans med vovarna och toksomnade. J sover ännu.. Han är så fin. Min blivande sambo, hihi. Jag kan säga det om och om igen, även om vi inte riktigt kommer överens om alla möbler från början, så respekterar vi även varandras åsikter och smak. Faktum är att vi har väldigt lika smaker, så det han tycker är fint är liksom inte "asfult" i mina ögon. Det är nog lite lättare att kompromissa då, än när stilerna skiljer sig helt åt. Dessutom är det inte en i vårt förhållande som bestämmer all inredning och alltid får dom den vill - vi kompromissar som sagt! Det är mycket det ett förhållande går ut på, att ge och ta och inte bara ta, ta, ta! Men det är härligt att knalla runt i affärer, dividera om vilka möbler som skall stå vart, muttra lite, bli sådär glad och lycklig igen, för att sedan dividera och muttra lite till.

Jag har bestämt mig när det gäller köksbordet ialla fall! Ett vitt blir det och J "låter mig få ha det så". Våra köksluckor och tapet är också ljusa och köket är relativt litet. Jag tror att jag vill ha det så luftigt och ljust det bara går och inte bryta av det med ett bord som inte riktigt "passar in", för det är jag känner för det mörka. Jag fick alltså som jag ville när det gäller detta.. Nu skall jag försöka övertala min kära att lila prydnadskuddar och andra "piffiga ting" är sjukt snyggt och att vi absolut skall ha det i vardagsrummet. Just nu får jag svar som "i helvete heller! Men du kan då en lila tandborste och toaborste om du vill".

Så, mina vänner, hur skall vi få J att gilla lila?
Jag kallar det "Expedition - Make J love lila"
Vill ni hjälpa? :D

Charlestown!
2009-01-28kl:12:12:39 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Knasigt det känns att åka in i Karlstad och veta att det inte kommer vara min hemkomun så länge till.. Men känns bra ändå! Jag & J har varit runt en sväng i diverse möbelbutiker igen, jag lade en handpenning på ett köksbord med tillhörande stolar på sommarlagret. J vill ha ett mörkt, jag vill ha ett ljust, men jag betalar det, alltså har jag den avgörande rösten ; )

Skall dock fundera lite till, det fanns inte ett helt bordsset inn med färgen jag ville ha, så det skulle bli lite strul och ta lite tid. Det mörka är supersnyggt, men det vita är ändå snyggare. Dessutom har jag gillat den sortens bord i evigheter, så jag tror jag ångrar mig om jag köper ett mörkt faktiskt.. Men vi får se, det mörka finns ju på lager..


Vårnyheter från Chique
2009-01-28kl:07:22:50 | Kategori: Accesoarer


Vårnyheterna börjar droppa in bland nätets alla webshopar och likaså hos Accesoarernas Nr1 Chique. Mitt favoritmärke hos Chique är Friis&Company och det är även från det märket väskorna ovan kommer ifrån, riktigt söta eller hur? En helsvart skönhet kommer hem till mig i slutet av veckan (eller början av nästa), men vilken får ni se lite senare.

Tänkt mest berätta för er att ni som Lily-läsare har 10% rabatt på hela er order från Chique. Perfekt när våraccesoarerna skall inhandlas. Allt du behöver göra är att skriva in "lindablom" i rabattkodsrutan i kassan, så dras det automatiskt. Hojta gärna till om rabatten utnyttjas och berätta gärna vad ni köpt - jag är ju en nyfiken jäkel : )

Den ultimata kärleksgåvan!
2009-01-28kl:04:22:21 | Kategori: Tips och trix


Jag kunde inte hålla mig ifrån att klicka hem denna söta bok från Bluebox.

Jag kommer inte ge den till min plutt i alla <3-ans present, men jag skall försöka fylla den med fina bilder och minnen från våra snart 3 år tillsammans. Jag kommer spara den till ett perfekt tillfälle och ge den, när det blir vet jag inte ännu.

Det är ialla fall en "fyll i bok" med underbara citat och fina ord.

Beskrivning: Ibland är det svårt att sätta ord på alla känslor och därför har de försökt hjälpa till med det i den här boken. Här finns en massa plats att dokumentera det första mötet, den första pussen, pirret i magen och känslorna som fortfarande finns. Föreviga era smeknamn, samtalsämnen och vardagssysslor, och ta dig tid att ge riktigt bra komplimanger.

Finns som sagt att köpa här.

Alla <3-dag på ingång..
2009-01-28kl:03:48:10 | Kategori: Kläder & Accessoarer


Alla hjärtans dag är på ingång och jag funderar på att inviga Jack&Jones webshop iför den s.k. "kärleksdagen". Personligen är inte alla hjärtans sådär superviktig, men jag brukar inhandla något ändå. Det har ju trots allt blivit en ganska stor dag (älskad och hatad), så en liten gåva kan min älskade få.

Började för övrigt fnissa när jag såg fraktpriset hos J&J - 10 spänn!
Det är ju ingenting. De flersa klädbutiker på nätet brukar ligga runt ialla fall 49:-
Toppen med billig frakt ialla fall, beställningar brukar ju bli jäklans dyra när frakten drar iväg.

Såg föresten att Blubox hade lite roliga Alla <3 - presenter.
Kanske får blogga lite om det imorgon? Eller vad säger ni?


Glöm inte att buda..
2009-01-28kl:03:32:31 | Kategori: Till salu


Klar med kvällens/nattens designer!
2009-01-28kl:03:15:58 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Jag är precis klar med kvällens designer. En av de två krånglade något djuriskt, så det tog mycket längre tid än jag väntat mig. Har även svarat på resterande mail jag fått och hoppas på att någon vill ha hjälp under morgondagen. Det börjar bli roligt att grejsa med design igen faktiskt.. Var länge sedan jag tyckte det och lite därför jag lagt det på is..

Tänkte passa på att tipsa om min "Januari-tävling" som är igång ett par dagar till. Tävlingen i samarbete med Tretton.se ni vet? Och till er som inte visste om det, får ju reda på det nu! Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Lite efterbilder från klippningen
2009-01-27kl:21:31:24 | Kategori: Linda fixar hår


Klippte av närmare 1 dm på Ronja idag.
Hennes hår var verkligen superlångt och slitet, så det var välbehövligt.
Klippte upp det och tunnade ur det.

Visst blev det kanuuuners? : )


Klipptajm igen!
2009-01-27kl:19:38:10 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Vilken besvikelse.. Så många jag bjudit på min hälsokväll, så få som tar sig tid att komma. Jag förstår givetvis de som jobbar eller har andra viktiga saker för sig. Men när det är vänner som inte har någonting för sig, bara inte "orkar" komma blir jag sjukt ledsen. Glad för de som tar sig tid ialla fall..

Jag kommer uppskatta denna kväll ialla fall, för det är en liten knuff i rumpan för att jag skall komma igång. Jag skall få lära mig lite mer om företaget och hur vi skall lägga upp allting innan själva "hälsokvällen". Hälsokvällen är information om produkterna, där de som medverkar har tillgång till att prova, känna och klämma på produkterna som säljs.  Dessutom får de beställa egna om de skulle vilja.

Nu skall jag ialla fall klippa Ronja.. Återkommer sedan!


En liten goodiebag vore fint : )
2009-01-27kl:17:21:19 | Kategori: Bloggvärlden om Lily


T i s d a g - igen
2009-01-27kl:16:02:35 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Dumma dumma dumma Linda, som jag brukar säga när jag varit lite klantig. Tror ni inte jag somnade om efter 5 imorse? Kröp ned hos en sovande J och hans värme och tunga andetag fick mig att bli tröttare och tröttare. Låg och snosade honom i nacken och vips så var jag tillbaka i drömmarnas land..

Vaknade runt igen runt 1-2, vilket är förjävling. Min vända-tillbaka-dygnet-rytm är tillbaka på noll.. SUCK! Självdiciplinen Linda!! Ingen som vet vilken hylla i affären man kan köpa en sådan? Vad kostar det? Annars kan ju alltid någon ge den till mig i födelsedagspresent, fyller ju 21 i februari.

För övrigt så har det droppat in två "Presentkorttorget"-koder på 1000:-/st i min mail igår och idag. De är från GratisMode.. Äntligen har deras betalningar börjat droppa ut på riktigt. Sidan är ju väldigt ny, så de måste ju få in sina betalningar från diverse företag, innan de kan ge sina medlemmar sina presentkort. Har faktiskt fått hela 3000:- på presentkorttorget från Gratismode nu, får se om jag löser in koderna idag.

Bloggdesign?
2009-01-27kl:05:41:04 | Kategori: Allmänt 2009


Hemklickat!
2009-01-27kl:05:06:19 | Kategori: Hudvård och makeupJag kunde inte hålla mig! Skall jag vara ärlig har jag ingen aning om hur den luktar, men jag har Paris Hilton's andra parfym och den gillar jag riktigkt mycket. Skulle inte den här doften passa mig, kan jag sälja, lotta ut eller ge bort den. 128:- kostade den med frakt - superbilligt!

Någon av er som luktat på denna?
Kanske använder ni den?
Är den god isf? : )

Beskrivning: En doft av passionsfrukt, apelsin, mimosa, stjärnjasmin, ylang-ylang och kaprifol.

T i s d a g
2009-01-27kl:04:54:14 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Herregud, här kan vi snacka drastiska dyngs-rytms-föräningar! Somnade innan 12 igår, brukar alltid gå in på Bellme runt 12-tiden för att spana in deras nya varor för dagen o.s.v. Men inatt somnade jag innan det ens kom upp någon ny. Och det värsta - halv 5 vaknade jag! Kände att det kanske var lite väl tidigt att knalla upp nu, men min kropp vill inte somna om.

J ligger här bredvid och sussar så sött, så jag får sysselsätta mig med bloggande helt enkelt : )

Läsarfråga; Från mörk till blond
2009-01-26kl:22:00:30 | Kategori: Läsarfrågor

Fråga;
Hej Linda! Tack för en superbra blogg, läser den varje dag. :) eftersom du är en utbildad frisör tänkte jag fråga dig en sak, jag har nämligen gått från att vara blondin till ganska mörk brunett för ca 1 - 1 1/2 år sen, och trivts jättebra. Men nu har jag blivit jättesugen på att bli blond igen, och undrar om håret kan bli gult även om jag gör det på en salong? Och om det blir jätteslitet? Och om jag bör slinga det eller göra allt på en gång? Eller hur ska jag göra? Är inte så glad för blonda slingor i brunt hår...Skulle verkligen uppskatta ett svar!

Svar;
Hejsan!
Kul att du gillar bloggen. Jag antar att du färgat ditt hår flera gånger under dessa 1-1½ åren? Detta kommer leda till att pigmenten blir svårare att bleka bort.. Jag rekomenderar absolut inte en avfärgning på ditt hår, utan jag tycker att du skall börja arbeta dig uppåt till det blonda genom att succesivt bleka mer och mer slingor. Så gick jag från brunett till blondin. När dina länder når näst intill helblont resultat, kan du istället börja bleka hela utväxten. Under tiden detta sker rekomenderar jag Loreal's Absolute Repair-serie (schampo, balsam, inpackning), den vårdar samt reparerar mycket skadat hår. För du kan räkna med att detta kommer slita en hel del på ditt svall. Boka en tid hos en frisör och berätta att du funderar på att bli blond - de hjälper dig så gott de kan!

Läsarfråga; Blond till brunett, till blond igen..
2009-01-26kl:21:49:19 | Kategori: Läsarfrågor

Fråga;
Hej=) jag undrar en sak. Jag har ungefär samma hårfärg som du. Men jag vill testa att färga brunt. Typ ljus brunt, men jag vågar inte för att jag kanske ångrar mig och vill ha tillbaka mitt blonda. Är det svårt att få tillbaka det blonda håret från ljusbrun-brun? hur många färgningar behövs göras ungefär? =)

Svar;

Hejsan!
Din fråga är jättesvår att svara på. Jag vet inte alls hur utgångläget på hårets kvalité är, eller liknande. Men jag tycket att du skall tänka efter innan du färgar håret brunt. Trivs du inte, får du stegvis gå tillbaka till det blonda genom slingor. Det ger det snyggaste resultatet. Jag kan inte garantera att du får den platinablonda färgen tillbaka speciellt fort, då du tillsätter konstgjorda pigment i.o.m. den bruna färgningen. Dessa kan vara krångliga att bleka bort, så givetvis kommer det slita på ditt hår, det är A och O att du använder bra och vårdande produkter. Dessutom tycker jag att du skall gå till en frisör och göra detta - exprimentera INTE hemma : )

Allra första ordern på FreeStreet
2009-01-26kl:21:23:58 | Kategori: Gratis prylar

Gissa vem som blev den allra första att växla in presentkort på FreeStreet?
LILY LILY LILY! Alltid lika spännande att se vad dessa gratissajter går för.
Gillar verkligen att Andreas tog sig tid att maila och kolla så att allting stämde..
Nu längtar jag efter mitt presentkort på Caliroots..

Föresten, vill du veta mer om sajten?
Klicka här.

Kvallspyssel och nominering
2009-01-26kl:19:58:22 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Städning av J's rum, duschning av två chihuahuor, duschat själv, bäddat rent i bud och säng o.s.v. Nu är det fint och fräsch här inne ialla fall. Får väl försöka hålla ordning sista tiden. Sitter givetvis även och kollar på Desperate.. De går på repeat hela dagare.

För övrigt är jag nominerad till "Miss Blogg 2009". JenWikman vill utse "snyggaste bloggerskan". Kan jag väl inte påstå att jag är, som rösta ändå om ni vill. Det vore ju trist om jag inte fick en enda :D Hihi.

Vårnytt från Nelly
2009-01-26kl:18:49:06 | Kategori: Kläder & Accessoarer


Älskar dessa tischor från Nelly, otroligt snygga!
Inväntar faktiskt 250:- från Gratismakeup samt 250:- från Gratiskläder på just denna sajt, men för dem blir det nog en svart skinnjacka istället. Funderar även på att beställa de ljusa jeansen på bilderna till höger och vänter. Tycker inte alls om baksidan på dem, men jag kan ju använda dem till längre tröjor..
T-shirtarna är ialla fall av märket OBEY och kostar 399:-

Nyduschade Chihuahuor!
2009-01-26kl:18:35:54 | Kategori: Allmänt 2009

Hej vänner!

Jag har bäddat rent i hundarnas lilla lya samt duschat de små trollen. Som vanligt blir dom hela galna efter en dusch och skall springa sig torra, gnuggar sig på mattor, i sängen, eller slänger sig på rygg o.s.v. Lika roligt att se varenda gång. Skönt att på bort "löp-lukten" från Polly också. Tyra har konstigt nog inte börjat ännu..

Jeansen ute på AUKTION!
2009-01-26kl:17:07:47 | Kategori: Till salu

Nu har ni chans att göra er ett kap!
Utropspris: 1:-
Köp nu-pris: 500:-

Kom till auktionen om Monki-jeansen här.


Säljer även en Koola Anna-klänning i strl Small
Helt ny med lappar kvar.
Utropspris: 1:-
Reservationspris: 400:-
Köp nu-pris: 700:-

Klicka här för att komma till den auktionen.

Jag behåller 26:orna
2009-01-26kl:15:57:22 | Kategori: Allmänt 2009


Och idag kom alltså 26:orna hem i brevlådan!
Jag har provat båda storlekarna fram och tillbaka och har tillslut bestämt mig för att behålla 26:orna. Dom var lite stora och kommer säkerligen töja sig ännu mer - MEN dom är högre i midjan, vilket jag gillar.

Därför kommer jag alltså sälja

Monki - Skinny Black Snow
Size:
25/32

Slutsålda i alla Monki-butiker i hela Sverige
(tro mig, jag har ringt runt)

Intresse? Isf åker jeansen upp på Tradera!


Inköpslista!
2009-01-26kl:15:17:11 | Kategori: Produkter & Verktyg


Jag tänkte faktiskt införskaffa mig lite påfyllning i mitt "lilla" hårföråd inför flytten. J kommer nog bli galen på alla mina miljoner produkter, men han får stå ut, haha. Något jag verkligen behöver är ialla fall en hårfön! Allting ovan kommer från Bangerhead.se.


1. Redken Blonde Glam Pure Perl Treatment
Blonde Glam Pure Pearl enhancing treatment ger en violett färg till håret för att neutralisera gula undertoner. Tillför proteiner, fuktighet och glans till ett torrt och skadat hår. Låt verka i 3-5 minuter. Kan användas en till två gånger i veckan. Eftersom produkten innehåller färgpigment är det viktigt att inte låta produkten verka längre än angiven tid! Produkten bör inte användas i blont hår som utsatts för överdriven kemisk behandling och som är mycket poröst.

2. L'Oréal Absolut Repair Serum
Intensiv näring till försvagade och skadade toppar. Jämnar ut och motverkar kluvna toppar för ett slätt och jämnt resultat, håret känns sammetslent, utan att bli fett

3. L'Oréal Absolut Repair Masque
Disciplinerar och mjukgör genast spröda toppar. Skyddar håret och ger det synbar styrka och glans.

4. Hårfön Parlux 1800

 • 1420 watt
 • 55 CMH (32.4 CFM)
 • 3 temperaturer
 • 2 hastigheter
 • 1 kallknapp
 • 2 lättåtkomliga knappar
 • 3 m förstärkt kabel
 •  480 g

 • Imorgon Tisdag = Sista anmälningsdag!
  2009-01-26kl:14:25:58 | Kategori: Allmänt 2009


  Nu är tid och datum för min hälsokväll helt bestämd, därför tänkte jag berätta lite mer om märket o.s.v.

  Först och främst kommer det en gullig tjej som heter Tanja dit och indroducerar mäket och produkterna för hudvård, hälsa samt makeup. Här kommer ni även få chans att prova, lukta, känna och klämma på alla produkter. Dessutom har ni chans att köpa/beställa något som ni är intresserade av.

  Vilket märke?
  Märket heter Forever och är det världsledande märket inom Aloe Vera-produkter. Jag arbetade med dessa under min gymnasietid på frisörskolan och de är kanonbra! Vi fick ju kurser inom hudvård, ansiktsbehandlingar, makeup och liknande. De finns även produkter för våra husdjur. Använde även deras megastora sminklåda (se bild nedan) när jag höll på med mitt projektarbete i trean, det är kanon!

  Efter presentationen av produkterna kommer jag att bjuda på fika.

  Är du sugen på att dra ihop ett tjejgäng och komma på denna kväll?
  Tveka inte att maila:
  Kontakta_Linda@hotmail.com
  Märk mailen med "hälsokväll" samt skriv ungefärligt antal om hur många ni blir.

  OBS: Kvällen sker i Karlstad.

  OCH, det är givetvis helt gratis att komma.
  Men förbered dig på sug att köpa produkter :D

  Till er som inte bor i närheten: Inom kort kommer även ni få möjlighet att köpa produkter av mig.
  Jag kommer regelbudet lägga upp recensioner och rekomendationer : )


  Halvvägs!
  2009-01-26kl:14:00:36 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag klarade natten, jag klarade att vara vaken. Som jag kämpat med att dygna, för att kunna somna tidigt och därmed vända tillbaka dygnet. Inatt var det dock inte tänkt att det skulle bli så.. Jag har så otroligt mycket i huvudet, samtidigt som jag är så otroligt lycklig och glad för vår kommande flytt, så har jag ångest över andra saker.. Eller, kanske inte ångest på det sättet, men prestationsångest, nervositet inför torsdagen o.s.v.

  Jag var ialla fall uppe och käkade frukost vid halv 7 imorse och J stack iväg till affären runt halv 11 och klockan 11 stod maten på bordet. Sallad & fisk. Ingen av oss var sugna på potatis, mos eller annat, så det fick bli en hel massa sallad istället. Otroligt gott ialla fall. Jag och vovarna sitter och myser i sängen här nu, framför Desperate Housewives - underbart!

  GratisGuide by Lily #6
  2009-01-26kl:02:37:03 | Kategori: Lily's Gratisguider


  FreeStreet: En helt nystartad sajt med under 200 medlemmar just nu. Jag blev överlycklig när jag såg var man kan växla in presentkorten på(se längre ned). Likt de flesta gratissajter tjänar du dina poäng genom värvningar, klick på sidor, erbjudanden o.s.v.

  Tävlingar: Just nu kan du vinna 800:- att shoppa för på Caliroots.

  Inväxlingsstället: Presentkorttorget [se alla deras 60-tal butiker här] , Nelly & Caliroots(enda sajten där du kan få presentkort på Caliroots).

  Vill du registrera dig på FreeStreet?
  Klicka här och få 25 startpoäng av mig.

  Vill du läsa om andra gratissidor och tips?
  [Klicka här]

  Jag är nog lite knas..
  2009-01-26kl:00:35:44 | Kategori: Allmänt 2009


  Trots att 25:orna satt som en smäck på mig, så bestämde jag mig för att köpa ett par 26:or som en tjej ville sälja. Jag vill mest prova hur dom sitter och ifall dom kanske sitter ännu bättre än 25:orna.

  Byxorna kommer ialla fall att droppa ned i min brevlåda imorgon, så jag skall jämföra 25 och 26 och se vilka jag trivs bäst i. Efter det kommer jag ge er chansen att köpa ett par (onödigt för mig att ha två). Vilken storlek det blir kan jag ju såklart inte svara på ännu, men jag återkommer imorgon. Eventuellt dyker dom upp på tradera. Jag vet ju att ni är många som sökt samma modell!

  Jag har givetvis inte använt 25:orna eftersom att jag visste att ett par till var påväg.
  Jag har endast provat dem på dessa bilder.

  Studenteen..
  2009-01-25kl:23:47:04 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Det är snart 2 år sedan jag tog studenten, en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.
  När jag surfade in på Nelly idag så hittade jag den ultimata studentklänningen. Jag vet att många av mina läsare gör det i år och därför tipsar jag er. Visst är den otroligt fin?

  Vinnaren av Chicy-tröjan!
  2009-01-25kl:23:11:37 | Kategori: Tävlingar  Tack för sponsrat pris Chicy.

  Läsarfråga: Schampoo utomlands?
  2009-01-25kl:22:50:45 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  Hej Linda!
  Skulle behöva lite rådgivning ang. schampo & balsam. Ska flytta utomlands i vår & mycket sol & bad sliter ju på håret väldigt mycket så skulle vilja ha tips på schampo & balsam + någon super inpackning, spelar ingen roll om det är dyrt eller billigt så länge det funkar! Har långt, tjockt & blondt hår!
  Tack på förhand & kram sofie

  Svar;

  Hej Sofie!
  Jag rekomenderar dig att läsa detta inlägg. Där har jag skrivit om Loreal's Solar-serie som är lite billigare, samt Redkens UV rescue : ) Otroligt bra serier och speciellt utvecklade för "solskadade hår". Skyddar samt reparerar : )


  Läsarfråga: OSIS dust it
  2009-01-25kl:22:39:05 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  Jag har en liten fråga :) är sugen på att beställa hem Osis+ Dust it, men jag har hört att den är bäst för blondiner eftersom håret kan se grått ut på brunetter. Vet du om det här stämmer? Jag vill verkligen ha en produkt som man ge lite volym i hårrötterna! Tack på förhand :)

  Svar;

  Hejsan! : )
  Pudret är från början vitt, men när du masserar in det i håret blir det transparent. Det passar alltså alla hårfärger! Du skall givetvis inte överdosera denna produkt - då kan risken finnas att det blir lite missfärgat. : )

  Nu är det klippt...
  2009-01-25kl:21:49:43 | Kategori: Linda fixar hår

  .. J's hår alltså! Det var verkligen dags för en klippning, även om jag tycker att han är tokfin i lite längre hår. Gillar det på killar på vintern, så fint när det sticker fram under mössor o.s.v. Men man ställer väl upp när frisyren krisar. Egentligen är det ju skitsamma om någon annan tycker att man är fin, i något man inte trivs med. Trivs man inte så är det så helt enkelt.

  Det fick ialla fall bli en busig och rufsig, kort frisyr.
  Till vänster: Före - Till höger: Efter

  Ursäkta att bilderna är så kassa, glömde förebild och J var inte så sugen på en efterbild.

  Min fina..
  2009-01-25kl:20:10:27 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Jag fick denna supersnygga Zoo York-tischan från 4ev.se.
  Otroligt snygg och rejäl T-shirt, en av deras nyheter dessutom.
  299 kronor så har du en likadan : )

  "Bakismat"?
  2009-01-25kl:19:09:34 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Trots att denna helgen varit otroligt nöjd, blev jag sugen på pizza idag. J ligger och sover som en stock och jag är superhungrig. Han orkade inte följa med till affären och jag hade ingen lust att gå själv. Lite lat sådär.. Därför fick det bli pizza idag. Så här sitter jag och väntar på att pizzabudet skall plinga på dörren.. Det är faktiskt en sak som är bra för oss latmatskar här i Storfors - dom kör ut maten, även om det bara är en rätt. I Karlstad måste man beställa minst två rätter för att kunna utnyttja utkörningen.

  Och angående denna disskution om hurvida jag kopierar Kissie eller ej, jag tänker inte försöka bevisa någonting. Jag vet vad jag gjort och inte gjort och om ni vill ha bevis på det, kan själva klicka er bak i min blogg.

  Heidi Klum tischorna
  2009-01-25kl:18:33:20 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Efter önskemål tänkte jag nu berätta om storlekarna på mina T-shirtar från Colorez.
  Som ni redan vet är jag alltså annars en XS.

  Den vita:
  På den vita Tshirten har jag storlek Medium. De vita T-shirtarna är dessutom i herrmodell, så de är lite rakar, längre och vidare. Men ändå otroligt små i storleken. Den täcker alltså näst intill hela rumpan på mig, längdmässigt.

  Den grå: Dammodell i storlek small, men även denna väldigt liten i storleken.

  Dessutom har shoppen som sagt otroligt snabb leverans!

  Lily - Kissies copycat?
  2009-01-25kl:16:50:02 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Igår fick jag en liten "gullig!" kommentar från allas vår Kissie. Att vi har ett ganska vilt förflutet bakom oss är ju kanske ingen nyhet. Vad har hon inte kallat mig liksom?

  Nåväl, idag kallar hon mig copycat och jag kan bara skratta åt det. Seriöst, men vad mer behövs som bevis än tidpunkt för publicering av inlägg? Klicka bakåt i min blogg och sedan bakåt i hennes, DÅ kan ni få se på copycat minsann : )

  Beskrivning av den nya funktionen
  2009-01-25kl:02:32:22 | Kategori: Tips och trix

  Som jag skrev tidigare idag, så har det tillkommit en ny funktion i min blogg. En SMS-tjänst där du kan göra reklam för dig och din blogg, tipsa om tradera-autioner eller kanske bara skriva en liten rolig hälsning till mig eller mina läsare. Det funkar ungefär som "Lunarstorms-lajvmeddelanden" eller som "Blogglovin's lajvfunktion".


  Detta kostar 10:- (+eventuell SMS-taxa) och ditt meddelande kommer att synas i minst 15 minuter, om inget nytt meddelande inkommer, finns ditt kvar tills ett nytt SMS skickas in. Denna lilla "lajvruta" ligger högst upp i min sidmeny och har redan används av ett par tjejer.

  Kom ihåg: Vill du länka din blogg eller någon annan internetsida måste du skriva "http://" innan själva adressen. Annars blir det ingen länk utav det. Lycka till!

  Tjänar jag några pengar?
  Ja, jag kommer förmodligen tjäna en liten summa på detta. Samtidigt som du som skickar SMS:en får en ökning av besökare till din sajt.

  PS: Vill du ha en likadan SMS-funktion i din blogg eller på din sajt? Klicka här och registrera dig. Alla får 50:- i startbonus.


  Såhär ser rutan ut.

  Tack till Paprikastore!
  2009-01-25kl:02:32:11 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Urgulliga Mari på Paprikastore överraskade mig med en present i veckan. Gissa om jag blev glad?
  Det var en body från Koola Anna värde 395:-
  Jag tackar så otroligt mycket!

  När jag ändå talar om Paprikastore kan jag ju tipsa er läsare om ett erbjudande.
  Det är nämligen så att ni får hela 20% rabatt på hela er beställning om ni anger rabattkod "mode" i kassan. De passar ju perfekt såhär till löning. Dessutom har ju Paprikastore, som jag berättat tidigare, fri frakt under hela Januari.

  Vårnyheterna droppar in en efter en och vinterrean pågår fortfarande.
  Billigare än såhär kommer ni inte undan! Skynda Fynda alla möjliga märkeskläder.

  Läsarfråga; Hur behåller jag den blonda färgen?
  2009-01-25kl:02:24:56 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  God kväll Linda! Tänkte bara höra med dig hur du håller den blonda färgen snygg? Jag har samma hårfärg som dig men min färg börjar alltid gulna några veckor efter att jag blekt utväxten. Är det silvershampo som gäller? Hur blir det om man lägger i en ljus askfärg i platina blont hår? Tänkte också fråga vad du vårdar ditt hår med för produkter. Jag har kört med bed head dumb blonde shampooch balsam men börjar tröttna. Vill ha lite tips! tack på förhand! /Elin

  Svar;

  Hej Elin! : )
  Jag använder inga asktoningar eller liknande, utan ser bara till att få ett vitblont resultat när jag bleker mitt hår. Blekning har ju ingen verkningstid, utan sköljs ur när man når önskat resultat. Sedan använder jag diverse silverprodukter lite då & då. Loreal Prefessionals silverschampoo exempelvis, men jag använder även en annan storfavorit Redken Blonde Glam Pure Perl-treatment, som inte bara ger den kalla blonda färgen, utan även doftar ljuvligt samt gör håret silkeslent (dessa två får du 10% rabatt på hos Bangerhead, läs mer här).

  Jag har ganska många favoritserier när det gäller hårvård, de rekomenderar jag dig att prova om du är trött på Dumb Blonde. Alltid kul att testa nya produkter.
  - Loreal Absolute Repair - skitbra för blekt och skadat hår.
  - Redken Blonde Glam - otrolig serie som känns riktigt lyxig.
  - Loreal Shine Blonde - Kanonbra!

  Vill du testa någon, rekomenderar jag dig att köpa hela serier och inte bara en produkt.

  Eloge till Colorez!
  2009-01-25kl:02:02:51 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Igår kom även min vita Heidi Klum-tisha från Colorez.
  Jag måste ge en stor eloge och mycket beröm för deras otroligt snabba leverans.

  Till er som undrar över storlekarna: Jag uppfattar Colorez T-shirtar som små i storleken. På min Grå Heidi-tischa köpte jag small, och den sitter ganska tight. På min vita köpta jag Medium (och de är herrmodell på tröjan) och den sitter sådär lagom löst, som jag vill ha den. Jag är vanligtvis en XS.

  J fick en tröja i storlek medium som han vanligtvis är och den var för liten. Så satsa gärna på en storlek större än vad ni vanligtvis brukar ha. Föresten så finns den vita i lager just nu.

  Muggarna från Yves..
  2009-01-25kl:01:43:19 | Kategori: Hem och inredning


  Och såhär ser muggarna från Yves Rocher ut.
  En förpackning innehåller två muggar och kostar ynka 9:-,
  så jag beställde 5 förpackningar (=10 muggar)
  Ganska så värt det, eller hur?

  Dessa skall jag dricka varm Oboy i, sittandes i vår underbara soffa i nya lyan.. Aaahh..

  Vår nya soffa är beställd och betald!
  2009-01-24kl:23:31:21 | Kategori: Hem och inredning


  Det blev modellen Zorrento (ovan) som fick bli vår. Precis den vi kollat ut. Dock har vi gjort om den lite, så de blir en L&J soffa. Den är otroligt lik Kozy-soffan som jag bloggade om för ett par dagar sedan, men vi valde helsvarta kuddar till den. Delvis för att det svarta tyger utan blommor skulle vara mer slitstarkt och även för att den är lättare om man vill göra om, byta kuddar o.s.v. Zorrento-soffan är mjukare, skönare, snyggare och billigare, så det var ingen tvekan om saken.

  Slutsumman landade på 11.995:- och betalades direkt.
  NU vill vi bara köpa resterande saker och flytta på studs!

  Läsarfråga: Tips på styling
  2009-01-24kl:22:59:35 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  Hej Linda!
  Vill bara börja med att säga att du har en helt underbar blogg!
  Jag skulle behöva lite tips till mitt hår. Jag har långt (typ 1 dm över naveln) och väldigt tjockt, platt hår. Det är lite uppklippt, förutom där uppe, har ingen lugg eller någonting sånt, ganska tråkigt tycker jag, och där är det ingen volym alls. Det översta partiet går ungefär till hakan, lite kortare där fram.
  Bak har jag lite självfall, men inte särskilt mycket.... Min fråga är nu, hur kan jag enkelt styla till håret? Jag ska nämligen på ett stort disco på lördag, och har ingen aning hur jag ska göra med håret! Helst vill jag ha tips på hur jag kan göra utan behöva köpa nya produkter eller verktyg, men du får tipsa om det också om du vill.
  Jag har funderat på en sån Volumemaster när man våfflar håret vid hårbotten, tror du det är bra för mitt hår? Funkar det på samma sätt med en vanlig våffeltång?
  Mitt hår är inte alls slitet! Har bara färgat slingor några gånger och använder inpackning regelbundet. Snälla hjälp mig, kram!

  Svar;
  Hej tösen!
  Kul att du gillar min blogg! Jag uppskattar er positiva läsare lika mycket som ni verkar uppskatta min blogg (om inte mer). Jag skall försöka ge dig lite roliga tips utan att du skall behöva köpa nya produkter och verktyg.

  Men först kan jag berätta att en volumaster är otroligt bra. Det tycker jag absolut att du skall skaffa dig i framtiden. Skillnaden på den och en våffeltång är att den är mycket mindre, därför smidigare och mer ergonomisk att arbeta med. Dessutom blir inte "våfflorna" på samma sätt. Med en våffeltång blir dom mycket större, vilket inte är bra, eftersom att det skall vara lätt att dölja partierna där verktyget använts.

  Om du redan har en plattång, kan du försöka styla ditt hår som jag har gjort på min headerbild, beskrivning finns här.

  Annars kan du faktiskt fixa fint hollywood-svall utan några värmeverktyg. Då knyter du dina lockar. Se alternativ två i detta inlägg.

  Lycka till! : )

  Äntligen!
  2009-01-24kl:22:51:01 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Äntligen fick jag liv i det ting som liknade ett kadaver i min säng.. Okej, riktigt så illa var det inte, men han var i stort sett okontaktbar min blivande sambo. Hur fick jag upp honom ur sängen då? Genom att muta med vaniljglass och varma hallon såklart! Man är väl inte dum ; )

  Tänkte visa er lite plagg som droppat hem i veckan samt även visa muggarna jag skrev om tidigare i veckan. Tänkte även berätta lite mer ingående i den nya SMS-tjänsten som jag nämde tidigare. Flera har redan utnyttjat den, vilket är superkul!

  Morr!
  2009-01-24kl:19:52:05 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Det är så inte lätt att väcka J inte.. 5 gånger har jag försökt nu och jag får bara en massa sömnbabbel som svar. Nog för att det är riktigt underhållande och jag kan verkligen inte låta bli att fnissa och pussa på honom, men jag vill åka nuuuu!

  Jag och Mammi har förövrigt suttit och kikat på möbler, funderat på vilka "flytta-hemifrån-prylar" jag redan har som inte behöver införskaffas o.s.v. Har en hel del faktiskt och J har också en hel drös med hushållsartiklar. Brödrost, micro, mixer, sodastreamer, kaffebryggare, våggeljärn, pizzamaker m.m.

  Har kikat lite på jysk också, även dom har en hel del fina matbordsset.  L ö r d a g
  2009-01-24kl:18:13:56 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Sitter i Karlstad och lyssnar på lite nostalgi-musik just nu. J och vovarna har somnat i sängen bakom mig, slöfockar! Tyra ligger på J's bröst, precis under hakan. Polly har krypin ned under täcket istället. Skall alldeles strax väcka gänget och fara tillbaka till Storfors. Förstår fortfarande inte riktigt att jag skall flytta dit, eller framförallt bli sambo! Ofattnart verkligen.. Som jag längtat!

  Vad har vi gjort i Karlstad då? Köpt soffa såklart.. Det blev inte riktigt den modellen jag visade er, då jag blandat ihop två stycken, men de ser nästan identiska ut. Dock är den vi köpte både billigare och skönare, så det föll sig ju ganska naturligt att det blev den. Valde dessutom en helsvart, får ha snygga prydnadskuddar i soffan istället för blommigt ryggstöd. Jätte gullig tjej som hjälpte oss för övrigt, snyggt namn också, Linda :D haha. Skall leta upp bild på soffan så fort jag kommer till S-fors..

  Har ni föresten sett den nya SMS-tjänsten i sidmenyn? Där har ni läsare chans att synas på min blogg genom ett SMS. Jag har den mest uppe på prov nu, vi får se hur länge sen stannar. 10:-/SMS och ni syns i 15minute ialla fall : ) Vill du ha en likadan på din blogg? Klicka här..

  GratisGuide by Lily #5
  2009-01-24kl:04:05:08 | Kategori: Lily's Gratisguider


  Gratisgenerationen
  : Tillskillnad mot de flesta andra gratissajter samlar man här istället poäng för att sedan växla in mot dyra prylar. Du somlar poäng genom erbjudanden (de flesta gratis) samt även värvningar. Du väljer själv om du vill komma upp i höga poäng snabbare (då kan du använda betalerbjudandena) eller att de tar lite längre tid men inte kostar ett öre.

  Tävlingar: Då och då kommer det upp exklusiva tävlingar på denna sajt. Förra tävlingen vann faktiskt jag förstapris i och det var ett XBOX360, guitar hero 3 samt 2 andra spel.

  Inväxlingsprylar:
  Presentkort på MQ, Presentkort på KICKS, Nintendo DS, Canon-kamera, ACER-laptop, PSP, Playstation 2, Playstation 3, XBOX360, Platt-TV, IPOD Touch, Mobil, biobiljetter m.m.

  Vill du registrera dig på Gratisgenerationen?
  Klicka här och registrera dig kostnadsfritt.

  Vill du läsa om andra gratissidor och tips?
  [Klicka här]

  Vårnyheter från Gina Tricot.
  2009-01-23kl:22:24:53 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Ni kan vara lugna för att jag kommer gå klädd i nummer tre i vår. Herregud vad snyggt!
  Tack älskling för presentkortet i julklapp. Då kan jag handla trots att vi skall flytta, haha!

  Plaggen kommer alltså från Gina Tricot.

  Erbjudande: Osis - Dust it
  2009-01-23kl:22:09:20 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Kollaget har jag lånat av allas vår goa Elin, hon vann ju produkten hos mig.


  Passande att tipsa om denna produkt igen, då ni som Lily-läsare kan klicka hem den sanslöst billigt!

  Vad är OSIS dust it?: Ett lätt pulver som du pudrar ned i hårbotten för ökad volym.

  Funkar det verkligen?:
  OM det funkar! De låter för bra för att vara sant, men smeknamnet mirakelprodukt är verkligen passande. Se bilderna så ser ni resultat efter en användning av dust it. Det som är bra är att det är den enda stylingprodukt du behöver. Någon spray eller liknande är alltså inte nödvändigt.

  Hur gör man?: Lyft på passéer i håret, pudra lite av produkten i hårbotten - gnugga. VIOLA super-mega-volym.

  Du kan köpa produkten hos Bangerhead för endast 99:-.
  (Ord. pris ca. 149:- )

  Dessutom har du som Lily-läsare 10% rabatt på den och 3 andra produkter om du anger rabattkod "lily123" i kassan.

  Glöm inte heller:
  Den superbilliga plattången.


  I vårt kök..
  2009-01-23kl:21:42:36 | Kategori: Hem och inredning


  Här har ni vårt blivande köksbord också, finns även i svart,
  men jag och J har kommit överens om att vitt nog blir bäst i vårt ljusa kök.


  Jag skulle vilja ha nya skålar till P&T också.
  Kunna variera med de rosa och rostfria jag har.

  Skålarna ovan är av märket Lisbeth Dahl.  Och dessa underbara salt/pepparkar har jag redan hemma.
  Gissa om de väntar på att få bl uppackade och stå i vårt kök?

  Kostar 250:- och finns att köpa här.

  Vår blivande soffa
  2009-01-23kl:20:02:46 | Kategori: Hem och inredning


  Efter lite velande fram och tillbaka, har vi nu bestämt oss för denna soffa. Om det blir med helsvarta kuddar eller med några blommiga är dock inte helt bestämt ännu. Jag gillar blommorna riktigt mycket, men frågan är om man tröttnar? En enfärgat soffa med kuddar man köper löst är lite lättare att "förnya". Dessa hör ju ryggstödet liksom..

  Vi får se hur det blir, men visst är soffan otroligt fin?
  Byggbar är den dessutom, så vi får se om vi kanske gör den lite större. Vardagsrummet i vår lägenhet är nämligen rättså stort, så en stor och mysig soffa är ju ett måste!

  Köps på EM-möbler.

  DU kommer aldrig bli JAG!
  2009-01-23kl:18:25:55 | Kategori: Tänkvärt!

  Nu börjar jag blir trött på människor som låtsas vara någon annan. Jag vet inte hur många komentarer jag fått från olika människor som frågar om det är jag som skriver elakheter till dom. Givetvis är det inte jag som gör detta, det kvittar hur mycket jag skulle ogilla en människa, så skulle jag aldrig slänga skit på personen, speciellt inte genom en blogg.

  Ni minns väl kanske "13-åriga Sara" som utgav sig för att vara mig på lunarstorm? Jag anmälde den händelsen till både lunarstorm och polis. Jag har varit med om det förut, men tillslut rinner det över.. Jag fick hem ett brev förra veckan där de berättade att anmälan och förundersökning lades ned, precis som jag väntat mig.

  Egentligen är det inte de elaka kommentarerna som skickas runt som är mest störande, utan de kommentarerna som den ovan. Delvis för att jag känner mig så sjukt taskig om jag "glömmer" att jag skrivit en kommentar till någon.

  Hur ser man att kommentaren är fejkad då? Jo, jag skriver aldrig "Linda" som avsändare och dessutom är lindaslya.blogg.se-adressen gammal. Den 21 Januari hade lindablom-adressen börjat användas. Suck&stöööööön..

  Kan inte folk bara inse det faktum att;
  DU kommer aldrig bli JAG och JAG kommer aldrig bli DU!

  Acceptera den du är istället och stå upp för dig själv.
  Låtsas inte vara någon du inte är och aldrig kommer bli.

  Erbjudande från Gratisbio..
  2009-01-23kl:18:14:34 | Kategori: Gratis prylar

   

  Först och främst måste du vara medlem och inloggad på Gratisbio.se, det blir du via denna länk
  (du får dessutom 75p av mig som nyregistrerad)  Registrera dig på Unibet och få en biobiljett + 150 kr att spela för på Unibet Casino! Dessutom får du ett snyggt pokerset hemskickat till dig från Unibet, värde 499:-!


  Så här gör du för att få dina presenter:

  1. Registrera dig på Unibet genom denna länk.
  2. Efter ca 1 vecka kommer du att få 150 kr insatta på ditt Unibet-konto och en biobiljett som skickas till din adress (vi står även för portot).
  3. Pokerpaketet kommer hem till dig efter ca 2 veckor, var noga med att registrera dina adressuppgifter korrekt!

  Övrigt:

  • Erbjudandet är helt kostnadsfritt och utan några förpliktelser.
  • Erbjudandet gäller endast om din Unibetregistrering sker genom denna länk.
  • För att kunna utnyttja erbjudandet så måste du vara minst 18 år gammal.
  • Erbjudandet gäller endast nya Unibetkunder.
  • Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller fram t.o.m. 10:e feb.
  • Alla frågor gällande erbjudandet ställs direkt till GratisBio.

  ONLY som webshop
  2009-01-23kl:03:37:21 | Kategori: Kläder & Accessoarer

  Jag har totalmissat att även ONLY har en webshop. Surfade in såhär mitt i natten och hittade ett gäng söta vårjackor. Jag säger "Ja, tack!" till alla modeller och färger nedan. Någon miljonär som vill sponsra? *skratt* Den korta "skinnjackan" är sanslöst söt..  Tror jag får ta och sova en stund nu.. Börjar klia i "shopping fingrarna"

  och att beställa saker utan presentkort är inte att tänka på nu innan flytten!

  Lättnavigerad hemsida med supersnygga kläder ialla fall.
  [Klicka här så kommer du direkt till ONLY]
  Dom har förövrigt suuuuperrea också...

  Beställningsdesign!
  2009-01-23kl:02:11:10 | Kategori: Bloggdesign


  Beställningsdesign av Helena!
  Riktigt kul att göra designer åt den här tjejen (andra gången jag gjorde de),
  hon har jättevackra, egenfotade, orginella bilder i hög upplösning!
  Kan inte bli bättre eller roligare att göra något fint då serrni!

  För övrigt så funderar jag på att ta fredag för/eftermiddag fullproppat med bloggdesign!
  Om någon är intresserad, skicka ett mail till: kontakta_Linda@hotmail.com
  (min donations-mail är strulig för tillfället)

  Det är alltså "donations-designer" detta gäller,
  inga gratisjobb.

  För övrigt så får alla klara designer en plats i min blogg.

  En personlig T-shirt?
  2009-01-22kl:23:47:06 | Kategori: Kläder & Accessoarer

  Sitter precis inne och kikar på Spreadshirt.

  Jag var inne där för bra länge sedan och sedan dess har sidan verkligen fått en uppfräschning! Fick en liten snilleblixt som jag måste tipsa er, mina underbaringar, om.

  Ni vet ju hur populärt det blivit med T-shirtar med tryck och vad är väl egentligen inte roligare än en egengjord tröja? Hade jag inte behövt hålla så hårt i pengarna nu inför flytten hade jag själv gjort ett par stycken. Heidi-tröjan exempelvis som säljer slut på Colorez på ett ögonblick, kan ni ju göra en egen istället. Här har du "Heidi-bilden" i stort format. Här är en annan snygg bild på Heidi. Eller varför inte en av mina favoritbilder på Mary-Kate Ohlsen [här]? Jag vet dock inte riktigt hur det är med upphovsrätten på dessa bilder, men det bör ni ju kunna maila och kolla upp. De finns ju på var och varannan tröja nu för tiden..

  Annars finns det ju duktiga illustratörer där ute som man kan "anlita" och sedan beställa trycket på en tröja. Jag skulle personligen vilja ha en illustrerad bild på mig själv tryckt. Otroligt tufft!  Varför inte göra en tröja med bloggadressen på för att göra reklam för den? Smart också, eller hur? Läste för övrigt att man kan sälja sina tryck på sidan! Något för fantasifulla och kreativa grabbar och tjejer där ute. Attans vad sugen jag blev på att göra en egen tröja nu då.. För övrigt så finns det 100.000-tals färdiga tischor som andra har gjort, som även du kan köpa.

  Kom direkt till sidan genom att klicka här.

  Mitt sovrum just nu..
  2009-01-22kl:23:03:03 | Kategori: Hem och inredning


  Jag har inte riktigt bestämt mig, men jag funderar faktiskt på att sälja av alla mina möbler som jag har i mitt sovrum hemma hos mamma och pappa. Vet inte riktigt vart jag skall ställa av dem annars och dessutom är varje liten krona viktig inför en flytt. Pengarna kommer gå som smör i solsken. Bara soffa och säng kommer gå på långt över 20.000:-
  Visst kan det vara "bra att ha" lite prylar, men jag tvivlar på att dessa kommer komma till användning. Jag är så sugen på nytt! Alla möbler går i vitt och björk.

  1.
  MIKAEL-databord
  2. LACK-avlastningsbord
  3. MALM-sängstomme + madrass + bäddmadrass
  4. RAKKE-byrå 5 lådor (utgått)
  5-6. LACK vägghylla

  Samtliga möbler från IKEA.

  Jag kan inte hålla mig..
  2009-01-22kl:21:48:40 | Kategori: Hem och inredning

  Jag kan inte hålla mig längre! Jag är så lycklig att glädjen bara bubblar över, jag bara måste skriva om det.. Jag och J skall bli sambos! Jag skall bli by-bo..

  Idag var vi iväg till HSB och tackade JA till en lägenhet som vi kikade på i förrgår. En nyrenoverad tvåa på ca. 60m². Vi har tillträde till lägenheten senast 1 Mars och jag orkar knappt vänta.. Att lägenheten ligger i Storfors känns dock lite knasigt. Jag som alltid bott ganska centralt i Karlstad, med tillgång till shopping, nöje, sent öppna affärer o.s.v. Nu skall jag bosätta mig i en liten liten by. Planerna är att det inte skall bli hela livet dock!

  Både jag och J vill till Karlstad så småningom, men eftersom att han har jobb här och jag är lite mer rörlig i mitt kommande arbete, så får man kompromissa. Att bo hemma länge till fungerar inte, man behöver något eget. Det är påfrestande att behöva tänka på en familj till hela tiden. Förstå mig rätt, de är inte så att jag är egocentrisk, men vid snart 21 års ålder är det dags. Det känns så otroligt bra! Så rätt.. Så underbart! Idag har vi kikat runt i hela Karlstad efter en soffa och jag tror vi funnit den rätta..

  Vad roligt hörrni, nu är detta sagt! Då kommer ni få följa med i flytt och nyblivet samboliv också.. Till viss del då såklart!


  Då blir det försäljning av min nästan helt oanvända Malm-säng (140cm bred).
  Vill dels ha en bredare samt ev. en annan modell av säng.

  Till er som inte bor i närheten:
  2009-01-22kl:20:56:33 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Många som mailat, skivit på MSN o.s.v. och undrar vart man kan köpa produkterna om man inte bor i Karlstad, därför tänker jag berätta om framtidsplanerna med Forever.

  Jag kommer att öppna en webshop med dessa produkter inom kort, innan webshopen ligger uppe så kommer ni att kunna köpa av mig via bloggen. Jag kommer nog anordna tävlingar och liknande med produkterna också, men det blir ingenting jag börjar med att göra. Jag är riktigt laddad för detta skall ni veta, det skall bli superkul! Jag som älskar att hålla på med paket, utskick, företagande, bloggande o.s.v. Och dessutom hudvård och makeup!

  T o r s d a g
  2009-01-22kl:18:19:52 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Idag var jag på fruuuuuktansvärt dåligt humör när jag vaknade, men det gick över efter en stund. Ni minns väl vad jag pratade om? Inställningen! Idag har vi ialla fall varit iväg till Karlstad, kollat in diverse butiker. Har en otroligt rolig sak att berätta för er, men jag skall vänta lite med det.. Vi får dock se hur länge jag orkar hålla mig! : )

  Ni får gärna flytta hem till mig!
  2009-01-22kl:18:13:11 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Otroligt snyggt från Nelly.

  Jack and Jones på webben!
  2009-01-22kl:05:31:12 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Är det någon som missat att Jack and Jones finns som webbutik?
  Visade J den häromdagen, han brukar gilla J&J och jag tycker personligen att butiken har riktigt snygga kläder, till bra priser.

  Dessutom gillar ju jag webbutiker, då allting är uppradat på ett annat sätt. Man kan hitta fynd utan att rota och trängas med massa folk - och det bästa (och farliga): Man kan shoppa när som helst på dygnet ; )

  Snygg design på hemsidan har J&J också!
  Bra jobbat! Utvärdering kommer när vi provshoppat!


  Du har väl inte missat?
  2009-01-22kl:04:29:08 | Kategori: Allmänt 2009  Jag får dagligen komentarer från överlyckliga tjejer, som äntligen lärt sig göra inbakade samt utbakade flätor. Jag har lite dåligt samvete för att flätteknikskategorin legat på is ett tag, men jag skall försöka låna J's lillasyster imorgon och visa er en luggfläta och/eller fiskbensfläta. Jag lovar ingenting, men jag skall absolut försöka!

  Klicka här för att komma direkt till flättekniks-kategorin.

  Funderar du på en ny plattång?
  2009-01-22kl:04:21:46 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Jag gjorde en plattångsspecial för ett par dagar sedan [Läs den här], där jag skrev om mina abosluta favotis stylingtänger. Ga.Ma cp1 (ovan) har jag i två exemplar hemma och jag älskar den. Min första modell hade inte någon rörlig sladd (vilket underlättar otroligt mycket när man lockar med plattången). Nu har dock alla de nya modellerna av Cp1:an rörlig sladd.

  I denna plattångsspecial frågade jag er vilka era favorittänger är och Ga.Ma CP1 kom på förstaplats.

  Nu har alla Lily-läsare chans att klicka hem denna modell mot ett kraftigt reducerat pris. Bangerhead säljer denna plattång för endast 499:- (rek. pris runt 8-900:-)

  Med en stylingtång likt den ovan behöver du egentligen inget annat verktyg. Du kan nämligen både locka, våga samt platta håret med den. Det enda du behöver göra är att lära dig de rätta knepen. Och jag är ju inte den som är den, eller hur?

  Här kan du se hur du lockar håret med plattången (exakt den ovan).
  Här kan du även se hur du skapar ett Hollywoodsvall med samma verktyg.

  EDIT: Förlååååt! Rabatten på 10% gällde bara produkter, inte verktyg! Tusen miljoner förlåt! Jag missuppfattade..

  Småpluttarna T&P
  2009-01-22kl:03:18:41 | Kategori: Hundarna


  Såhär ser pluttlisorna ut just nu.
  Sympati-nattvakar med "mammi & pappi".

  Hemklickat!
  2009-01-22kl:03:02:21 | Kategori: Hem och inredning


  Jag tog och kikade runt på Yves Rocher tidigare idag. Fick hem två muggar likt de ovan innan jul och dom är faktiskt rättså söta. Därför tog jag och klickade hem 8 stycken till. 45:- för 10 muggar är ju inte direkt dyrt. Tog 8 handdukar också för 30 spänn. Inte speciellt snygga kanske, men helt klart användbart! Speciellt när man har hundar.

  Förutom det så fick det bli lite smink också, eyeliner, ögonskugga o.s.v. Fick ju ett gäng ögonskuggor på posten för ett tag sedan, får utvärdera dem när jag provat!

  För att hitta handdukarna och muggarna klickar du in på "fyndshopen" här.
  Dom har dessutom massor av andra saker, pyjamas o.s.v.

  Föresten har Yves Rocher gratis grakt i 48 timmar.

  Ge mig!
  2009-01-22kl:02:04:51 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Supersnygga vårnyheter hos Nelly.

  ICHI-jackan
  2009-01-21kl:23:59:06 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Jag slänger upp en bild på jackan ändå, ni kommer få se när jag har den på mig i framtiden också. Färgen och kvaliten ser katastrofal ut på bilden. Den är inte alls så plastig som den ser ut på bilden, i verkligheten.

  Jag är ialla fall supernöjd!
  499:- ynka kronor för denna jacka (nej, inte äkta skinn). Jag köpte en förra året för 998:- på H&M, som jag dock inte var alls nöjd med och som jag sedan sålde. Nu kan jag beställa en jacka till för nästan samma pris som H&M-jackan.

  Denna kommer ialla fall från Nelly.

  Paket-tajm!
  2009-01-21kl:23:20:09 | Kategori: Kläder & Accessoarer

  Jag fick två paket på posten idag, Nelly-påsen var givetvis den underbara skinnjackan jag beställde. Supernöjd! En svart likadan (ev. en svart i annan modell) står som nummer två på listan. Dock var den så otroligt svår att fota, så plastig ut och färgen blev katastrofal!

  Det vita påsen var min beställda Heidi Klum-tischa från Colorez. Blev otroligt nöjd med den också! Dessutom var dom så otroligt gulliga att dom skickade med en extra T-shirt i herrmodell också, den får lillebror! J har blivit så bortskämd med prylar att det är dags för lillis att få någonting. Dessutom passar det sig inte riktigt att J har en naken tjej på tröjan, haha!

  TIPS: Colorez har nu fått in ett antal Heidi Klum-tischor igen, som sålt slut på lagret mängder av gånger. Passa på nu om du vill ha en, annars får du vänta på påfyllning igen. Jag klickade faktiskt hem en vit också, just för att de är så otroooligt snygga!


  Erbjudande: Färgat hår..
  2009-01-21kl:18:31:16 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Det är mycket tips om billiga produkter för blondiner här i bloggen.
  Nu tyckte jag att det var dags för ett tips för er med färgat hår.

  Bangerhead.se säljer Loreal Vitamino Color
  500ml schampoo + 150ml balsam för endast 319:-

  Dessa produkter tillför fukt och näring, skyddar färgen samt ger håret smidighet och glans.
  Glöm inte: Du kan få dessa fem produkter med 10% rabatt från samma sajt.

  Lily rekomenderar: Köp även inpackningen till serien ovan för bättre resutlat.


  Hälsokväll 29/1
  2009-01-21kl:18:17:58 | Kategori: Allmänt 2009


  Mina favoritprodukter från Bangerhead.se
  2009-01-21kl:15:52:08 | Kategori: Produkter & Verktyg

  Många av er har frågat vilka mina absoluta favoritprodukter för håret är. Tillsammans med nystartade sajten Bangerhead.se har jag valt ut de fem produkter jag tycker är absolut bäst! Detta är nämligen mina nya samarbetspartners och jag kommer agera bloggare åt dessa. Jag har även lyckats få möjligheten att ge er läsare en rabatt på 10 % (på det redan starkt rabatterade sortimentet) om ni vill testa någon utav dessa fem produkter.


  Skriv in koden "lily123" i kassan så dras rabatten automatiskt.
  Rabatten gäller t.o.m sista Februari.  1. Redken Blonde Glam Pure Perl

  Redken är ett riktigt lyxigt märke. Min absoluta favorit från deras Blonde-serie är Glam Pure Perl. Det reducerar gula toner i håret och ger den kalla blonda färgen som jag älskar. Inte nog med det, den tillför fukt, proteiner och ger håret en otrolig glans. Dessutom luktar den gudomligt gott.

  2. L'Oréal Silver Shampoo

  För en blekt blondin är silverschampo ett måste i badrumsskåpet! Även denna produkt reducerar gula toner på ett blont eller grått hår. Min personliga favorit är L'Oréal Silver Shampoo, helt sanslöst bra och dessutom riktigt billigt.
  3. Lanza Molding Paste
  Denna produkt använder jag inte själv, men den är ändå en storfavorit. Lanza Molding Paste är perfekt för killar och tjejer som vill använda stenhårda vax. Pojkvännen är besatt av denna produkt och använder ingenting annat.  4. GA.MA Ceramic CP1

  Det ultimata stylingverktyget! GA.MA Ceramic CP1 lockar, plattar eller böjer ditt hår, beroende på hur du drar tången genom håret. Har du en sådan behöver du ingen locktång, så länge du lär dig de rätta knepen.

  5. Dust it Mattifying Powder

  Jag var skeptisk innan jag testade, men Dust it Mattifying Powder är ett mirakelpuder som ger en otrolig och hållbar volym.

  Handla gratis i livsmedelsbutiker!
  2009-01-21kl:05:01:18 | Kategori: Gratis prylar


  Idag lade jag min allra första beställning på Free Food.
  Det blev 2400:- på ICA, vilket kan behövligt lite längre fram.

  Jag har ju skrivit om denna sajten tidigare och det är faktiskt
  den som fått mest positiv respons från olika läsare.
  Alla måste ju äta, alla lägger pengar på livsmedel.

  Ju mindre man behöver lägga på livsmedel,
  desto mer pengar har man att roa sig med.
  Ganska logiskt, eller hur?


  Bli medlem
  här du också.
  Medlemsskapet är såklart helt kostnadsfritt.

  EDIT: Det är värdecheckar/presentkort på Willys, Lidl, ICA, Coop m.m. ni får!

  I väntan på min J..
  2009-01-21kl:04:00:11 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Här ligger jag vaken, alldeles för sent, eller för tidigt om ni föredrar det, och väntar på en pojkvän. Han jobbar sitt sista nattskift idag. Skönt på ett sätt, men riktigt trist på ett annat. Han köper nämligen alltid med sig nybakat bröd till oss, som vi äter till frukost. Så otroligt gott och mysigt framförallt! Men lite jobbigt att gå upp 6 på morgonen för att äta mysfrukost och det fick vi bevisat i måndags.

  J ringde nämligen mig påväg hem från jobbet;
  "Hej pluttis, vill du ha frukost?"
  "Aah, jag skall bara Ole Dole Doff först.." svarade jag varpå jag somnade igen.
  Jag behöver nog inte förklara att jag somnat den natten och inte legat vaken och väntat på honom.

  Det här med att prata i sömnen är ett roligt fenomen faktiskt. Pappa har frågat om mamma vill ha en nöt. J har bett mig gå att skjuta någon, medans jag väntar på att han skall vakna (behöver jag säga att han spelar för mycket WoW?). J, jag och min lillebror är proffs på sömnsnack.. Speciellt lillebror! Honom går det inte att väcka utan att han mumlar något.

  Pratar du mycket i sömnen eller känner du någon som gör det? :)

  Kvällens smart-huvud?
  2009-01-20kl:23:47:16 | Kategori: Allmänt 2009


  Något som gör mig arg är när människor har ett speciellt mål med sina kommentarer: Att förstöra för andra. Denna satans kommentar droppade in hos mig nyss. TUR att jag sett serien redan, annars hade jag blivit tokledsen.

  Vissa väljer faktiskt att se det på TV:n för att ha kvar den där längtan och spänningen till nästa vecka. Förra säsongen såg jag inte i förväg, utan valde att se programmet en gång i veckan. Då fick jag, genom en kommentar i bloggen, reda på att Whitney vann, långt innan finalen sändes! Respektlösa människor alltså! SKÄRP ER!

  Vill du ha egen domän till din blogg?
  2009-01-20kl:22:03:14 | Kategori: Tips och trix

  Ni är många som frågat mig om hur man går tillväga för att få en egen domän. Hur mycket det kostar, vart man kan fixa det o.s.v. Därför tänkte jag nu göra ett litet inlägg om hur man kan gå tillväga för att byta sitt "dittnamn.blogg.se" mot ett "dittnamn.se". Stället jag föredrar är Loopia, där jag själv registrerat ett par domäner för kommande planer. De har enligt mig bra priser, bra service och är lätta att kontakta.

  Hur vet jag att min önskade domän är ledig?
  Det är bara att klicka in på Loopia.se och söka efter önskat namn i den lilla sökrutan. Där ser du direkt om ditt önskemål är ledigt och därifrån kan du direkt beställa den. Superenkelt!

  Vad behöver man?
  När man har en blogg på exempelvis blogg.se är det enda du behöver ett domännamn. Detta väljer du när du håller på att beställa. När du beställt och betalat får du en kontrollpanel där du sedan kan peka din domän till den sajt där du vill ha den. Tycker du att det verkar krångligt? Kontakta Loopia så får du svar på dina funderingar.

  Priser?
  En .se adress, vilket är det vanligaste här i Sverige kostar 139:- / år. Alltså inga stora och dyra summor, utan vem som helst kan egetligen skaffa sig en egen domän utan att de krisar i kassan.

  Lycka till!
  [Klicka här för att komma till Loopia]

  The City: Avsnitt 5
  2009-01-20kl:21:38:37 | Kategori: The Hills / The City  Se övriga The City-program här.

  Monki - Skinny Black Snow
  2009-01-20kl:18:20:42 | Kategori: Kläder & Accessoarer  Ni kan ju gissa hur glad jag är på en skala 1-10.
  Som jag sökt efter dessa jeans. Flera läsare har hört av sig och försökt hjälpa mig. Tyvärr har jeansen varit slutsålda i hela Sverige nästan. Otroligt tacksam för hjälpen är jag ialla fall! Men så kontaktade Ina mig och berättade att hon hade ett par 25:or liggandes hemma, som inte används. Jag blev osäker på om jag skulle komma i dem. Idag kom byxorna på posten och vet ni vad? Dom satt som en smäck!

  T i s d a g
  2009-01-20kl:18:15:33 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Idag börjar jag blogga sent må jag säga! Men jag har varit lite upptagen med diverse saker, hemligt dock, men ni kommer nog få veta det inom en snar framtid.. Det är ialla fall mycket glädje idag! Äntligen börjat mitt liv ta lite fart.

  GratisGuide by Lily #4
  2009-01-20kl:03:16:50 | Kategori: Lily's Gratisguider  Gratissajt: Denna sida är ännu inte lika välkänd som den förmodligen kommer bli. De relativt låga antalet medlemmar, om man jämför med övriga gratissajterna, gör det mycket lättare för nya användare att värva medlemmar. Sidan är helt klart underskattad och jag loggar in flera gånger/dag. Snart kommer även en ny design upp och sidan kommer bli ännu bättre och snyggare att hålla till på. Du samlar poäng genom värvningar, klick, erbjudanden o.s.v.
   
  Tävlingar: Just nu vinner den bloggare som enligt Gratissajt har skrivit det bästa blogginlägget om dem. Här har alla bloggare lika stor chans att vinna. Endast fantasin sätter gränserna i denna tävling. Priset är ett presentkort värde 500:- på Nelly.

  Inväxlingsstället: Presentkorttorget [se alla deras 60-tal butiker här] [summor: 200:-, 500:- 8000:-], Biobiljetter och Menybiljetter.

  Vill du registrera dig på Gratissajt?
  Klicka här så får du 50 startpoäng poäng av mig.

  Vill du läsa om andra gratissidor och tips?
  [Klicka här]

  Det var det jävligaste..
  2009-01-20kl:02:42:47 | Kategori: Tänkvärt!


  Jag blev nästintill stum när jag såg denna skylt på bloggkommentatorernas blogg. Vilket bullshit! Det är ju delvis en grad av mobbing bloggkommentatorerna pysslar med och nu stödjer dom alltså kampen mot sig själva?

  Jag och några vänner disskuterat deras skitblogg otaliga gånger, för det är precis vad jag tycker att den är, en skitblogg. Jag brukar aldrig ha någonting emot bloggar, var och en sköter sitt. Men när man endast lägger upp inlägg om andra människor, där det för det mesta står elakheter, så är det inte mycket värdighet i dom. I många av inläggen lockar dom dessutom till smutskastning. Om ni visste vad mycket skit jag har fått av läsare till bloggkommentatorerna. Läsare som tror på smörjan dom skriver.

  Jag vet inte om ni läste inlägget där dom hävdade att jag ville ha uppmärksamhet. Vad jag egentligen gjorde var att sälja ett par jeans som var förstora. Jag undrar om de sagt någonting om byxorna var för små, jag tvivlar på det faktiskt.
  Sedan började dom skriva om min vikt. Jag har aldrig sagt att jag vägde 10kg mer när jag var 14, än vad jag gör nu. Det jag sagt är att jag som 14-15 åring började äta P-piller, som gjorde att jag gick upp 15kg på kort tid. Delvis för att jag fick mer sug att äta och även för att de jag åt satte sig lättare. NU har jag gått ned 10kg.. Att likna mig med Dennis som i princip svälter sig själv är bannemig bedrövligt! Jag är frisk som en nötkärna!

  Jag blev jäkligt förbannad på den där skylten där de "stödjer kampen mot mobbning" ialla fall, för det är rent skitsnack. Den dagen då de börjar ta upp positiva saker, visar att dom stödjer kampen, eller börjar driva en blogg med en gnutta respekt för andra människor, DÅ kan jag acceptera en sådan bild på deras blogg.

  Detta beror kanske på att jag under min tid som bloggare kämpat mot just detta.
  Det kanske beror på att jag under skoltiden gick en utbildning med Friends och agerade kamratstödjare. Det är agerandet som spelar roll!

  Tusen tack!
  2009-01-20kl:00:41:16 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  (jag har dämpat färgerna på bilden, så jag ser t.o.m. mer blek ut där än vad jag är)

  Här är T-shirten jag fick av Paprikarstore.
  Måste erkänna att det var riktigt svårt att få den bra på bild. Den röda färgen är mer "blodröd" i verkligheten och 10 ggr snyggare. Kvalitén är rejäl och helt underbar och jag är verkligen förälskad. Snyggast är den till mina svarta jeans eller svarta tights. Tröjan finns även i en vit/grå färg.

  Tusen tack än en gång.

  PS. Ni glömmer väl inte att Paprikastore har fraktfritt hela Januari?

  Påväg hem till mig..
  2009-01-19kl:23:58:56 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Dessa två plagg är påväg hem till mig. Kommer bli skitsnygga tillsammans med mina stentvättade jeans.


  T-shirt till vänster: Jag hade tänkt trycka en sådan själv, men insåg att jag inte kommer få till det stora trycket jag vill ha, med ett A4-ark. Jag har sett andra bloggerskor som gjort det med ett litet litet tryck på Heidi Klum (samma bild) och jag tycker mest att det ser mesigt ut faktiskt. Man vill ju ha det så att det syns. Denna kostar 200:- hos Colorez och finns i mängder av färger. Jag skall trycka T-shirtar med fyrkantiga tryck istället och som går vågrätt över tröjan och inte lodrätt.

  Topp till höger: Jag fick välja ett valfritt plagg från Chicy, som tack för att jag anordnar en tävling åt dem. Jag tycker så mycket om tröjan jag tävlar ut, att jag ville ha en egen.


  Hemklickat!
  2009-01-19kl:23:04:15 | Kategori: Allmänt 2009  Det fick bli en tan-färgad jacka! Jag hade ju faktiskt 500:- från Gratisbio på Nelly liggandes i min mail-inkorg. Jag betalade alltså endast frakten på 38:-. Valde en storlek Small och hoppas på att den passar. Tror inte XS går igen över bysten och Small kan bli stor i ryggen, men som sagt - jag provar!

  Nu blev jag dock sugen på en svart jacka också, så det kanske får bli en sådan för mina kommande presentkort. Svart passar ju till allt och jag har fått tag i ett par stentvättade jeans (eller snarare två par beroende på om ena passar). Till de jeansen blir nog en svart jacka snyggare..

  Special: Torra toppar och frizz
  2009-01-19kl:22:56:01 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Först och främst kräver ett torrt hår bra och vårdande schampoo. Är topparna trots det torra, kan det vara dags för en klippning. När du är fräsch i håret, men det ändå är flygigt, frizzigt eller liknande är dessa produkter helt kanon. Det finns mängder av ytterligare produkter, men jag valde ut dessa..

  1. Schwarzkopf Osis Design Mix Smooth
  En mjukgörande och utslätande fönkräm i en len, blekrosa färg - kontrasten till Rough. Ger långvarig anti-friss kontroll. Mjukt, naturligt böljande hår. Skapar en hållbar slät finish med naturlig glans. Applicera en liten mängd i fuktigt hår & föna med en stor borste till ett mjukt resultat. Eller för en extra slät finish.

  2. Lanza Anti Aging SILK SERUM
  Denna otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga eller göra håret fett. Extraktet från det legendariska nimträdet har blandats med hyaluronsyra för att ge en sammetsmjuk känsla. Det gör att håret känns silkeslent och glänser av ungdomlig lyster. Neem plant silk serum minskar torktiden på håret med 55%. Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten.

  3. Kérastase Elixir Oléo-Relax
  Utslätande olja för mycket kraftigt och svårformat hår. Innehåller anti-frizz ämnen. Gör håret lätt att forma och efterlämnar det mjukt, glansigt och slätt.

  4. Graham Webb Reparative Shine
  Serum som reparerar och förseglar hårets yttersta skikt. Ger glans och motverkar att hårfärgen bleknar.

  5. Loreal Absolut repair Leave-in serum
  Serum för mycket skadade toppar. Jämnar ut och motverkar kluvna toppar för ett slätt och jämnt resultat. Håret känns sammetslent, utan att bli fett.

  6. Kerasilk Instant Silk Fluid

  En härligt mjukgörande och glansgivande lotion som rekommenderas för alla typer av skadat hår, hår som är svårskötta, får mycket tovor och hår med kluvna toppar. Tar bort de flygiga och frissiga hårstråna, utan att tynga ned. Innehåller vårdande lipider, silkesproteiner, aktiva ingredienser, pantenol, jojoba-olja och Vitamin E. Sköljs ej ur.


  7. Redken All Soft Velvet Whip
  All Soft Velvet Whip leave-in crème som ger mjukhet, förbättrar hårets textur och som ger skydd vid bruk av värmeverktyg.

  8. Loreal Nature Oiliss Spraybalsam anti-frizz
  Utslättande anti-frizz spraybalsam med "gröna oljor". Ger kontroll och mjukhet till frissig hår under hela dagen.

  Snygga jackor..
  2009-01-19kl:21:05:14 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Denna skinnjacka från Nelly är jag faktiskt lite sugen på.
  Riktigt snygg och till ett otroligt bra pris.

  Kanske skulle köra på en sådan istället för SVEA-tröjan?

  Frågan är då:
  Tanfärgad eller svart - HJÄLP MIG!

  En helkväll!
  2009-01-19kl:20:08:59 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag håller på att förbereda mig och vovarna för en helkväll framför bloggen - låter väl som en bra idé, med tanke på den usla uppdateringen i helgen? Jag måste ju väga upp min "veckans blogg"-nominering med effektiv  och bra uppdatering. Jag skall bara knalla ut en stund med hundarna, sedan kommer det att bloggas om allt från vad det kostar med egen domän till läsarfrågor om hår. Det kan nog komma upp lite bilder från helgen också.. Låter det okej? : )

  M å n d a g
  2009-01-19kl:16:38:52 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Hur är läget med er idag? Denna veckan är lite extra rolig för mig.. Kan ni gissa varför?


  För att blogg.se har valt ut mig till veckans blogg såklart! Svarade på frågorna för ett par dagar sedan, men riktigt kul att se sig själv på "framsidan" i annat än "mest aktiva" och "mest besökta". Just nu ligger jag dock inte där, men det är ju inte så konstigt med tanke på min kassa uppdatering under helgen. Vi får se om jag hittar tillbaka :D Haha.

  GratisGuide by Lily #3
  2009-01-19kl:01:59:25 | Kategori: Lily's Gratisguider  Gratismode: Den sida som det är absolut lättast att samla poäng på. Relativt nystartad, men ändå otroligt givande. Lättnavigerad, mängder av möjligheter till lättförtjänta poäng samt en kanonbra tävling. Precis som på de flesta gratissidor samlar du poäng genom värvningar, klick, erbjudanden o.s.v.

  Tävlingar: Just nu har dem en tävling där fem vinnare får 1000:- i valfri butik. Jag lyckades bli den första vinnare, och även andra vinnaren har korats, med det är fortfarande tre pris-platser kvar.

  Inväxlingsstället: Presentkorttorget [se alla deras 60-tal butiker här] [summor: 300:-, 500:- 1000:-], Nelly[summor: 300:- -1000:-], Biobiljetter, Trisslotter.

  Vill du registrera dig på Gratismode?
  Klicka här så får du 50 startpoäng poäng av mig.

  Vill du läsa om andra gratissidor och tips?
  [Klicka här]

  För mycket skadat hår..
  2009-01-19kl:01:39:55 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Ni vet att jag brukar tipsa om frisörprodukter när de kommer bra priser på dem.
  Idag säljs ett av mina favoritschampoon (som ni redan vet).
  500 ml kostar idag 119:- ordinarie pris är 209:-

  Loreal Absolut repair schampo

  Återuppbyggande schampo för mycket skadat hår


  Loreal Absolut repair cremebalsam

  Djupverkande vård för mycket skadat hår.


  Dessutom finns tillhörande balsam i fyndbutiken.
  Priset är 109:- och ordinarie pris ligger på 159:-

  Jag rekomenderar verkligen ett hemklick på detta.
  Jag håller mig idag dock, jag har inte ens öppnat min 1500ml flaska Absolute repair..

  Finns hos Bellme.se.

  TÄVLING: Vinn söt tröja från Chicy
  2009-01-18kl:23:56:25 | Kategori: Tävlingar


  För att delta;
  - Skriv en valfri kommentar till detta inlägg.
  Glöm inte: Mail, blogg eller andra kontaktuppgifter.

  AVSLUTAS: 25 Januari

  Snart normalt igen!
  2009-01-18kl:17:57:15 | Kategori: Bilder

  Hej vänner!


  Förlåt för urkass uppdatering i helgen! Så fort jag och J "landar" i Storfors så kommer bloggen återgå till det normala. Jag skall avsluta samt dra vinnaren av Sex and The City-boxen. Sedan skall jag även publicera en ny tävling i samarbete med Chicy - spännande va? Dom tävlingarna brukar vara ganska uppskattade så..

  Sofie snosar mig i örat på dansgolvet igår ; )
  Jag blir som vanligt sådär snygg på vimmelbilder (not).
  Nu är det fastställt, jag ser bedrövlig ut på dessa bilder varesig jag är nykter eller ej :D hah.

  L ö r d a g - natt
  2009-01-18kl:04:19:50 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Hemma igen och har pratat med J för sisådär 20 gånger i telefonen idag. Är det inte han som ringer, så är det jag. Vi pratar nästan en gång i timmen när vi är ifrån varandra..

  Nåväl, det har varit en riktigt "kompis-helg" den här helgen. Jag har varit i Karlstad och umgåtts med mina vänner. Score igår med Malin, Jonna, Martin, Malins storebror Jimmy (som jag inte träffat på evigheter) och ett par kompisar till honom, spiknyktert med somnade otroligt sent (eller snarare tidigt), J höll mig vaken fram tills klockan var 8 på morgonen, då han promenerade hem från en grabbkväll. Som sagt, vi brukar prata en gång i timmen..

  Idag blev det Score som "förfest" med en Rosa Pantern (det enda jag drack ikväll). Detta med Sofie, Carro och Johanna. Jag och Sofie vann en hel del pengar på en spelmaskin, men spelade bort dom lika fort. När skall man lära sig sätta stopp? Varför är det så svårt att sluta när det går som bäst? Det är ju då man SKALL plocka ut sin vinst.. Runt 12 bar det vidare till Nöjesfabriken. Där mötte vi upp Issa och gänget, samt träffade en hel del "kända" aniskten (ialla fall för mig), gamla klasskompisar som jag knappt sett sedan vi slutade nian. Vad glad man blir då, vår sammanhållning i högstadiet var oslagbar. Vilken underbar klass! Träffade ett par urgulliga bloggläsare och blev lika glad, men generad som vanligt. Vidare till Mc Donalds med Issa, Jocke och Jocker bror, blev en cola. Runt halv 4 hoppade jag in i taxin hem och nu ligger jag här - vrålpigg! Längtar tills imorgon, då blir det snos och gos på min underbara igen!

  Nog för att det är kul med kompishelger, men det är förbaskat underbart att komma tillbaka till älskling också. Förhoppningsvis är dessa 7 mil mellan varandra, snart ett minne blott och vi får gå från "tillsammans" till "sambo".

  Är någon av er vaken föresten? : )

  L ö r d a g
  2009-01-17kl:18:12:04 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Vad gör ni? Idag blir det förmodligen krogen för min del, men har inte varit iväg till Bolaget idag, så det blir nog nyktert idag också, men det känns bra! Skall eventuellt sätta mig på en buss imorgon och då är inte bakfylla något att hurra för precis. En bakfylla brukar aldrig vara något att hurra för överhuvudtaget iofs, men jag dricker mig aldrig någonsin så full så att jag inte kan kontrollera mig själv. Jag har heller aldrig varit så full. Alkoholen är något som jag har otrolig respekt för, jag har sett vad den kan göra med människor.. Och det skrämmer mig, riktigt mycket! Jag har lite dubbelmoral där ändå, eftersom att jag faktiskt dricker. Men jag vet hur mycket jag tål och jag dricker aldrig mer än vad jag klarar av.
   
  Hoppas ialla fall på en trevlig kväll idag och hoppas att ni också får det!

  F r e d a g -natt
  2009-01-17kl:02:48:43 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Nyligen hemkommen efter en kväll/natt på stan. Inte en droppe alkohol har jag druckit och ändå har jag haft satans trevligt. Skönt att på prata lite skit med Malin också, min "lillasyster" eller barndomsvän som det faktiskt är egentligen. Vi har ialla fall växt upp tillsammans, med familjer väldigt nära, så det känns lite som en lillasyster eller kusin eller liknande.

  Inte alla som bloggar efter en utekväll för övrigt.. Jag skall lägga mig och kika på Desperate Houswives nu, så jag tänkte slänga in ett litet inlägg innan. Kanske publicerar inlägget om egen domän också.. Vi får se. Annars dyker det upp imorgon. Skall bara färdigställa det lite..

  F r e d a g
  2009-01-16kl:17:14:54 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag är helt slut idag! Knappt sovit en blund inatt, då jag haft så otroligt mycket att tänka på.. Skall iväg ut ikväll för lite bowling och annat skoj. Men det blir inte än på ett par timmar, för jag är helt slut i kroppen.

  Nu funkar för övrigt min domän som den skall, så det känns kanonbra! Kanske blir lite roligare att blogga nu. Känns ju lite mer "eget" och seriöst faktiskt. LindaBlom.se, haha, som jag väntat. Har fått supermycket frågor om egen domän o.s.v. också, så jag tänkte tipsa om en sida där jag registrerat domäner för kommande projekt.

  Kolla här då!
  2009-01-16kl:02:59:05 | Kategori: Allmänt 2009


  Kolla in detta då! LindaBlom.se är äntligen på plats. Nu skall det bara fixas så att man skickas direkt till den domänen, när man skriver in gamla adressen "lindaslya.blogg.se" så är allt klaaaart! Kul va? Det var på tiden.. Hur många månader har jag väntat liksom? : ) Perfekt tajming med mina visitkort också där "lindablom.se" står..

  Linda testar: Tradedoubler
  2009-01-15kl:19:29:38 | Kategori: Tips och trix

  Det här med att tjäna pengar på bloggen
  , har aldrig varit något jag strävat efter och det är det fortfarande inte. Men nu när det verkar totalt omöjligt för mig att få något jobb, tänkte jag ge Tradedoubler en chans. Jag har inte sådär jätteöverdrivet många besökare, runt 3-4000 / dag, så några stora summor kommer jag inte komma upp i, det vet jag.

  Tradedoubler är ialla fall en sida, där man kan hitta mängder av möjligheter till samarbeten med diverse företag. Man kan ansöka om samarbete och bli antingen nekad eller godkänd. Du letar sedan upp reklamannonser i olika storlekar och lägger upp i sidmenyn eller liknande. När folk klickar på dem och genomför köp, får du en summa pengar. Exempelvis 10% av ordervärdet o.s.v. Säljer du något för 1000:- får du 10% av dem, alltså 100:-. Sedan får du givetvis skatta på dessa pengarna.

  Personligen vill jag inte att detta skall styra bloggen. Jag vill inte att min blogg skall tappa sin charm, för jag tipsar ju endast om saker som jag gillar och mina tips är äkta och så kommer det förbli. Trivs jag inte med detta och känner att vissa av mina tips framstår som fejk, fast dom inte är det, så kommer jag avsluta detta direkt! Pengarna spelar egentligen ingen som helst roll när det gäller bloggen, jag bloggar för att jag tycker det är roligt och har klarat av att ha det "pengafritt". Däremot kan pengarna vara en stor hjälp för mig. Vi får se vart detta leder, men jag ger det ett försök ialla fall. Det är för att ni skall förstå att mina tips är på riktigt, som jag berättar att jag påbörjar detta. Jag hoppas ni inte tycker sämre om min blogg nu..

  Så vill du också prova på att tjäna pengar på din blogg?
  Klicka här och registrera dig - helt kostnadsfritt!

  Snabb leverans!
  2009-01-15kl:19:15:19 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Snacka om snabb leverans från Gina Tricot! Beställde & betalade tröjan och tightsen för två dagar sedan, idag kom dom på posten. Dock hem till Karlstad, så jag har inte sett dem ännu. De var mamma som ringde och berättade att jag fått paketet.

  Däremot så fick jag ett annat paket hit idag, skall visa er det lite senare : ) Just nu skall jag fortsätta busa med P&T en stund.

  Jösses!
  2009-01-15kl:17:55:37 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Tänk att man kan bli så förälskad i ett par jeans! Hela för/eftermiddagen fram tills nu har gått åt att hitta ett par. Vi får se om jag lyckas snappa åt mig några.. Så hur är det med er?

  Jag tänkte knalla iväg till affären här strax och köpa mig lite gott.. Får se om jag kan vara så självdiciplinerad att jag köper frukt, eller om den svaga Linda kommer fram.. Det brukar vara den svaga som kommer fram i mataffärer nämligen.. Fast jag måste säga att jag blivit mycket bättre med godisätandet ändå. Nu är jag mest sugen på mat hela tiden. Hungrig stup i kvarten! Sedan så är det väl den där faaaarliga sötdrickan..


  För övrigt så är jag på andra DVD-skivan av Desperate Housewives - shit vad bra det är!! :D


  Efterlyser igen!
  2009-01-15kl:15:29:11 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Det vill sig inte med Monki-jeansen, så då får jag gå över på modellen från Cheap Monday, som heter Black Ice. Någon som har ett par som inte används, eller vet om dom finns i någon butik? Maila: kontakta_Linda@hotmail.com. Jag har inte hittat några, någonstans ännu..

  Om du har ett par som du vill bli av med, skriv;
  - Storlek (stora eller små i strl)
  - Skick
  - Pris

  T o r s d a g
  2009-01-15kl:14:30:05 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Shit vad deppig jag är just nu.. Inte ett enda mail där någon vill sälja ett par jeans, och inte ett enda par kvar i de butiker jag ringt till. Vissa av dem verkar inte ens förstå vilken modell, tvätt och färg jag menar, trots att jag förklarar, så det är ju möjligt att de inte haft den modellen hemma. Och den är ju inte ny heller så.. Byxorna har ju funnits i butik bra länge.

  Jag fortsätter mitt letande och uppskattar all hjälp jag kan få..

  HJÄLP MIG! : )
  2009-01-15kl:00:54:18 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Bild lånad härifrån.

  GratisGuide by Lily #2
  2009-01-15kl:00:10:26 | Kategori: Lily's Gratisguider  Gratisbio: Den sidan jag än så länge tjänat in mest presentkort på. Jag har exempelvis lyckats få ihop tillräckligt mycket för att kunna köpa mig en laptop [se här]. Här samlar du poäng genom värvningar, sedan får du ytterligare 200p när en medlem blir aktiv, dvs. tjänat 100 egna poäng.

  Du samlar även poäng genom shopping över internet, reklam, klick samt utnyttjande av erbjudanden. Skall du exempelvis beställa kläder från Halens, kan du göra det genom gratisbio och få delar av ordersumman tillbaka i poäng. Hur bra som hellst!

  Tävlingar: Gratisbio har mängder av tävlingar / månad. Just nu finns det en tävling, där den som värvar 333 medlemmar först, vinner en minidator. Dessutom kommer 10 personer vinna varsin prenumeration på en valfri tidning. Sist men absolut inte minst, den som skriver det bästa inlägget om gratisbio vinner 500:- att shoppa för på Nelly.

  Inväxlingsstället: Presentkorttorger [se alla deras 60-tal butiker här], Nelly, Unibet, Biobiljetter samt Greatdays.

  Vill du registrera dig på Gratisbio?
  Klicka här så får du 50+25 extra poäng av mig.

  AVSLUTAD: Valfritt från Tretton.se
  2009-01-15kl:00:03:04 | Kategori: Tävlingar  För att delta;

  - För att delta måste du först och främst vara medlem, är du inte det [
  registrera dig här]
  (Att registrera sig är helt kostnadsfritt och det tillkommer inga som hels andra kostnader)

  - Väl ut önskat platt till ett värde av högst 500:- och skriv vilket plagg i en kommentar.
  (Glöm inte att skriva storlek på önskat plagg!)

  - Skriv även din användarnamn i kommentarsfältet tillsammans med mailadress/blogg.

  LYCKA TILL!
  Avslutas: 31 Januari

  Vinnare av Melba-tävlingen!
  2009-01-14kl:23:43:41 | Kategori: Tävlingar


  Repris (eftersom många missade): Plattångs-special
  2009-01-14kl:23:06:13 | Kategori: Allmänt 2009

  Att hitta en bra plattång i denna stora "plattångs-djungel" som finns där ute, kan om man är oerfaren vara riktigt svårt. Många vill inte heller lägga så mycket pengar på en plattång. Därför har jag nu satt ihop en liten plattångsspecial med mina personliga favoriter i olika prisklasser.  Dessa plattänger kommer från märket Ga.Ma, som enligt mig är ett av de bästa märkena på marknaden.


  1. Ga.Ma cp1
  Keramisk plattång med en uppvärmningstid på 2 sekunder. Plattorna har Ceramic Crystal Coating behandlats så ditt hår ska glida ännu enklare, detta ger även plattorna ett represistent skydd. Pris: fr. 499:-

  2. Ga.Ma cp1 Electronic ceramic-ion
  Precis likadan som Ga.Ma cp1, dock har denna ställbar temp. Detta är perfekt för dig med hårförlängning, för att minska skadorna på löshåret. Pris: fr. 695:-

  3. Ga.Ma CP3 Tourmaline
  Plattorna har Tourmaline-överdrag som hjälper till att skydda ditt hår mot slitage samtidigt som du får en finare lyster. Värms upp på endast 2 sekunder och når sin arbetstemperatur redan efter 10 sekunder. Pris: fr. 849:-

  4. GA.MA CP1 Ceramic Super Narrow
  Keramisk plattång från GA.MA med extra tunna joniserade plattor - endast 12 mm i bredd. Bredden är kanonbra när man lockar håret med hjälp av tången. Den blir varm på 2 sekunder och når sin arbetstemperatur på 200°C inom 10 sekunder. Plattorna har även Ceramic Crystal Coating behandlats så ditt hår ska glida ännu enklare, detta ger även plattorna ett represistent skydd. Denna passar dessutom extra bra till dig med kort hår. Pris: fr. 845:-  GHD är det andra ledande märket på marknaden, enligt mig. Deras plattänger är sanslöst bra och designen är otroligt rolig på dem, då de bl.a. finns i färgerna rosa, lila, vit, svart. Priserna på dessa plattänger ligger dock ganska mycket högre än Ga.Ma's.


  1. ghd IV Styler
  Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också 'sleep mode' - en ny inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd IV styler om den inte används på 30 minuter. Pris: ca.1899:-

  2. ghd Hot Pink Styler 07
  Förutom den ergonomiska, böjda designen har ghd Hot Pink Styler flera nya funktioner, bland annat förbättrad temperaturstyrning som håller jämn värme under hela stylingen, samt "sleep mode" där stylingjärnet stänger av sig själv efter 30 minuter utan användning. ghd Hot Pink Iron kan med hjälp av den nya rundare cylindern lättare skapa lockar, vackra vågor eller för den som vill, spikrakt hår. 135:- / såld plattång av denna modell, går till cancerforskningen. Medföljer gör även en rosa väska + "roll mat". Pris: ca.1999:-

  3. ghd IV Mini Styler
  Du kan ta med din ghd IV mini styler överallt, den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser - över hela världen. Denna lämpar sig bäst till korta hår & luggar. Pris: ca.1699:-

  4. ghd IV Purple Styler
  Denna plattång ingår i "purple gift set" och finns i begränsad upplaga. Medföljer gör även hårfön, Lila värmetålig 'roll bag', 2 clips. Pris: ca. 1999:-

  Andra märken jag rekomenderar är;
  - Toni&Guy
  - OBH Nordica feat. Björn Axén
  - Vidal Sassion.

  Dessa plattänger finns att köpas hos;
  - Lyko.se
  - Baresso.se
  - Bangerhead.se
  - Eleven.se

  Nu får ni själva göra varandra en tjänst, finns det någon plattång som inte är nämn här ovan som du älskar?
  Skriv och berätta märke, funkitoner, pris, resultat o.s.v. på din plattång, bland kommentarerna nedan.

  Hoppas för övrigt att ni gillade min lilla "plattångs-special"

  OCH HÖRRNI:
  Glöm inte värmeskyddande produkter läs om det [här] och [här]

  Tyra & Polly
  2009-01-14kl:21:19:12 | Kategori: Hundarna


  Samtidigt som jag kikar på 1:a avsnittet av Desperate Housewives,
  tyckte jag att det var dags för en liten update med vovarna i familjen!

  Världens finaste hundar dessutom!
  Mina små gosisar.. Givetvis ligger dom här i mitt knä och myser.

  Om ni undrar vad Polly har på sig, så är det ett tikskydd - hon löper..

  Makeovers hos Top Model!
  2009-01-14kl:20:14:00 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Sitter och kikar på Top Model 11 nu, på TV3. Trots att jag sett säsongen, tycker jag att det är lika kul att kolla. Det är förövrigt "makeover-programen" som är roligast att kika på. Vilka förbättringar det blir! Man blir faktiskt lite sugen på att ställa sig och jobba på en gång..

  För övrigt är jag supersugen på att göra något med mitt eget hår.. Det får bli snart! Har ju faktiskt presentkort på min favoritsalong, där jag hade praktik..

  Efter önskemål...
  2009-01-14kl:20:09:59 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Tack Tretton!
  2009-01-14kl:18:19:08 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Jag har fått tre stycken förhands-plagg från Tretton.se! Ni vet ju hur jag letat efter ljusa stentvättade jeans, och NU fick jag ett par på posten, helt gratis! Ni kan ju gissa om jag hoppade upp och ned när jag drog fram kläderna. Ett rosa oversized linne fick jag också, samt en superfin blå skjorta/klänning/tunika (som tyvärr var för stor). Alla plagg är av märket Cheap Monday.

  Jeansen har väldigt hög midja och jag brukar vanligtvis inte gilla det på mig själv, därför provade jag att ha toppen utanför byxorna och det blev superfint! Otroligt mjuka och sköna jeans. Plaggen kommer att komma in i shopen Tretton mot Februari-Mars, så då får ni hålla utkik här i bloggen. Jag kommer förmodligen blogga om det då.

  För övrigt kommer det dyka upp en tävling i samarbete med Tretton.se en gång i månaden en lång tid framöver nu - spännande va? Dessutom kommer ni få se plaggen mig här framöver.

  Nyheter från Nelly
  2009-01-14kl:17:50:24 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Många av Nelly's nyheter går i samma färgtema. Jag har alltid gillat dessa färger tillsammans, så därför är det roligt att se såpass mycket vårkläder i just denna kombination. Nedan ser du några av plaggen.

  Till vänster: ICHI-linne 199:- | Till höger: Tommy Hilfiger Denim-skjorta 799:-  Till vänster: ICHI-cardigan, blå. 399:- | Till höger: ICHI-cardigan, röd. 399:-


  Till vänster: Tommy Hilfiger Denim-tröja, 1019:- | Till höger: ICHI-linne, 199:-

  Tack Gratissajt!
  2009-01-14kl:17:42:38 | Kategori: Gratis prylar


  Tyri-Myri fick vara med på bild också..

  Här ser ni min fina Giftbox innehållande 4 säsonger av Desperate Housewives. Ni kan ju gissa hur glad jag är! Tänkte faktiskt sätta i första CD:n på första säsongen redan nu.. Har aldrig följt detta program, men har hört att de skall vara otroligt bra.

  Jag har funderat på att köpa den själv hur länge som helst, men att lägga 900:- på en DVD-box har inte riktigt passat min ekonomi. Men så fick jag det underbara mailet av Jesper på Gratissajt för 2 veckor sedan, där han berättade att jag vunnit deras månadstävling. En valfri box. Och nu har jag den här framför mig, helt otroligt..

  Gratissajt kan ni föresten samla poäng till presentkort och liknande. En guide om hur kommer inom ett par dagar.

  Tusen tack ialla fall, Gratissajt, TUSEN TACK!
  Detta är verkligen uppskattat : )

  Vilken toppen-eftermiddag!
  2009-01-14kl:17:24:12 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Vad glad jag är just nu! Jag och Ronja tog oss en promenix med hundarna, lika bra att passa på ordentligt nu när det är lite varmare grader ute. Passade på att ta med post-AVIN samt mitt andra Kollinummer och det funkade finemang att hämta ut ändå. Glömde ju legget, men här i lilla byn gör det inte så mycket. Personnummer räcker att knappa in.. Skönt med promenad och underbara paket = en glad Linda!

  Tur att jag hade med mig Ronja för övrigt, för vilket bamsepaket det var DVD-boxen låg i. Det hade blivit lite klurigt för mig att gå hem med två hundar i koppel, en stor kartong samt en påse från Tretton. Men det klarade vi ju jätte bra, trots att det var lite lite besvärligt.

  Nu har jag precis fotat prylarna och skall lägga upp dem inom kort. Skall bara redigera lite i photoshop. Håll utkik! : )

  Nyfikenheten är stor!
  2009-01-14kl:14:59:17 | Kategori: Allmänt 2009


  Det ligger två paket på OK och väntar på mig. Jag har dock bara fått en AVI, men jag tänkte höra med dom om det är möjligt att jag kan få ta med det andra paketet också. Enligt posten.se och KOLLI-ID't så ligger det ju på plats.

  Det ena paketet innehåller kläder från Tretton.se, men vad det är för plagg har jag ingen som hellst aning om, gissa om det är spännande!? Det andra paketet är från Jesper på Gratissajt.se, och det innehåller min efterlängtade DVD-box! Wohoo! Desperate Housewives säsong 1-4. Jag vann ju den i deras senaste månadstävling ni vet?

  Lily loves Gina!
  2009-01-14kl:14:32:58 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Fy tusan vad jag gillar Gina Tricot! Kvalitén på kläderna verkar många vara negativa till, men personligen har jag inte hunnit slita ut eller förstöra något av de plagg jag inhandlat därifrån - och tro mig! De är många!

  Älskar stilen på deras kläder och framförallt är priserna helt kanon! T-shirtarna ovan kostar 99:-/st. Nummer 2 och 4 skall jag försöka få hem till min lilla garderob. Jag fick bl.a. presentkort på Gina Tricot av J i julklapp, så skall se om jag kan hitta dem i butik. Annars kanske mammi kan göra det åt mig, ifall jag inte hinner hem i veckan. Känner ni igen mönstret på topp nummer 4 föresten? ; ) Kika här. Jag troooooor de märks att jag gillar det!

  Loreal Professional
  2009-01-14kl:14:13:54 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Att Loreal's Absolute Repair är en av mina absoluta favoritprodukter är ju ingen nyhet. Därför skall jag nog själv beställa hem en inpackning, när det nu är 50:- nedsatt hos Lyko.se. Dom har dessutom fraktfritt.. 500ml burken är i storlek med de som står i schamponeringarna på salonger. Jag har ju schampoo i mega-storlek som ännu är oöppnad, så varför inte införskaffa mig en stor inpacknig?

  1. Loreal Absolut Repair intensivkur - Djupverkande vård för mycket skadat hår
  Reparerar på djupet och ger näring till försvagade hårfibrer. Håret blir mjukt, spänstigt och glänsande. Stärkande ceramider, naturligt vax, aktiva ämnen för fullkomlig glans och UV-filter som slätar ut och skyddar mycket spröda toppar och ger synligt mjukare och mer glansfullt hår.
  Doft: Blommor

  2. Loreal Intense repair intensivkur - Intensiv kur som tillför intensiv näring och mjukhet till naturligt torrt hår.
  Håret blir mjukt, smidigt, får mer spänst och blir lätt att reda ut och att forma.
  Doft: Vattenmelon

  3. Loreal liss ultime Intensivkur - Lugnande intensivkur för svårtämjda hår
  Lugnande intensiv kur som passar ett rebelliskt frissigt hår. Ger näring och skyddar håret mot fukt för långvarig mjukhet och kontroll. AR- polymer bildar en varaktig fuktskyddande hinna runt hårfibern. Verkningstid 2-3 minuter.
  Doft: -

  4. Loreal Lumino contrast intensivkur- Djupverkande kur som behandlar slingat hår
  Djupverkande kur som behandlar slingat hår genom att korrigera lipidbalansen och förse de känsliga hårfibrerna med närande ämnen.  Slingorna får vård och skydd och hela håret blir lätt, skinande och fullt av glans.
  Doft: Skogsbär

  5. Loreal Vitamino color intensivkur - Intensivkur som låser in färgen
  Återubbygger hårfibern och tillför näring till håret på 1 minut. Håret blir luftigt, glänsande och lätt att reda ut. Den lätta gelé konsistensen gör att produktens vårdande ämnen snabbt och enkelt fördelas jämnt över hela håret.
  Doft: Röda bär

  O n s d a g
  2009-01-14kl:10:29:22 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  HA! Idag var både jag och J uppe tidigt! Mellan 9-halv 10 satt vi och mös i soffan. Hade planer för förmiddagen idag. Åka upp till bollhallen och ta en frukostfika, åka till affären och inhandla dagens lunch, tillaga den och bara mysa. J säger att han skall gå ut och sätta på bilen, medans jag gjorde mig iordning lite. Efter en kort stund kommer han inrusandes och slänger sig på sängen - bilen är ju på service!


  Jag bröt ihop av skratt, hur kan vi båda glömma en sådan sak? Fikan får bli någon annan dag, och affären får vi gå till. Trist väder att gå i dock. Blött och jäkligt.. Man blir lite väl bekväm med bil faktiskt, speciellt när man "alltid" haft det (under hela mitt och J's förhållande nästan). Jag gick, cyklade, åkte inlines vart jag än skulle när jag var yngre. Och till saken hör att jag hade lika långt till min vän som bodde närmast, som J hade till sin som bodde längst bort ungefär.. Karlstad är ju något större än Storfors, så jag kan egentligen inte förstå att vi tar bilen överallt - lathet!

  Hemklickat igen!
  2009-01-14kl:00:59:55 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Jag kunde inte hålla mig från att beställa de där hemskt ful/tuffa tightsen. Blir spännande att se dem i verkligheten. Kommer nog bara bli någonting jag går och slappar i hemma, men jag tror att dom kan bli coola på någon plåtning också. Tröjan var given! Super slapp, mysig och snygg. Sedärja, där rök pengarna jag fick för jeansen : ) Haha!

  Första gången jag beställde från Gina Tricot's webbshop.
  Recension kommer, hoppas den funkar bra.

  T i s d a g - natt
  2009-01-13kl:23:38:05 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Här sitter jag och nördat som vanligt. Kikar på nya avsnittet av Andra Avenyn - ni har väl inte missat att det har börjat? Skall alldeles kika på avsnitt 4 av The City också. Inte kikat på det ännu nämligen och det kan ju ni andra nattugglor också göra ; )

  J har tvärslocknat här i sängen brevid mig, olikt honom, som brukar nattvaka precis som jag. Egentligen borde jag också sova, men jag är alldeles för pigg. Klockan är iofs inte så mycket som den brukar vara när jag lägger mig och jag "sov ju middag" idag.. Herregud alltså.. Min dyngrytm är vidrig =/


  Kolla föresten vad jag växlade in nyss - tjuhuuuu! : )
  Heja GRATISMAKEUP!

  The City: Avsnitt 4
  2009-01-13kl:23:28:02 | Kategori: The Hills / The City

  The City - MTV Shows

  Se övriga avsnitt här.

  Denna Karlstad-tös kan sjunga!
  2009-01-13kl:23:14:30 | Kategori: Allmänt 2009


  Sanslöst fin röst, eller hur?
  Hon skickade lite ljudfiler till mig på MSN nyss - grymt!
  Se hennes blogg här.

  Gina Tricot
  2009-01-13kl:20:13:23 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  1. Går topp i längre modell: Love it! Vore inte en sådan fullkomligt underbar till ett par tights eller stentvättade jeans? Pris: 199:-

  2. Svart topp i samma modell som ettan: Vilken färg är egentligen snyggast? Jag har beslutsångest. Pris: 199:-

  3. Ful/snygga tights: Jag tyckte att dessa var supertuffa! Förstår verkligen de som tycker att dem är fula, eftersom att de är ganska skrikiga. Skulle jag inte 'våga' bära dem ute, skulle jag lätt gå i dem hemma. Jag kanske skulle klicka hem? Ful-snygga kläder kan vara roligt.. Tänk nummer 2 och 3 tillsammans..

  Fel med Lily-bloggen och Blogglovin'
  2009-01-13kl:18:37:03 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag tyckte att min statistik varit konstigt låg idag - nu har jag fått svar på varför. Det är något knas med mina länkar samt kopplingen med Blogglovin'. Jag har ingen som hellst aning om vad detta beror på och varför det krånglar, då jag personligen inte gjort något med bloggen.

  Kanske har det att göra med mitt kommande domänbyte? Jag har mailat Roland och skall nu maila Blogglovin.

  Köpa nu eller längre fram?
  2009-01-13kl:18:16:39 | Kategori: Kläder & Accessoarer  Tröjan kommer alltså från Nelly.

  GratisGuide by Lily #1
  2009-01-13kl:16:57:44 | Kategori: Lily's Gratisguider


  GratisMakeup: En stor och seriös gratissida, som även kommit att bli en omtyckt community. Här samlar du poäng genom diverse erbjudanden, värvningar av vänner samt genom att klicka och vara aktiv på diverse sidor. Du får även poäng när du loggar in.

  Här kan man lära känna andra tjejer och killar, genom forum, vännerlistor, gästböcker, gallerier och annat skoj. Tänk: Lunarstorn, PA och andra communitys. Denna sida har verkligen allt.

  Tävlingar: Just nu finns en tävling för alla icke-medlemmar, nämligen att den som registrerar sig som medlem nummer 200.000 vinner 5000:- att handla för i valfri butik, så om du inte redan är medlem, skall du passa på nu.  Dessutom har dem en tävling för oss medlemmar, där man kan vinna en hårför och en locktång.

  Inväxlingsställen: Kicks, Åhlens, H&M samt Nelly.

  Vill du registrera dig?
  Klicka här så får du 50p i startbonus.


  Gratiskläder: Eftersom att det är samma ägare och skapare som med GratisMakeup, funkar det på samma sätt. Dock är detta speciellt inriktat på kläder istället för smink. Här samlar du alltså poäng genom diverse erbjudanden, värvningar av vänner samt genom att klicka och vara aktiv på diverse sidor. Du får även poäng när du loggar in.

  Tävlingar: Denna sida har just nu en tävling där en vinnare får 1000:- att handla för på Nelly.

  Inväxlingsställen: H&M, JC & Nelly

  Vill du registrera dig?
  Klicka här så får du 50p i startbonus.

  Er önskan är min lag!
  2009-01-13kl:16:08:32 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner och alla nya läsare!

  Statistikmätaren har ökat det senaste och det betyder att jag har en del nya läsare. Läsare som dagligen frågar om gratissidor (eftersom att jag är gratissidornas drottning). Därför kommer jag att då & då lägga upp lite nya gratissidor-guider här i bloggen.

  Till er övriga: Är ni inte intresserade av dem, kan ni enkelt bläddra förbi. Det är länge länge sedan jag hade liknande guider, därför får ni stå ut. Och kommentarer som "sluta tjata din giriga fan" kommer inte accepteras. Dom rör mig heller inte i ryggen, så för er skull säger jag redan nu: Skippa dem och lägg den dyrbara tiden på något vettigare : )

  Mina Fina!
  2009-01-13kl:15:23:36 | Kategori: Bilder


  Bilder tagna av mig och publicerade med godkännande av farbror och hans fru.

  Detta är min lilla kusin Julia och Polly-pluttan såklart.
  Är dom inte bland det sötaste ni sett?

  Nu händer det saker med domänen..
  2009-01-13kl:15:02:55 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Det har inte varit problemfritt när det gäller min domän "LindaBlom.se". Spotlife registrerade den när jag vann Sveriges största bloggtävling. Men när jag av flera anledningar bestämde mig för att säga upp samarbetet med spotlife, ville jag ändå ha min "LindaBlom-domän" istället för Lindaslya.blogg.se (därifrån har jag fått Lily föresten, LIndas LYa)

  Jag bad spotlife skriva över domänen helt på mig och blogg.se erbjöd sig att betala fakturan som blev. Nu har den legat flera månader, utan att jag har kunnat "få in den i bloggen". Idag verkar det hända saker med min domän och kanske kommer det t.o.m. upp? Jag hoppas det, för herregud vad efterlängtad den har varit. Roland och gänget grejar på och det tackar jag för.

  Påväg hem till mig..
  2009-01-13kl:13:59:06 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Titta vilken tuff T-shirt som är påväg hem till mig!
  Den är av märket Zoo York och kommer från 4everyoung.

  299 riksdaler så har du en likadan : )

  T i s d a g
  2009-01-13kl:13:34:18 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag klarade inte att dygna inatt heller, men jag har inte sovit speciellt bra, så jag kanske somnar tidigt ikväll ändå förhoppningsvis.

  Idag har jag varit ute och knallat med hundarna ganska tidigt, kom tillbaka hem och tvärslocknade! Jag vaknade av att Lina, en gamal klasskompis till J ringde. Hon har nämligen köpt mina dbrand-jeans som jag beställde. Hon ringde runt 12 och berättade att hon var påväg hit till Storfors, så hon kunde hämta jeansen. Då tog jag med voffarna och gick ut och pratade med henne en stund och givetvis lämnade jeansen. Se så bra det är när man kan låta andra göra fynd, istället för att skicka tillbaka dem? : )

  Efter detta satte jag igång att städa, det behövdes verkligen, så jag hoppas J blir glad när han kommer hem om en liten liten stund. Ut och knalla en liten stund med hundarna igen, för att sedan hoppa in i duschen. Så nu sitter jag här med en turban på huvudet. Hur är läget med er då, sötnosar? : )

  Även Free Food fungerar!
  2009-01-13kl:00:13:51 | Kategori: Gratis prylar


  Sedan jag skrev om Gratis Mat förra gången, så har jag fått flera "tack mail" och kommentarer från studenter och småbarnsföräldrar. Denna gratissida fungerar verkligen och presentkorten går verkligen till något bra: ICA, WILLYS, LIDL, HEMKÖP & COOP.

  Jag har inte växlat in några presentkort ännu, då jag funderar på att vänta tills vi får egen lägenhet. De kommer gå åt som smör vid de första matköpen. Nu vet jag dock inte hur länge det dröjer tills vi får eget men.. Jag kan ju hoppas att det blir inom några månader ialla fall. Än så länge har jag kommit upp i 1300:-.

  Vill du också samla poäng och växla in mot presentkort - helt gratis?
  Blir medlem här, sidan är superbra och enkel att förstå.

  Se Sex and the City från början!
  2009-01-12kl:23:08:13 | Kategori: Tips och trix


  Det är ju endast en tjej eller kille som kommer vinna min tävling om SATC-boxen. Därför tipsar jag er nu om att Sex and the City började om från avsnitt ett idag. Programmet sänds Måndag-Fredag 19:30 (repris 23:00).

  Har du inte följt serien, har du chans nu.
  Jag har kikat på min box om och om igen och jag får aldrig nog av tjejerna. Därför är det speciellt roligt att även en av er kommer få en likadan.

  Recension: BelMask
  2009-01-12kl:22:12:54 | Kategori: Hudvård och makeup


  Jag fick en ny ansiktsmask av Ingela på Bel Col, som ni redan ver är mitt absoluta favoritmärke inom hudvård.


  INFORMATION:
  Bel Col's populäraste ansiktsmask och innehåller;
  Grön lera som dränerar(torrlägger) toxiner("gifter") från huden och låter den andas ordentligt.
  Melaleuca-olja är en kraftfull bakteridödare.
  Kaolin kontrollerar talgproduktionen och tar bort överflödig talg

  Belmask är en av de bästa maskerna för att behandla alla typer av akne.
  Den eliminerar befintlig akne och förhindrar att den kommer tillbaka.

  VAD TYCKER LILY?
  Denna ansiktsmask är fantastisk! Man känner verkligen hur den arbetar med huden i ansiktet och det ger verkligen resultat. Den luktar inte riktigt lika gott som Bel Col's Relaxfruit. Men det gör ingenting då masken är så otroligt bra.

  Fördelen med Bel Col's produkter är att de på mig visar resultat efter de första tvättarna, samt första ansiktsmasken. Jag har alltid haft "babyhy" men fick lite problem med fet hy ett tag. Efter att jag använt Bel Col så är jag nu tillbaka till näst intill samma fläckfria hy.

  Och eftersom att jag gillade masken så mycket får ni nu;


  Tack Uppercut!
  2009-01-12kl:20:09:52 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Dessa snyggingar kom med posten idag!
  Det är ett par trosor av märket Frank Dandy - supersnygga och supersköna!
  Givetvis kommer det från underklädernas supershop Uppercut.

  Tusen tack! Jag är supernöjd.

  Mina fina Visitkort
  2009-01-12kl:19:14:41 | Kategori: Allmänt 2009


  Kolla här! En liten del av mina hundratals visitkort som kom på posten i slutet av förra veckan. Jag är verkligen supernöjd! Fick dem av det proffsiga och hjälpsamma företaget JohnLook. Rekomenderas om du skall införskaffa dig visitkort i framtiden.

  Stort tack till er, JohnLook!

  Repris: Tänk efter en stund..
  2009-01-12kl:17:29:05 | Kategori: Allmänt 2009

  Detta inlägg publicerade jag för nästan exakt ett år sedan, men det tål att publiceras igen..


  Varning för starka bilder.
  Dessa filmer gav mig ett par tankeställare, även om jag inte röker o.s.v.

  Anti-rökning
  Vapenkontrollering  Arbetsplatssäkerhet  M å n d a g
  2009-01-12kl:15:49:03 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Hur mår ni? Som ni såg på mitt nattliga bloggande, så var jag och J återigen vakna länge. Ända tills han åkte iväg till jobbet faktiskt, klockan halv 6. Då lade jag mig och läste, skulle prova dygna igen nämligen, för att få tillbaka dyngsrytmen lite. Jag somnade igen -SKIT! Därför skall jag göra ett nytt försök inatt igen. Om någon av er jobbar natt eller liknande - håll mig sällskap med kommentarer här i bloggen : ) Hihi.

  Så, jag har nyss varit ute och knallat med P&T, J ligger och sover och nu är jag både hungrig och rastlös. Väntar på att han skall vakna till liv så vi kan göra iordning lite käk..

  Special: Plattänger
  2009-01-12kl:04:27:49 | Kategori: Produkter & Verktyg

  Att hitta en bra plattång i denna stora "plattångs-djungel" som finns där ute, kan om man är oerfaren vara riktigt svårt. Många vill inte heller lägga så mycket pengar på en plattång. Därför har jag nu satt ihop en liten plattångsspecial med mina personliga favoriter i olika prisklasser.
  Dessa plattänger kommer från märket Ga.Ma, som enligt mig är ett av de bästa märkena på marknaden.


  1. Ga.Ma cp1
  Keramisk plattång med en uppvärmningstid på 2 sekunder. Plattorna har Ceramic Crystal Coating behandlats så ditt hår ska glida ännu enklare, detta ger även plattorna ett represistent skydd. Pris: fr. 499:-

  2. Ga.Ma cp1 Electronic ceramic-ion
  Precis likadan som Ga.Ma cp1, dock har denna ställbar temp. Detta är perfekt för dig med hårförlängning, för att minska skadorna på löshåret. Pris: fr. 695:-

  3. Ga.Ma CP3 Tourmaline
  Plattorna har Tourmaline-överdrag som hjälper till att skydda ditt hår mot slitage samtidigt som du får en finare lyster. Värms upp på endast 2 sekunder och når sin arbetstemperatur redan efter 10 sekunder. Pris: fr. 849:-

  4. GA.MA CP1 Ceramic Super Narrow
  Keramisk plattång från GA.MA med extra tunna joniserade plattor - endast 12 mm i bredd. Bredden är kanonbra när man lockar håret med hjälp av tången. Den blir varm på 2 sekunder och når sin arbetstemperatur på 200°C inom 10 sekunder. Plattorna har även Ceramic Crystal Coating behandlats så ditt hår ska glida ännu enklare, detta ger även plattorna ett represistent skydd. Denna passar dessutom extra bra till dig med kort hår. Pris: fr. 845:-  GHD är det andra ledande märket på marknaden, enligt mig. Deras plattänger är sanslöst bra och designen är otroligt rolig på dem, då de bl.a. finns i färgerna rosa, lila, vit, svart. Priserna på dessa plattänger ligger dock ganska mycket högre än Ga.Ma's.


  1. ghd IV Styler
  Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också 'sleep mode' - en ny inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd IV styler om den inte används på 30 minuter. Pris: ca.1899:-

  2. ghd Hot Pink Styler 07
  Förutom den ergonomiska, böjda designen har ghd Hot Pink Styler flera nya funktioner, bland annat förbättrad temperaturstyrning som håller jämn värme under hela stylingen, samt "sleep mode" där stylingjärnet stänger av sig själv efter 30 minuter utan användning. ghd Hot Pink Iron kan med hjälp av den nya rundare cylindern lättare skapa lockar, vackra vågor eller för den som vill, spikrakt hår. 135:- / såld plattång av denna modell, går till cancerforskningen. Medföljer gör även en rosa väska + "roll mat". Pris: ca.1999:-

  3. ghd IV Mini Styler
  Du kan ta med din ghd IV mini styler överallt, den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser - över hela världen. Denna lämpar sig bäst till korta hår & luggar. Pris: ca.1699:-

  4. ghd IV Purple Styler
  Denna plattång ingår i "purple gift set" och finns i begränsad upplaga. Medföljer gör även hårfön, Lila värmetålig 'roll bag', 2 clips. Pris: ca. 1999:-

  Andra märken jag rekomenderar är;
  - Toni&Guy
  - OBH Nordica feat. Björn Axén
  - Vidal Sassion.

  Dessa plattänger finns att köpas hos;
  - Lyko.se
  - Baresso.se
  - Bangerhead.se
  - Eleven.se

  Nu får ni själva göra varandra en tjänst, finns det någon plattång som inte är nämn här ovan som du älskar?
  Skriv och berätta märke, funkitoner, pris, resultat o.s.v. på din plattång, bland kommentarerna nedan.

  Hoppas för övrigt att ni gillade min lilla "plattångs-special"

  Jag klättrar =O
  2009-01-12kl:03:02:50 | Kategori: Allmänt 2009


  Jag kan inte beskriva hur sjukt kul detta är, samtidigt som det skrämmer mig en aning..
  Men jag är ruskigt glad att alla ni underbaringar läser min lilla blogg ialla fall : )


  Ett kap hos Bellme
  2009-01-12kl:01:28:30 | Kategori: Allmänt 2009


  Jag kunde då inte hålla mig från dagens vara hos Bellme.

  Läsarfråga: Färga från svart till ljusbrunt
  2009-01-12kl:00:04:23 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  Hej, jag ska färga mitt hår från svart till ljusbrunt och undrar ifall jag kan göra det hemma? :)

  Svar;

  Hej : )
  Jag rekomenderar INTE att färga en såpass avancerad sak hemma. Dels för att svart är en otroligt envis och "svår" färg att få bort, men även för att det är svårt att avfärga och sedan färga in, när man inte riktigt vet vad man gör. Resultatet blir sällan bra och dessa typer av behandlingar sliter väldigt mycket på håret.

  Jag rekomenderar dig att göra en avfärgning hos en frisör, vilket sker med hjälp av blekning. Och sedan låter du även frisören färga in den önskade färgen. Det kostar lite mer, men det är helt klart värt det. Jag har sett riktiga skräckexempel på "hemma-avfärgningar", samt många tjejer som kommit in på salongerna, panikslagna, med misslyckade färgningar..

  Läsarfråga: Vart köps rundborstar?
  2009-01-11kl:23:52:41 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  Hejhej! jag hoppas att du kan hjälpa mig med en sak, eftersom att du är frisör. jag undrar vart man kan köpa sådana där rundborstar till ett bra pris?

  Svar;

  Abslout!
  Eleven (direktlänk) har hur mycket runtborstar som hellst.
  Baresso & Lyko och också många rundborstar, du får upp alla om du söker på ordet "rundborste". Dessa finns i flera olika prisklasser. Men vill du ha ännu billigare borstar finns det säkerligen på Affection, H&M och liknande ställen. Jag tycker däremot att du skall satsa på en riktig kvalitétsborste. Många frisörsalonger säljer också borstar.

  Glöm inte!
  2009-01-11kl:20:43:40 | Kategori: Allmänt 2009


  Klicka här och kom till tävlingen

  Klicka här för att komma till tävlingen

  The Sims 2 tips & trix
  2009-01-11kl:20:40:11 | Kategori: Tips och trix

  LILYS FAVORIT  KOSTAR DET NÅGOT?
  Jag betalar aldrig för några downloads jag gör. Många sidor har kombinerat sina downdoads med "free" och "donation".
  Free menas med att dem är gratis och donation kostar alltså pengar. Kolla noga innan du kärar ned dig ett objekt eller tema.
  Man brukar bli ganska ledsen när man inser att det är en donations-pryl nämligen.


  För att sedan få sakerna du laddar hem i speler, rekommenderar jag dig att läsa detta hos Nevnarien.
  Här skriver hon stegvis om hur du "installerar" dina prylar.


  LILYS FAVORIT-SIMSSIDOR
  Stylist Sims
  - Min absoluta favorit med helt underbara kläder och möbler.
  All About Style - Snygga kläder i en salig blandning.
  Raonjena - Underbara hår.
  XMSims - Möbler och andra downloads
  LianaSims - Jätte jätte fina kläder.
  AnnaMariaSims - Också superfina kläder  FUSK TILL THE SIMS 2

  För att öppna rutan där du skriver in dina fusk klickar du ctrl+shift+C.
  Ett tips är att sedan skriva "help" och trycka Enter-knappen, då kommer många fuskkoder upp i "fuskrutan".


  Kaching - Ger 1000 extra pengar
  Motherlode - Ger 50.000 extra pengar
  Forcetwins - Din gravida mamma kommer att föda tvillingar
  Move_objects on/off - Du kan ta bort möbler som används, lägga möbler ovanpå varandra o.s.v
  MaxMotives - Maxar dina simars humör.
  Aging on/off - sätter på/stänger av åldrander på dina simmar.
  Agesimscheat - Gör din sim äldre eller yngre
  Exit - Stänger fuskrutan

  Inspiration: Nevnarien

  The City - Avsnitt 3
  2009-01-11kl:20:04:20 | Kategori: The Hills / The City

  The City - MTV Shows

  Mitt The Sims 2..
  2009-01-11kl:19:29:26 | Kategori: Tips och trix

  Personligen tycker jag det roligaste är att bygga huset samt göra personerna som bor i det.
  Själva spelandet är givetvis också sjukt kul, men skapandet är helt klart skojigast.

  Detta hus har jag byggt samt inrett idag, det är inte helt klart, men jag saknade bloggen ; )

  Ps: Glömde slå på alla lampor när de första bilderna togs..

  Och Nadja, tösen som äger huset.


  Nu tänkte jag förbereda ett litet "The Sims-tips inlägg" lite inspirerat av Nevnarien,
  men med mina favoriter och efter era tips.

  S ö n d a g
  2009-01-11kl:14:53:34 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag och J hade tänkt dygna nu inatt (vara vaken ett dygn, för att sedan somna tidigt dagen därpå och vänta tillbaka dygnet lite). Det gick inte! Vi kröp ned i sängen runt 6 och kikade lite på film, vi somnade givetvis båda två. Idag är alltså dyngsrytmen helt messed up!

  Flera av er ville ha ett litet "the sims"- inlägg sedan, med bilder från mitt spel och mina absoluta favorit "nedladdningssidor". Visst kan ni få det! Vet att Nevnarien gjort det och det var uppskattat. Alla har vi ju våra egna personliga favoriter och knep. Så det skulle jag allt kunna ordna. Kommer även en recension på en ansiktsmask sedan också.

  Tips från Nelly's rea
  2009-01-11kl:05:15:29 | Kategori: Skor


  Ni minns väl de underbara Friis & Company-pumpsen jag fick av Chique.se i julklapp?
  Exakt de pumpsen säljs nu på Nelly's rea, för ynka 300kronor. Finns tillgänliga i 36, 37, 39.

  Ni gör er verkligen ett kap om ni hinner klicka hem dem, jag älskar nämligen mina och klacken är sådär lagomt hög. Inte för jobbig att gå i, men ändå tillräckligt hög för att det skall vara supersnyggt. Bilden gör inte skorna rättvisa måste jag få säga.. Här och här finns fler bilder och här finns skorna att köpas.

  The Sims 2
  2009-01-11kl:00:55:42 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag kände för att börja om från början på The Sims faktiskt. Jag startade det och började leta efter roliga kläder och hår, men insåg plötsligt att allt kändes så uttjatat. Därför stängde jag snabbt ned igen och nu har jag suttit på mina favoritsidor på nätet och laddat hem lite kläder och liknande.

  Nu skall jag klicka mig in på spelet igen och spana in mina "fynd", för jag känner själv att jag gjort en hel del : )

  Det känns lite skumt..
  2009-01-10kl:22:59:14 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Vet ni vad jag gör? Jag sitter vid datorn där min blogg skapades. Min stationära älskling har blivit lite lidande sedan jag införskaffade mig laptopen. Jag har alltså inte slagit på denna på flera månader!! De känns jätteknas att kolla igenom bilderna o.s.v. som finns på den.

  Framförallt så känns det lite knasigt att se en så STOR skärm : )
  Nu tänkte jag faktiskt slå på The Sims, för japp! Även jag (likt många andra bloggerskor) spelar det. Faktum är att jag varit fullkomligt fast sedan jag var 11 år eller nåt och äger varenda utgåva som någonsin gjorts. Det ni ; ) Nördstämpel eller ej, I don't care - min pojkvän nördar WOW, så vi är som gjorda för varandra :D

  Kalaset är över..
  2009-01-10kl:20:26:17 | Kategori: Bilder

  Hej vänner!

  Nu är kalaset över för idag, nästa vecka blir det kalas igen, dock för min morbror istället. Första halvåret i vår släkt är riktigt fullproppad med födelsedagar, men det är mysigt, även om det blir en massa fläng fram och tillbaka. Man får träffas lite oftare samt fika såklart : ) Mormor och hennes man saknas dock, eftersom att dem befinner sig i Thailand under vinterhalvåret och har gjort de senaste 5(?) åren.

  Nu är jag ialla fall helt slut i kroppen. Småkusinerna har sådan energi, att man känner sig jättegammal. Jag orkar inte alls med i deras tempo och energin tar ju aldrig slut. Men jisses vad mycket fräcka och härliga kommentarer det kommer ur munnen på dem. Dessutom älskar grabbarna att busa och bråttas med J. För övrigt kommer vår lilla kusin-skara utökas under 2009 - gissa om jag längtar? Undra om det blir en liten tös till eller om det blir en liten grabb till. Spänningen är densamma varenda gång! Jag är ju äldst av alla kussar..


  Här är alltså lillebror och två av våra kusiner. Tyvärr har jag ingen bild på Victor och Beccan, så jag har inte haft någon anledning att be om godkännande att publicera dem, eftersom att det som sagt inte finns någon bild än. Men jag kan lova er att dom är precis lika fina och goa som Julia och Isac ovan. Beccan är dock 91:a och känner väl lite som jag energimässigt ; )

  L ö r d a g: Lillis fyller år..
  2009-01-10kl:14:44:02 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Lördag idag och jag skall snart fixa iordning mig det sista inför kalaset. Idag kommer släktingarna och firar min nu stora lillebror - 19 år, herregud.. Jag och J har gjort dagens goda gärning och bakat hallon/blåbärspaj. Den kommer bli supergod! Vill ni ha receptet sedan? Superenkelt!

  Jag hade egentligen tänkt ta mig iväg till Panduro och köpa tillbehör till tröjorna jag skall trycka, samt H&M och köpa lite nya tischor, men det får vänta till imorgon.

  Nu skall jag som sagt fixa iordning mig det sista till tonerna av Britney Spears, ännu har jag inte tröttnat på hennes nya album. Gud så bra det är! Hennes absolut bästa - helt klart!

  The City: Avsnitt 2
  2009-01-10kl:14:36:24 | Kategori: The Hills / The City


  Fin SVEA-tröja från Nelly
  2009-01-10kl:01:46:25 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Den här urgulliga SVEA-tröjan skall bli min.
  Jag inväntar 500:- i presentkort på Nelly , från underbara Gratisbio just nu. Hoppas till tusen att den finns kvar när de kommer. Synd att inte jeansen passade bara, den hade varit superfin tillsammans med dem.

  Många som är intresserade av dem föresten,
  men ingen som lagt bud. Skall jag lägga upp på tradera eller?

  The City: Avsnitt 1
  2009-01-10kl:01:31:05 | Kategori: The Hills / The City

  Ni var så många som inte visste vart man kunde se dessa, därför kommer jag publicera alla episoder i min blogg. När ett nytt avsnitt kommer, får ni se det här. PS. Episod 2 & 3 kommer imorgon (lördag)

  The City - MTV Shows


  Lily illustrerad igen!
  2009-01-10kl:00:41:39 | Kategori: Bloggvärlden om Lily


  Titta på denna helt otroliga bild jag fått av Jennifer.
  Jag är verkligen helt mållös - bra jobbat tjejen. Jag beundrar din talang.

  AVSLUTAD: Sex and the City-skolåda
  2009-01-09kl:18:12:33 | Kategori: Tävlingar


  För att delta;

  - Skriv en kommentar till detta inlägg tillsammans med mail och/eller bloggadress.

  Har du en blogg, länka gärna!

  AVSLUTAS: 18/1

  AVSLUTAD!
  Vinnaren kontaktad, men har ingen blogg tyvärr..
  Carolina J

  Läsarfråga: Locka med plattång
  2009-01-09kl:17:15:57 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  Kan man locka håret med en plattång? Bildinlägg?:)

  Svar;
  Visst kan man göra det!

  Här berättar och visar jag hur man får hollywoodsvall med plattång.
  Och här berättar jag, med film, hur man får lockar med plattång.


  F r e d a g
  2009-01-09kl:15:42:48 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Fredag, underbara fredag. J är ledig hela helgen. Ikväll är det dessutom premiär för Let's Dance och jag kommer sitta bänkad framför TV:n för att spana in alla deltagarna. Vi får se om jag kommer följa det, eller om de bara blir de första avsnitten som spanas in, som det brukar bli.

  Föresten så fick inlägget om min bror skapligt mycket kommentarer. Snacka om att han kommer spatsera runt och glänsa när jag kommer till Karlstad. Ni kan vara lugna för att han kommer vara stolt över att "mina läsare tycker att han är snygg". Med en stor gnutta ironi såklart, vi brukar driva ganska mycket med varandra och han kommer säkert säga något i stil med det jag skrev ovan. Jag känner min lillebror - han är NÖJD ; )

  Idag fick jag förövrigt två roliga paket på posten. Jag kommer givetvis visa er vad dem innehöll, men först skall jag ta en sväng med T&P, för att sedan hoppa in i duschen, göra både inpackning och ansiktsmask. Sedan är jag fit for fight för bloggandet igen.

  Erbjudande hos Pinky!
  2009-01-09kl:14:28:14 | Kategori: Tips och trix


  Klicka här för att komma till Pinkywebshop.se

  Lillis börjar bli stor..
  2009-01-09kl:02:43:39 | Kategori: Bilder


  Lillis, eller Johan som han faktiskt heter, mitt enda syskon och enda lillebror, får nu efter 1½ år som anonym i bloggen äntligen ett ansikte. Jag sitter och pratar med honom på MSN nu och har gjort den senaste timmen. Han har godkänt att jag publicerar en bild på honom, och det gör jag med nöje. Tro det eller ej, men jag är stolt över dig ; )

  Han fyller faktiskt hela 19 år på lördag och jag kan inte tro att det är sant.
  Min lilla lillebror? 19 år? Trots att han nu är ett huvud (okej ännu mer) längre än mig och att det är han som lyfter och bär på mig nu för tiden, så jag kan inte förstå att lillskiten fyller 19 år. Jag kan inte längre dänga skiten ur honom när han är kaxig, utan får springa för livet när jag själv kaxar istället. Jag kan inte längre vinna i armbrytning och håna honom.

  Min lillebror har blivit stor och jag förstår inte när det hände.
  Jag tycker om dig din lilla skit, och det vet du så väl : )

  Skriv inte om saker du inte vet någonting om!
  2009-01-08kl:22:44:58 | Kategori: Tänkvärt!

  Min vän Emma länkade ett inlägg på MSN nyligen. Idag, i en av Sveriges mest lästa bloggar, kan man nämligen läsa om människor som hon kallar "Emos". Hon berättar att hon hatar dem för att "dem klär sig fult och skär sig", i samma inlägg skriver hon att hon "inte har några fördomar mot människor". Jo jag ser det jag..

  Är det någonting som gör mig upprörd, är folk som ser ned på människor som skär sig. Utseendena tänker jag inte ens kommentera, för varje individ har sin fulla rätt att klä sig precis som man vill. Men detta med skärandet, har ingen människa i världen rätt att nedvärdera, om dem aldrig någonsin varit med om det, eller haft det i sin närhet. Då har man ingen som hellst aning om vad det handlar om.

  Jag tycker inte på något sätt att skärandet är bra, för det är det inte. Det är fel hemskt och livsfarligt, men många människor förstår inte varför andra människor utsätter sig själva för det här. Det handlar inte om den slags uppmärksamhet som många tror. Oftast är det ett rop på hjälp, ibland är det för att bedöva den psykiska smärtan med fysisk för en stund. Detta håller givetvis inte så länge, men när man mår så dåligt, som många människor idag faktiskt gör, tragiskt nog, så är varje liten chans att koppla bort den oerhörda smärta man känner inombords värdefull.

  Som sagt, jag är helt emot detta med skärandet, det är ingen lösning! Man mår inte bättre av att skära sig i det stora hela. Man förstör och utsätter sin kropp för otroligt stora risker, du utsätter dig själv för en otrolig fara. Så om någon som skadar sig själv på detta sätt läser detta; Gör det inte. Gör bara inte det.. Det finns hjälp att få, tro mig! Även om hjälpen inte alltid är nära och lätt att få, så finns den. Jag säger det av egen erfarenhet..

  Och till er som beter sig på så sätt som denna tjej, jag började inlägget om: Hjälp dem istället! Tror ni att ni gör andra människor en tjänst, när ni trampar på de som redan ligger ned? Tror ni att ni är mycket till människor då? Gör någon jävla nytta istället. Jag tycker det är skrämmande att en människa som denna skall få så mycket uppmärksamhet och att så många håller med eller "tar efter", det är farligt!!

  Människor som skär sig är inte "ett slags folkslag som man kan dra över en kam", vem som hellst kan må dåligt! Skall vi inte sträva efter att minska och hindra sådant? Hjälpa varandra? Inte fan skall vi trycka ned varadra på det sättet ialla fall!

  Obeskrivlig känsla..
  2009-01-08kl:21:04:17 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej igen vänner!

  Leendet bara växer och växer, ju fler kommentarer som droppar in i inlägget nedan - ni är underbara! Det vet ni va? : ) Bara massa positiv cred och beundrande ord, jag blir mållös och vill bara tacka er alla! Det gör mig helt otroligt glad! Fortsätt skriva, "tävlingen" avslutas om ett par dagar.

  För övrigt så har jag en bamsetävling på gång här, och jag vet inte om jag skall vänta med att publicera den, eller om jag skall göra det redan ikväll. Jag vet till 110% att den kommer bli mycket mycket uppskattad, då jag själv har en likadan och det är en av mina käraste ägodelar. Ledtråd? SATC såklart!

  AVSLUTAD: En liten tävling
  2009-01-08kl:18:01:04 | Kategori: Tävlingar


  T o r s d a g
  2009-01-08kl:16:43:35 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Herregud, det blev ett jäkla liv över att mina jeans, som jag beställt, var förstora.
  Så vad gör ni idag då? Jag är rastlös.. Funderar dock på om jag skall ge mig på att sy om Tyras sele lite. Eller.. Inte sy om, men korta in bandet lite, sprätta och sy är ju inga konstigheter - förhoppningsvis! Peppar peppar ta i trä..

  Jag fick ett roligt erbjudande från Paprikastore idag också, som jag givetvis tackade ja till. Vi får se om det hinner komma upp under dagen.. Jag kommer säga till så fort det dyker upp. Jag är ivrig på att få se resultatet ialla fall.

  Oslagbar gratissajt.
  2009-01-08kl:02:35:37 | Kategori: Gratis prylar


  Den ultimata gratissidan är här! Detta gäller inte nöje utan snarare överlevnad, vem lägger inte massor av pengar på mat liksom? Perfekt för oss arbetslösa, studenter, barnfamiljer, ensamstående, ungdomar - alla måste ju äta!. Jag blev överlycklig när jag såg det ialla fall och nu har jag fått bekräftelse för att det funkar, därför tipsar jag nu er. Detta kommer vara så perfekt när vi flyttar. Vad mycket tacos jag kan köpa *haha*

  Här samlar du poäng (eller i detta fall "pengar") som du sedan växlar in ("köper") presentkort på ICA, Lidl, Willys och Hemköp. Det känns ju otroligt trist att lägga såpass mycket pengar på mat som man faktiskt gör, och nu är ju lösningen här.

  Givetvis är detta, likt alla andra gratissajter, helt kostnadsfritt.
  Vill du registrera dig och samla poäng?
  Klicka här.

  Nya Jeansen
  2009-01-07kl:23:46:02 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Besvikelsen över tikskydden var tydligen inte nog. Jeansen är också för stora och här är det inte prat om att byta, för 26 var minsta storleken. Verkligen synd, för jag gillar både modell, färg och kvalité, men det finns inte mycket att göra när dem inte sitter uppe. Det värsta jag vet är när man ständigt måste dra upp sina byxor, tänka sig för när man sätter sig ned så att man inte visar "allt". SKIT också, mitt reafynd blev en flopp..

  Så jag frågar er igen, någon som har intresse av att köpa dessa jeans?
  Storlek: 26
  Märke: D.brand

  Om du är intresserad, maila kontakta_Linda@hotmail.com
  Du föreslår pris och högsta bud vinner.

  Nya selarna
  2009-01-07kl:23:26:25 | Kategori: Hundarna


  Såhär fina blev P&T i sina nya selar.
  Tikskydden var helt underbara, men som jag befarade - för stora! Kanske kan jag sy om dem lite. Har inte ens behövt prova dem på tjejerna, eftersom att jag ser när jag håller i dem att de är tokstora..

  Jag får även sy in "åtspännings-bandet" på Tyras sele - spinkmaja!
  Pollys däremot sitter som en smäck! Visst blev dem fina?

  Intressekoll!
  2009-01-07kl:17:39:16 | Kategori: Till salu


  Jag har bestämt mig! Jag gör mig av med klänningen..
  Den är på tok för stor för mig och att sy in påpass mycket kommer nog inte bli bra. Istället kan någon annan få njuta av denna vackra skapelse! Synd faktiskt, för jag älskar den! Om det är någon som har den i XS eller om den kommer tillbaka in hos Nelly, kommer jag köpa den på stört!

  Detta är alltså en helt ny Koola Anna-klänning i storlek Small.
  Köptes på Nelly för 799:- (exklusive frakt)

  Nu ger jag er chansen att snappa hem den, lite billigare.
  Finns det något intresse? Att köpa den direkt eller att den hamnar på budgivning?
  Maila: kontakta_Linda@hotmail.com

  Sista chansen nu!
  2009-01-07kl:16:35:49 | Kategori: Allmänt 2009


  Sista chansen att delta i tävlingen om valfria märkesunderkläder.
  Ikväll avgörs den! Klicka här för att komma direkt till tävlingen.

  Hemklickat igen..
  2009-01-07kl:16:00:21 | Kategori: Tips och trix


  De har otroligt mycket bra erbjudanden just nu,
  J utnyttjade också dessa för ett par dagar sedan.

  Klicka här för att komma direkt till CDON.

  O n s d a g
  2009-01-07kl:15:29:28 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Hur är läget med er i denna kyla? Jag skall snart knalla iväg till OK och hämta ut två paket som jag beställt. D.brand jeansen och tjejernas tikskydd och selar. Nu behöver vi inte hindra dem från att hoppa upp i sängen längre. Det blir så jobbigt med alla små blodfläckar som blir efter Polly. Och får inte Polly vara i sängen, får inte heller Tyra det. Hoppas verkligen att de små tikskydden passar. Tyra kommer börja löpa vilken dag som hellst, hon också..

  Just nu sitter jag och myser i sängen med en kopp varm oboy. Man vill knappt gå upp ur sängen på morgonen, det är så varmt och skönt under täcket och så vet man hur kyligt det är utomhus. Det lockar verkligen inte att behöva gå ut, men med båda hundar och väntande paket, har jag inget val!

  Efterlysning: Stentvättade jeans..
  2009-01-07kl:02:13:40 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Het diskussion om hund-skor!
  2009-01-06kl:23:01:20 | Kategori: Allmänt 2009

  Det har blivit heta diskussioner ang. hundskor och hurvida man bör klä sina hundar eller ej. Jag har sagt min mening flera gånger - Så länge det fyller en funktion så är det för min del okej med hundkläder. Så länge man klär på hunden för hundens skull och inte ens egen.

  Denna vintern har en fruktansvärt bitande och ilande kyla, Tyra och Polly har aldrig behövt ha varken kläder eller tussar innan och det har dem fortfarande inte. Men i år har dem börjat få kramper i tassarna av den fruktansvärda kyla och tassalva hjälper inte. "Vanliga" skor på hundar kan förstöra leder och ryggar, men däremot kan man sätta sönderklippta fingervantar eller liknande på dem. Detta är vad jag tänker prova! Jag letar även efter ett täcke eller en värmande tröja som tjejena kan ha på sig, utan att störa sig på den.

  Polly älskar kläder och blir riktigt mallig när vi har provat plagg, medans Tyra inte bryr sig speciellt mycket. Vissa människor förstår inte riktigt att hundar faktiskt kan gilla kläder och liknande.

  Om du vill säga din mening eller följa diskussionen, kan du göra det här.
  Både stor-hund-ägare, mellan-hund-ägare och små-hunds-ägare har sagt sin mening.

  TÄVLING: Vinn valfritt plagg från Melba
  2009-01-06kl:22:03:35 | Kategori: Tävlingar


  För att delta;

  - Klicka in
  här och välj ut ditt favoritplagg.

  - Skriv en kommentar till detta inlägg, där du skriver kontaktuppgifter tillsammans med namnet på önskat plagg.

  - Länka gärna till denna tävling (detta är dock inget måste)

  AVSLUTAS: Onsdag 14/1

  AVSLUTAD!

  Rea-favoriter..
  2009-01-06kl:20:40:11 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Fullkomligt älskar dessa tröjor och trycken på dess ryggar,
  alla av märket Sinful och finns på Paprikastore.se.

  Glöm inte att du som Lily-läsare har 10% rabatt.
  Klicka här för att få information om koden.

  Premiär: Top Model 11
  2009-01-06kl:20:02:48 | Kategori: Tips och trix


  Ni missar väl inet premiären av Top Model säsong 11, på TV3 nu 20:00?
  Jag har redan sett hela säsongen, men jag kollar ändå! Såklart.

  Lily blir veckans blogg!
  2009-01-06kl:18:23:50 | Kategori: Bloggvärlden om Lily


  Söta Jessi har utnämt mig till "Veckans blogg".
  Tack snälla gulliga du, jag blev superglad!

  Påväg hem till mig..
  2009-01-06kl:17:49:00 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Den här supersnygga toppen av märket Koppartrans är påväg hem till mig.

  Toppen kommer från Paprikastore och jag hade verklige beslutsångest om jag skulle ta den röda eller den vitgrå. Det fick bli den röda tillslut, eftersom att min garderob inte svämmar över av röda plagg direkt. Gör sig snyggt till svarta tights också, vilket jag i princip bor i, så jäkla snyggt och skönt framförallt.

  Paprikstore har föresten fraktfritt hela januari och jag har ordnat fram ett erbjudande för alla Lily-läsare. Det passar ju perfekt i.o.m. deras stora vinterrea också.  T i s d a g
  2009-01-06kl:15:56:18 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Hur mår ni? Idag känner jag mig helt slut i kroppen. Kommit isäng sent alldeles för många nätter i rad, vänt på dygnet o.s.v. Och dessutom var de ju hockey inatt.

  Jag skall gå ut med mina stackars vovar nu, sedan ta något snabbt att käka, efter det är jag fit for figh för att blogga lite. Vi hörs snart!

  TIPS!
  2009-01-06kl:01:17:41 | Kategori: Allmänt 2009

  Nu kan du klicka på "OM MIG"-fliken!
  Vad tycker ni?

  Underbara skor
  2009-01-05kl:23:16:50 | Kategori: Skor


  Skall jag vara helt ärlig, så trodde jag inte att jag skulle falla för skor liknande de ovan
  . Jag kan inte riktigt se mig själv i dem, även om det är döläckert på tjejer som kan bära upp dem. Men de skorna till höger är verkligen superfina! Billiga dessutom. Finns dessa kvar när jag får mitt 3:e presentkort på Nelly, så kommer dem bli mina, utan tvekan.

  Redken Head Styling
  2009-01-05kl:22:18:00 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Tillägg på till
  detta inlägg. Redken har en hel serie full med värmeskyddande produkter. Information från vänster;


  1. Redken Heat Satinwear 02
  Lätt föningslotion. Håret förvandlas till "rent silke". Reducerar friktion samt ger långvarigt skydd mot luftfuktighet. Pris: ca. 240:-

  2. Redken Heat Iron Silk 07
  Ultra straightening spray. Skyddande, utslätande låg-medium kontroll spray som kompletterar. Resultatet blir frizz-fritt, lätthanterligt och glänsande hår. Pris: ca. 240:-

  3. Redken Heat Spray Strach 15
  Heat memory styler. Har ett unikt värmeskydd, formar och ger kontroll, håret känns rent och flexibelt, lång hållbarhet och glans. Pris: ca. 260:-

  4. Redken Heat Blow Away 09
  Protective blow dry gel. Unik gele textur som underlättar föning. Formulan skyddar samt ger håret definierad form som håller hela dagen. Pris: ca. 240:-

  5. Redken Heat Fabricate 03
  Heat active texturizer. Skapar struktur, definition och dimension, resultatet blir en ren och naturlig känsla. Pris: ca. 240:-

  6. Redken Heat Hot Sets 22
  Värmeskyddande spray med maximal kontroll. Håller lockarna på plats hela natten lång. Pris: ca. 240:-

  Finns att köpa hos Lyko.

  Få bort gröna skiftningar i ett blont hår
  2009-01-05kl:21:16:21 | Kategori: Hår & Hudvård

  Blondiner kan lätt få en grön ton på sitt hår. Detta kan belvis bero på kopparsalter i vissa rör, brunnsvatten eller klor. Jag har fått många frågor om hur man kan få bort gröna toner i ett hår, utan att behöva bleka det eller bli brunett.


  Tips 1.
  Matrix Alternate Action är ett djuprengörande schampoo som rensar håret på alla dess beläggningar. Kostar runt 189:-/flaska

  Tips 2.
  Askorbinsyra. Det finns att köpa i pulverform på Apoteket. Blanda 1-2 matskedar med vatten, massera in i ditt hår och låt verka ett par minuter. Skölj sedan noga.


  Värmeskydd
  2009-01-05kl:20:35:55 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Värmeskydd är ett måste när du använder plattänger, locktänger eller andra värmeverktyg. Dessa är till för att skydda håret mot det slitage som blir när det utsätts för värmeverktyg. Mina personliga favoriter av de ovan är nummer 4, 5 och 6.


   
  1. KMS Flat Out Hot Pressed Spray

  En revolutionerande spray från KMS som är utmärkt vid plattångning eller värmeutsatta hår. Skyddar mot skadlig värme. Ger bra med stadga och glans. Håller ute fukt och minskar på så sätt att ett platta hår krusar sig i kontakt med fukt. Ger ett värmeskydd upp till 220 grader. Innehåller UV filter. Pris: ca.195:-


  2. Paul Mitchell Heat Seal

  Bevarar frisyren länge. För alla hårtyper, gör att frisyren håller vid fuktigt väder, skyddar håret mot skador vid värmebehandling. Ger fyllighet och glans. Pris: ca.122:-

  3. Schwarzkopf Osis Flatliner

  Spray som vårdar och skyddar håret vid användning av värmeredskap upp till 200 grader. Speciellt bra till plattång då den ger ett superslätt resultat. Pris: ca.161:-


   4. Wella High Hair Flat Iron

  Spray speciellt framtagen för plattänger. Ger glans, starkt stöd och skyddar mot värme. Pris: ca. 129:-


  5. Loreal Hot Style Constructor
  Constructor är en strukturerande värmespray för obegränsad styling. Den stylar och fixerar håret utan att kladda eller tynga. Dessutom med en perfekt kosmetisk finish. För sensuella och mjukt konstuerade stilar. Pris: 155:-

  6. Redken Smooth Down - Heat Glide
  Värmeskyddande leave-in serum tämjer, kontrollerar och slätar ut svårformat hår, vid användning av värmeverktyg. Ger en högglansig finish. Pris: ca. 309:-

  7. Lanza Strait Line Terminal Defense
  Ett hjälpmedel vid värmefor- mering, som skyddar håret mot värmeskador, med yttersta fasthet och styrka och enastående glans. Optimerar användandet av plattjärn, lockjärn och fönfrisyrtekniker, genom att öka hållfastheten och motståndskraften mot fuktighet. Pris: ca. 156:-


  Tätt tätt intill
  2009-01-05kl:17:10:30 | Kategori: Polly


  Det har varit mycket bilder och filmer på Polly de senaste dagarna, och förklaringen är ganska enkel. Hon fastnar bättre än Butter-Fian Tyra på bild. Tyra blir grinig så fort hon ser att man tar fram kameran. Ibland går hon t.o.m. och gömmer sig, medans Polly 'Linslusen' Blom blir överlycklig när hon ser en kamera.

  Speciellt överlycklig ser hon inte ut på bilden dock, men hennes sovstil är så skön, så måste publicera : )

  Pyssel-sjuk!
  2009-01-05kl:16:17:16 | Kategori: Tips och trix


  Bilder: Jag och J samt bara J.

  Plötsligt fick jag ett riktigt pysselsug!
  Jag behöver jobba med mina händer och inte genom en dator.
  Jag vill skapa något..

  När jag var liten var jag expert på att sysselsätta mig i timmar med diverse pysselsaker. Var det inte rita och måla, så var det lera, fönsterfärger, pärlor, smycken, klädtryck o.s.v. Jag säger bara det att nästa gång jag är i Karlstad, skall jag gå raka vägen in på Panduro och köpa mig ett gäng pyssel-prylar. Ovan och nedan ser ni två metoder och 6 prylar jag kommer att försöka mig på. Måste springa in på H&M och hitta några enfärgade T-shirtar också. Tror att det kommer bli galet snyggt.

  EDIT: Givetvis kommer jag att publicera steg-för-steg hur man går tillväga. NÄR jag gjort detta.

  Bilder: Mary Kate, Heidi Klum och så jag : )

  Jag upprepar..
  2009-01-05kl:14:59:39 | Kategori: Till salu


  Värma tassarna..
  2009-01-05kl:14:15:43 | Kategori: Hundarna


  Det här med skor på hundar har jag varit väldigt anti mot faktiskt. Men denna vintern verkar det som att jag inte har något annat val.. Vad gör man annars när hundarna lägger sig ned och nästan skriker av kramper, för att tassarna blir så satans kalla? Jag tänkte ju försöka sy några skinnsockar eller liknande att knyta runt benen på dem, men det finns ju faktiskt små små skor som de ovan. Längden är 3cm och bredden är 2cm, de kan nog passa mina små.

  Jag har sett hundar få på sig skor, vissa hatar det medan andra inte bryr sig alls. Hur mina hundar kommer reagera, kommer jag få veta om jag köper ett varsitt par. Vi måste ju kunna gå ut på våra kisspromenader! Dom kommer ju gå under av rastlöshet annars, och dom kan ju knappast göra sina alla behov inomhus. Som det är just nu funkar inte ialla fall. Dom tvekar till tusen innan dom ens vågar gå ut...

  Edit: Vi har liksom -20º här idag..

  Visdomsord från en Linda..
  2009-01-05kl:01:12:28 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Tänk vad mycket man kan påverka sitt eget humör egentligen! Här sitter jag, sådär sur och grinig och skall skriva världens inlägg där jag återigen försöker förklara för er hur jag känner. Men så tänker jag till en extra gång - vad har det gett alla andra gånger jag gjort det? Vad har det gett mig? Inte ett skit! Det har ju bevisligen bara gått runt i cirklar.

  Istället raderade jag hela inlägget och även de andra inlägget som handlade om en ganska så oklok kommentar jag fått. Det känns bra! För vet ni? Allting handlar om inställning! Vill jag verkligen älta samma saker gång på gång och bli på allt sämre humör, eller vill jag vara den glada och positiva Linda? Givetvis vill jag vara den positiva Linda, utan tvekan och därför väljer jag att vara den positiva Linda.

  När allting kommer omkring så handlar det faktiskt om ens egna val. Du väljer själv hur du skall reagera på en persons ord, hur människor skall kunna påverka dig. Det är du som väljer hur du vill leva ditt liv - ingen annan!

  Så en sista gång: Inställningen, mina vänner, inställningen. Bara du kan påverka dina egna val.
  Detta fick mig på bättre humör! Och detta är mina tankar och mina ord - och även mina val!

  Det obefintliga XSmall
  2009-01-05kl:00:00:33 | Kategori: Hundarna


  En sak som är negativt när det gäller "hund-accesoarer-och-kläder" ut på marknaden (bortsett från att den gått till överdrift med bikinis och liknande) är att XS är i princip obefintligt. De flesta täcken, tröjor och selar är för stort för mina flickor. Mamma var ute på en shoppingtur med flickorna för någon vecka sedan, som jag nämt tidigare, och i alla de butiker fanns det ett plagg som passade - ETT! Och till saken hör då att jag har två hundar.

  De selarna jag beställde igår, är vad jag har hittat, de enda som finns i storlek XS.
  Dessa selar är dessutom aningens stora för mina, åtminstonde sist jag provade samma modell.

  Byte eller inte byta?
  2009-01-04kl:22:39:34 | Kategori: Kläder & Accessoarer


  Jag funderar faktiskt på att byta min klänning jag fick hem häromdagen mot den svarta ovan. Klurade lite på om jag skulle beställa den innan, men det blev aldrig av. Nu är den ju dessutom prissänkt med 100:-, så man kanske skulle passa på? Svarta klänningar kan ju alltid vara bra att ha liksom.. Man vet aldrig när det kommer någon oväntad fin fest eller liknande. Rean är hos Nelly givetvis.

  Läsarfråga: Brunetter och silverschampoo
  2009-01-04kl:21:34:27 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  Kan dom som är brunetter eller har svart hår använda silverschampoo? :)

  Svar;

  Silverschampoo är till för att reducera gula toner som kan bli på blonda och gråa hår. Det kommer alltså inte göra någon skillnad på svarthåriga eller brunetter och är därför helt onödigt : )

  Ryggläge..
  2009-01-04kl:21:29:02 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag har intagit ryggläge, framför TV:n med en varm laptop på magen. Graderna har sjunkit ännu mer ute och vi ligger nu på -20º. Det är helt sjukt! Vad hände? När blev det så fruktansvärt kallt? Det var ju -4º nyss...

  Jag och J har ätit en mysig kvällsmat precis, till det tog jag en kopp varm Oboy. Det är dagar och kvällar som detta, som jag verkligen önskade att jag tyckte om Thé. Jag har försökt lära mig att dricka det i åratal, men vissa saker faller en inte i smaken helt enkelt.. Tur att det finns oboy, så man kan värma insidan av kroppen ändå.

  Reprisen av Victorias Secret Fashion-show
  2009-01-04kl:18:59:20 | Kategori: Allmänt 2009


  Missade du Victorias Secret fashion-show sist?
  Reprisen börjar på tv3 nu.

  Gamla bilder på mig..
  2009-01-04kl:17:52:12 | Kategori: Bilder


  Det var någon som önskade lite "gamla" bilder på mig igår.. Tyvärr har jag inte tillgång till några bra eller roliga bilder med denna laptop, alla andra ligger i min stationära dator, som då givetvis står i Karlstad.

  Jag lyckades ändå rota fram 4 bilder, varav den fjärde jag antagligen får ångra mig bittert för att jag laddar upp, men i en blogg får man väl bjuda lite på sig också(för ja, jag tycker den är lite pinsam faktiskt). För övrigt har J skrivit ut just den bilden och har den inramad i en hylla, tillsammans med flera andra kort. Äh, de flesta av oss har väl haft eller har en posa-för-webcameran-period? :D

  S ö n d a g - med 18 minusgrader
  2009-01-04kl:17:48:41 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Vi har 18 minusgrader här idag. Jag och J gick iväg till affären och köpte oss lite gott till ikväll. Vi hade tänkt åka till Karlstad och gå på bio, men det får bli en lugn kväll hemma istället.

  Hundarna lider verkligen när vi går ut och det gör så ont i mig att se dem så. Det har aldrig varit några större problem med snö och kyla, förutom att dom tycker att det är lite jobbigt att ta sig fram. Men nu halv-lägger dom sig ned och riktigt kvider sig av smärtan i tassarna. Jag funderar på om man kanske kan sy några skinn-sockar eller liknande som man kan trä över tassarna på dom, så de inte blir så himla kallt. Är det någon annans chihuahua eller annan hund som har problem med kylan?

  Polly, är du sned?
  2009-01-04kl:15:27:31 | Kategori: Polly


  Ni skall veta att såhär gör hon alltid när man ställer denna fråga.
  Dom är kloka mina hundar, haha, eller så är dom bara knasiga!

  Otroligt sött är det ialla fall : )

  Två undvik-filmen-tips :P
  2009-01-04kl:15:26:16 | Kategori: Tips och trix


  Ett nattmål..
  2009-01-04kl:01:42:42 | Kategori: Allmänt 2009


  Om det är något som jag nästan alltid är, så är det hungrig.
  Här har ni mitt smarriga nattmål som jag klämde i mig för en stund sedan.
  Nu skall jag hämta två kiwisar till min plutt som sitter i sin lilla spelhörna.

  Ni är så många som önskat fler bilder från min vardag,
  så jag får väl försöka uppdatera med lite sådana bilder nu efter nyår..
  Hur låter det?

  Ett vackert hår kommer från en sund hårbotten
  2009-01-04kl:00:13:20 | Kategori: Produkter & Verktyg


  Har en lugnande och återfuktande verkan på hårbotten.
  Besvären mildras och hårbotten skyddas.
  Håret blir mjukt och glänsande.

  Detta schampoo är även riktigt bra för er med mjäll.
  Klicka här för att komma till erbjudandet.

  Hur vet jag då att det är bra?
  Av egen erfarenhet såklart!

  Hemklickat till P&T
  2009-01-03kl:23:56:00 | Kategori: Hundarna


  Och så har även lite shopping till småbrudarna skett såhär en lördagkväll.
  Tyra hade en likadan lila sele som valp, men den sålde jag då den inte kom till användning, nu känner jag dock att både jag och hundarna skulle trivas bättre i sele. Därför kommer jag ge det ett försök till. På Polly är det nästan ett måste, vilding! Tror att det kommer gå jätte bra och hoppas verkligen att dem passar.

  Dessutom har det blivit dags för löptider igen och nya tikskydd är välbehövligt. De andra trillar av och är inte alls bra. Jag hoppas att de ovan passar bra, annars funkar det nog att sy in litegrann. Det är så tråkigt att få små blodfläckar på kläder, sänkläder och liknande.

  Och när jag ändå fyller på hundarnas "garderob" lite, så kan jag lika gärna rensa den på saker som inte används. Kanske är någon av mina läsare intresserad? Hojta till bland kommentarerna nedan så får ni köpa den. Är intresset stort kör vi budgivning.


  Enorma Grisknorrar
  2009-01-03kl:23:04:14 | Kategori: Hundarna


  Tyra och Polly fullkomligt älskar grisknorrar!
  När dom var med "mormor" på en dagstur till Karlstads alla djuraffärer för någon vecka sedan, i jakten på den perfekta tröjan/täcket, hade dom varit så otroligt snälla och duktiga att dom fick en varsin grisknorr. Inte dom vanliga små som brukar förbrukas otroligt fort annars, utan en knorr som är längre än dom själva. Ni skall se vad söta tjejerna är, när dom ligger och kämpar med dessa långa ting. Polly har legat och varvat TV-tittande med grisknorrs-tuggande i två timmar nu, medans Tyra tröttnade och somnade brevid "pappsen".


  Polly mumsar och ser på TV.

  Värm dig själv och voven i vinter..
  2009-01-03kl:21:47:49 | Kategori: Accesoarer


  Jag är en tjej, som jag berättat innan, som gillar fina kläder till hundar - så länge de fyller en funktion. Jag köper mycket hellre en tröja eller ett täcke som värmer, men samtidigt är gulligt och fint, än köper en tröja eller ett täcke som ger samma värme, men inte faller mig i smaken designmässigt.

  Det är ju en evig disskution detta med hundkläder, hurvida det är okej eller inte. Men som sagt, jag tycker att det är okej - så länge det fyller en funktion och hunden inte tar skada av det. Dessa stickade tröjor är därför enligt mig helt okej och jag tycker att det är ursött att det finns matchande accesoarer till oss tvåbenta.

  Dessa accesoarer och hundtröjor finns att köpas hos Doggie.se

  Mina tatueringar
  2009-01-03kl:18:38:40 | Kategori: Allmänt 2009


  Ni är så många som blir förvånade och nyfikna när delar av mina tatueringar kommer på tal, eller om dom syns på bilder. Därför gör jag nu en liten uppdatering med nytagna bilder på dem. Kan ju berätta lite också kanske..


  Tatueringen till höger: Mitt namn tatuerat lite nedanför nacken. Den fick jag i 18-årspresent, då jag pratat om att göra den hur länge som hellst. Idag tycker jag att den är lite tråkig och jag skulle absolut kunna göra någonting för att "spexa till den" lite eller ev. tatuera över en helt ny. Vi får se.
  Smärta: Ingen som hellst smärta! Jag är en ganska smärttålig tjej, men tatuerandet skrämde mig lite. Alla mina vänner som tatuerat sig, berättade att det gjorde så otroligt ont. Jag var förberedd på det värsta och blev mäkta förvånad när det inte ens gjorde lite ont. Visst bränner det lite, men inte på ett smärtsamt sätt. Efteråt hade jag inte alls ont.

  Tatueringen till vänster: Denna tatuering gjorde jag vid 19 års ålder och då tatuerade sig J samtidigt. Egentligen betyder den ingenting speciellt, jag tyckte bara att den var otroligt fin och passande för mig och min kropp och jag tycker det fortfarande. Den sitter dessutom på baksidan, vilket betyder att jag inte ser den så ofta.
  Smärta: Denna tatuering var inte bara större, utan placerad på ett känsligare ställe. Denna kändes faktiskt riktigt mycket och i vissa fall gjorde det lite ont. Men jag kan säga som så, det är inte någon smärta som man inte står ut med. Brännande och stickande och efteråt är det verkligen värt det! Dagarna efter ömmade denna tatuering ganska mycket och jag hade nästan ondare en dag efter, än undertiden den blev gjord.

  Det här med tatueringar är något man skall vara försiktig med. Planera noga och tänk hellre en gång för mycket än en gång för lite. Vänta tills du är 18. Jag tycker den gränsen är väldigt lagom, då man som yngre kanske fattar lite.. Hmm.. Knasiga beslut ibland. Dessutom är det lite "beroende-framkallande-varning" på dem tycker jag. Lite som piercingar, har man gjort en, vill man ha fler. Nu har jag inte längre några piercingar kvar, men jag har haft i tunga och navel. Men mina tatueringar har blivit en del av mig.

  Hemklickat!
  2009-01-03kl:17:47:04 | Kategori: Kläder & Accessoarer

  För ett par månader sedan vann jag ett par d.brand-jeans,
  modellen som Värmlänningen Oksana designat ni vet?
  Jag fullkomligt älskar dem!


  Just därför kunde jag inte motstå de superljusa d.brand-jeansen på Nelly's rea, som jag även bloggat om förut.

  Dom är nedsatta från 699:- till 279:-.
  Gissa om jag nu läntar till våren/sommaren, då det är så galet fint med ljusa jeans.

  Jag blev faktiskt förvånad att de fanns kvar i så många storlekar som dom faktiskt gör(26,27,28,29).
  Skönt att jag slapp bli besviken för att min storlek var slut.
  Då var första plagget på årets mellandagsrea inhandlat! : )


  Min klänning har kommit..
  2009-01-03kl:16:10:45 | Kategori: Kläder & Accessoarer

  Igår kom min klänning, som jag hade tänkt ha på nyårsafton. Tyvärr var den, likt det jag befarade, för stor. Det fanns ju bara small som minsta storlek kvar när jag beställde men jag blev ju så barnsligt förälskad i den. Nu är frågan om jag skall försöka få den insydd eller om jag kall skicka tillbaka den. Klänningen är ju precis lika fin i verkligheten!

  Kommer från Nelly.

  Lily får egna Visitkort
  2009-01-03kl:15:28:03 | Kategori: Allmänt 2009


  I samarbete med JohnLook skall jag få alldeles egna och superfina visitkort.
  Ovan ser du två exempel på hur visitkorten kan komma att se ut när allting är klart.
  Det skall bli superspännande faktiskt och jag längtar tills dom droppar ned i brevlådan.

  Givetvis kan ni också fixa superfina, personliga visitkort, eller också väljer ni en färdig modell.
  Dom har supersnygga och stilrena visitisar.

  The City
  2009-01-03kl:14:21:04 | Kategori: Tips och trix


  Ni har väl inte missat den nya serien The City?
  Ett måste för oss alla The Hills-fan, då vi nu får följa den supersöta Whitney Port och hennes nya liv i New York. Efter de två första avsnitten (som finns att ses här), är jag lika besatt som i The Hills.

  Föresten, är bara jag som får dåliga vibbar från den där Olivia?

  Inte helt klar ännu...
  2009-01-03kl:14:02:17 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag är fortfarande inte helt klar med designen ännu. Jag måste skriva ett "om mig" inlägg eller liknande, för just nu så har jag inte lagt in något för "om mig"-knappen ännu. Därför händer det inget när ni klickar där.

  Måste säga ett stort tack till Emma också. Vi slog våra kloka skallar ihop och tillbringade natten med design. Jag gjorde själva upplägget och designen och hon hjälpte mig med lite nya funktioner som jag inte orkat ta tag i ännu. Hon hjälpte mig att verkställa menyn och flikarna exempelvis. Stort tack till dig sötnos! Nu har jag nog lärt mig det också : )

  För övrigt så är det alltid några bittra surkärringar som skall klaga och tycker att jag "inspirerats för mycket av Nevnarien" - som för övrigt är en vän till mig! Färg, upplägg, meny - ingenting är lika! Det enda som liknar varandra är att vi båda har flikar där uppe. Men jag har två och hon har tre. Flikarna ser inte ens likadana ut, så sluta leta fel eller lämna bloggen omedelbart!

  Ny design!
  2009-01-03kl:02:37:56 | Kategori: Bloggdesign  Mer info, småpill och allt annat kommer imorgon - men vad tyck än så länge?

  Blondinbellas pälsbärande och TV400-serien
  2009-01-02kl:19:54:53 | Kategori: Tänkvärt!


  Bild: Expressen

  Det har ju varit kallabalik när det gäller Isabellas pälsanvändande. Jag tycker personligen att det är illa att använda äkta päls och även om Blondinbella hävdar att hon kollar upp vart hennes pälsar kommer ifrån, så stödjer hon ändå pälshandeln = vidriga pälsindustrin kommer fortsätta. Det blir ju en ond cirkel, så länge efterfrågan finns! Vissa pälsindustrier är ju hemska, där djur skinnflås LEVANDE enbart för att pälsen skall vara så fin som möjligt.. "Vi har alltid burit päls" håller inte heller riktigt på 2000-talet, då vi nu utvecklat alternativ till pälsar. Vi kan hålla oss varma utan att bära djurens skinn, så varför då använda äkta päls? Jag kommer då aldrig klä mig i en ialla fall.

  Och många av er, kära läsare, har skrivit och undrat vad jag tycker om Blondinbellas TV-show på TV400. Nu har jag sett 14 avsnitt av den och kan uttala mig. Tyckte det var lite tidigt efter 2 avsnitt, även om jag redan då hade mina åsikter. Jag gav programmet och Blondinbella en chans helt enkelt.. Blondinbella har dock sjunkit i mina ögon i.o.m. TV-showen. Jag beundrade henne och hennes framgång innan. Hon är otroligt driftig och framgångsrik och ja, jag är avundsjuk på hennes pengar och möjligheter. MEN jag tycker inte om den Isabella som gör TV-showen och enligt henne själv är det "hennes riktiga jag, en helt vanlig tonåring". En helt vanlig tonåring? Njaae..


  Nu händer det grejer på GratisBio
  2009-01-02kl:17:45:28 | Kategori: Gratis prylar

  Om gratisbio funkar eller ej behöver vi ju inte ens diskutera. Ni minns väl detta, jag fick min laptop genom dem. Nu efter årsskiftet har en hel del nya grejer kommit upp på Gratisbio, bl.a. dessa;  För oss bloggare är ju en liten bloggdator hur smidigt som hellst.
  Värva 333 medlemmar och ha chansen att vinn en ASUS Eee PC.
  Jag skulle då inte tacka nej till den ialla fall.

  En prenumeration av en favorittidning hade inte heller varit helt fel.
  Den som värvar flest aktiva medlemmar denna månad vinner.

  Blogga om gratisbio och få mellan 10-1000p att växla in mot presentkort.
  Den som enligt gratisbio skrivit det bästa inlägget vinner dessutom 500:- i presentkort på Nelly.
  Det hade jag inte heller tackat nej till, då Nelly har blivit en stor favorit.

  Vill du registrera dig på gratisbio och börja samla poäng?
  Dessa poäng kan du sedan växla in mot presentkort i ett 60tal butiker, biobiljetter, spelpengar, upplevleser o.s.v.
  Detta är helt kostnadsfritt.

  Klicka här så får du 75 startpoäng av mig.

  Hur hittar jag rätt kamera?
  2009-01-02kl:16:58:30 | Kategori: Tips och trix


  Jag säger en sak - Tack gud för vänner!
  Detta med vilken kamera jag skall införskaffa mig har varit ett problem i flera månader. Just för att jag inte vetat vilken modell, har jag gått och dragit mig från att köpa en. Nu har en god vän till mig, som är fotograf, gett mig möjligheten att få provfota med bl.a. kamerorna ovanför. Jag tror det är bättre att göra det än att enbart läsa sig till informationen om kamerorna. Jag kanske trivs mycket bättre med en Nikon D80 än en Canon eos 450D trots att de är 2MPixlar mindre i den.

  Äh, ni fattar! Det skall ialla fall bli jätte spännande att få prova de olika kamerorna och få rådfråga en expert lite under tiden jag fotar.

  EDIT: När jag skrev jämförelsen med MPixlar, menade jag inte att jag utgår från dem, utan att jag utgår från vilken kamera och de bilder jag tycker känns och blir bäst.

  Läsarfråga: Affärs-schampoon
  2009-01-02kl:15:41:58 | Kategori: Läsarfrågor

  Fråga;
  Hej Lily! Din blogg är jättebra och jag har en fråga, vilket shampoo och balsam märke föredrar du om man köper från en vanlig affär?

  Svar;

  Hej! Kul att du gillar bloggen.
  Jag kan faktiskt inte rekomendera några affärs-schampoon alls. Visst har jag använt vissa tidigare, men jag tycker att dom är skit. Jag har de senaste åren endast använt frisörschampoon.

  Även om de är dyrare på prislappen, så får du otroligt mycket mer när du köper ett riktigt schampoo. I affärerna innehåller schampoo-flaskorna mestadels vatten, du behöver mycket produkt när du tvättar håret o.s.v. Frisörprodukter är mycket drygare och räcker därför längre än produkterna köpta i affär. Du behöver endast en liten klick av varje, och det löddrar bra ändå. Dessutom är frisörprodukterna mycket bättre för håret. Så du får vad du betalar för helt enkelt, kosta på dig ett schampoo från en frisör. De tjänar du och ditt hår på.

  F r e d a g
  2009-01-02kl:15:31:16 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Helt sjukt vad dagarna känns i ordning såhär vid och efter jul och nyår. Känns ju verkligen inte som en fredag om ni frågar mig. Idag sov vi sjukt länge jag och J, för länge t.o.m. Men det kan ju delvis ha att göra med att jag gick ut med P&T halv 6 imorse.

  Ni är föresten flera hundra som har gjort min quiz! Det är jätte kul och. Tydligen var inte frågorna så lätta som jag trodde att dom skulle vara och ni är ju inte överdrivet många som är "Lily-proffs" om jag säger så, så cred till er som fåt 80% eller högre.

  Vilken chock!
  2009-01-01kl:23:12:34 | Kategori: Gratis prylar


  Här sitter jag och myser som vanligt, kikar mailen, raderar reklam, svara läsare och så kom det;
  "Grattis Linda till vinsten".
  What? Vinst? När? Jag?

  Det var Gratissajt som skickat mailet och berättade att jag vunnit deras månadstävling för December, jag fick välja en valfri DVD-box innehållande alla utkomna säsonger av just den serien. De som fanns och välja på var;

  Deadwood - Säsong 1-3 (12 disc)
  Sex and the City - Mini skolåda (18 disc)
  Columbo - Säsong 1-7 (25 disc)
  Disney Pixar - Ultimate Collection (13 disc)
  Scrubs - Säsong 1- 6 (24 disc)
  Desperate Housewives - Säsong 1-4 (22 disc)
  The Incredible Hulk - Säsong 1-5 (24 disc)
  Grey's Anatomy - Säsong 1-4 (22 disc)
  Prison Break - Säsong 1-3 (16 disc)
  Lost - Säsong 1-4 (26 disc)
  Mord i Sinnet - Säsong 1-5 (12 disc)
  Miami Vice - Säsong 1-5 (32 disc)
  Futurama Complete Series (15 disc)

  Jag fick som ett pirr i magen, som jag alltid får de gånger jag faktiskt vinner någonting. Sex and The City-skolådan har jag redan, så det fick faktiskt bli Depspetate Housewives 1-4. Jag har aldrig tagit mig för att titta på det och har aldrig följt det. Däremot har jag funderat på att köpa säsongerna flera gånger, just för att kunna börja kika på det från början. Gillar inte att komma in i en serie man inte har följt sedan start. Nu har jag vunnit dem! Helt sanslöst alltså.. Vilken start på 2009 det har varit!

  Skrämmande nog hade jag faktiskt glömt bort gratissajt, då jag haft så mycket sidor att hålla koll på. Men nu har jag övergett flera av dem och håller endast koll på ett par stycken. Därför passade det riktigt bra att Gratissajt "återkom in i bilden" då det är en sådan sajt som jag gillar. Man samlar biobiljetter eller presentkort på presentkorttorget. Ingen skräpsida med andra ord, som jag tycker att vissa andra visat sig vara.. Jag menar se på mig, jag vann en månadstävling utan att göra ett piss, utan att ens minnas att jag var registrerad. Jag minns inte ens att jag bloggat om det.

  Så om du nu också vill registrera dig på Gratissajt och bli en aktiv medlem, likt mig.
  Klicka här så får du 50 startpoäng. Sedan är de bara att börja samla vidare..


  Gör Lily-testet!
  2009-01-01kl:21:34:28 | Kategori: Allmänt 2009

     
   
  Hur väl kan du Lily-bloggen?
  1) Vad heter bloggaren för Lily bloggen i efternamn?
   Blomberg
   Blomstedt
   Blom
   Bodum
   
  Skriv sedan ditt reslutat i en kommentar nedan : )

  Nyårsdagen-mys!
  2009-01-01kl:19:08:44 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Jag och J gick ut på en promenad i den härliga kylan. I likadana mjukisar, hand i hand och med en stor gosig jacka var kom vi gåendes. Jag var supersugen på godis, så jag tänkte att de kunde vara bra att gå förbi affären. När vi kom dit fick jag istället ett stort sug efter frukt istället. Det blev ett stort paket gröna och kärnfria vindruvor som fick följa med hem istället. Vi beställde mat tidigare idag också och då köpte jag en sallad.

  Jag har alltid älskat grönsaker och frukt, men när jag är i affären kommer jag mig aldrig för att köpa det. Jag får för mig att det är godis jag är sugen på. Det skall bli ändring på det nu under 2009! Jag skall byta ut mycket utav godiset mot frukt istället. Jag tror att jag kommer må och känna mig bättre då faktiskt.

  Lek nummer 1
  2009-01-01kl:17:51:20 | Kategori: Tips och trix


  Övning ger färdighet
  2009-01-01kl:17:17:53 | Kategori: Hundarna  Detta har jag och Tyra sysselsatt oss med idag..

  Vi har provat "sitt fint" lite utspritt sådär, men det kommer man ju ingenstans på.
  Idag bestämde jag mig för att hon skulle lära sig det och ni ser ju hur fint det går!
  Detta är alltså ca 1 timmes sträckträning, om ens det och snart kan hon det helt.

  Jag är så stolt.
  När de sitter som en smäck, skall även Polly lära sig det.

  1 Januari 2009 - Gott nytt år!
  2009-01-01kl:14:48:34 | Kategori: Allmänt 2009

  Hej vänner!

  Nyårsfesten blev otroligt lyckad igår faktiskt! Det började med tacos, gick vidare med Guitar Hero, Singstar och andra skojigheter. Runt 10 gick vi vidare till Elin för ännu mer spel och lekande. Frågelekar, ölspel och förklara-ordet-och-gissa, det blek otroligt mycket skrik, stoj och skratt. Jag har filmat och fotat lite, så jag lägger nog upp bilder lite senare.

  Tolvslaget firades med champagne ute i trädgården tillsammans allihopa, supermysigt. Jag och J pussades och önskade varandra Gott Nytt år och hoppades att 2009 skulle bli bättre än 2008.

  För övrigt har 2009-års händelse redan inträffat och jag har legat och nästan dött här i sängen. Jag drog fram min dator och fick för mig att se om Blondinbella lagt upp något nytt avsnitt. Det hade hon och jag slår på det, när J hör introt skriker han (han är riktigt bakis idag)

  "Neeeej! Inte hennes jävla röst!"
  "Äh, de är bara 3 minuter långt" svarade jag.
  "Men jag kommer hinna dö och spy under dom minutrarna" hävdar han.
  "Det är inge synd om dig" sade jag och skrattade, "du har söpe dig till de själv" och fortsatte titta.

  När allas vår Blonda-Bella börjar prata, flyger J upp ur sängen och, japp - rusar in på toaletten och spyr. JAG DOG! Haha.

  Så kom han in i rummet igen, skakandes och helt förtvivlad.
  "Jag sade ju till dig att stänga av den där"

  RSS 2.0