Sovrummet

Hej på er!
Fredag, fredag underbara fredag. Ikväll skall vi ut och äta tillsammans, bara jag och Jimmy. Vi är alldeles för dåliga på att göra saker på tumanhand, vi har alltid barnen med oss oavsett vad vi gör i princip. Så det skall verkligen bli mysigt. Barnen åker till mormor och morfar som varit i Grekland en vecka och jag vet att dom fyra längtat massor efter varandra, så det blir win win.
 
Sovrummet då föresten! Jag har ju helt glömt visa er hur resultatet blev när vi målade en fondvägg där inne. Är så otroligt nöjd med hur färgen blev och det blev en helt annan känsla där inne, precis som jag förutspått. Gardiner, sängbord, sänglampor och liknande får bli nästa projekt. Det kommer ge ett ännu mer ombonat och varmt sovrum. Sedan klurar jag på om vi skall ha någon din tavelvägg ovanför sängen också..

Färgen heter Sandras Lantgrön och kommer från Stuvbutiken. 

 
4

Lurvig munkjacka

I samarbete med ClubXPRS.

Mysigaste fleecen kommer från ClubXPRS och är ett av Selmas mest använda plagg denna höst. Finns i flera färger och kostar endast 149kr. Ni hittar fleecen här.
 
Vilket väder vi har! Såååå himla mysigt att sitta inne och jobba eller vara inne och pyssla när det är grått och kallt utanför.  Jag blir lite extra kreativ då faktiskt, får mer gjort på något vis.
 
På tal om ClubXPRS föresten! Idag släpper dom en helt ny avdelning - BABY! Så otroligt mycket fina, mjuka och prisvärda plagg i ekologisk bomull. Så ni med småttingar i storlekarna 62-80 rekomenderar jag verkligen att klicka in och spana på alla nya kläder här.
 
 
 
 

O n s d a g

Detaljer från Colins rum. Bokstavsklossarna i svart och vitt är min favorit, C däremor leker konstant med lastbilen med djur. Så himla fina! Älskar, älskar, älskar träleksaker till barnen. Kommer från Jabadabado.
 
Hej på er!
Den här dagen har verkligen gått i ett. Upp tidigt, lämna barnen på förskolan, jobba några timmar för att sedan sluta tidigt. Hämta Selma på förskolan strax efter lunch, iväg till läkaren, hämta Colin, köpa fika, hem igen, fika, leka, mysa och sedan måla byrån en andra gång och vips så var klickan 16:30 och Jimmy kom hem.
 
Byrån ja! Det är den stora Hemnes-klumpen vi hade i Selmas rum som jag tänkte ställa in på mitt kontor. Men jag är så trött så jag kan kräkas på Hemnes serien så jag skall ge den ett rejält ansiktslyft tänkte jag. Den blir grå och sedan har jag köpt så fina knoppar som jag tänkte skruva på. Nu är hela byrån målad, så under helgen skall vi försöka få ordning på lådorna också. Jag börjar få panik på mitt rotbo till kontor nu :)

Hur som helst! Nu har jag gjort allt jag behöver för kvällen och jag tänkte stänga ned datorn, lägga mig i sängen och starta upp min laptop för att fortsätta kika på SVT's dokumentär om Arbogakvinnan! Rekommenderas verkligen om ni missat det!