Prydnadspumpor

Det kan tyckas tidigt med bild på halloweendekorationer, men faktum är att vi redan haft Halloween i huvudet i flera veckor på jobbet. Förra veckan droppade dessa in på lager och dom kommer vi givetvis dekorera med när höstens högtid kommer. Så otroligt fina! - Från My Perfect Day.
 
Nog för att dagarna vanligtvis går fort, men denna hann jag inte med alls. Jag är oliiidligt trött på morgnarna och har egentligen alltid varit en morgontrött människa och en nattdyrkare. Men det kvittar hur tidigt jag kommer i säng och hur snabbt jag än somnar, så är jag lika seg varje morgon. Onsdagar slutar jag vanligtvis klockan 15, åker och hämtar barnen och så har vi några timmar tillsammans innan det blir läggdags. Men idag hann jag knappt blinka. Dessutom var Selma och Colin väldigt trötta redan vid 18, så vi började nattningen strax efter 18:30. Mina små älskade. Det är slitsamt med förskolan, även om dom älskar att vara där.

Hur är läget med er allihop? : ) Vore kul om ni klickade på hjärtat efter att ni läst mina inlägg eller lämnar en liten kommentar. Det är inte så många som det varit förr, så nu hinner jag svara också :D Jättekul!
 
 
 
 
 
9

Dagens..

Inlägget innehåller reklam för clubXPRS.
 
Få hela outfiten hos ClubXPRS för 358kr, väl värt om du frågar mig. Här hittar ni jeans, linne och skjorta.

Så många som har efterfrågat dom där gamla bilderna på mina kläder. Det är ju främst när jag varit gravid med barnen som jag publicerat bilder på hur jag ser ut, kanske framförallt för att jag själv velat dokumentera och kunna se tillbaka på veckorna när magen steg för steg blev större. Ganska naturligt också då de två gångerna är de tillfällen i livet jag känt mig som absolut finast och tillfreds med hur jag ser ut. Jag håller mig allra helst bakom kameran faktiskt. 

Men! Jag ger det ett försök.. Igen ; )
4

Sovrummet

Hej på er!
Fredag, fredag underbara fredag. Ikväll skall vi ut och äta tillsammans, bara jag och Jimmy. Vi är alldeles för dåliga på att göra saker på tumanhand, vi har alltid barnen med oss oavsett vad vi gör i princip. Så det skall verkligen bli mysigt. Barnen åker till mormor och morfar som varit i Grekland en vecka och jag vet att dom fyra längtat massor efter varandra, så det blir win win.
 
Sovrummet då föresten! Jag har ju helt glömt visa er hur resultatet blev när vi målade en fondvägg där inne. Är så otroligt nöjd med hur färgen blev och det blev en helt annan känsla där inne, precis som jag förutspått. Gardiner, sängbord, sänglampor och liknande får bli nästa projekt. Det kommer ge ett ännu mer ombonat och varmt sovrum. Sedan klurar jag på om vi skall ha någon din tavelvägg ovanför sängen också..

Färgen heter Sandras Lantgrön och kommer från Stuvbutiken. 

 
8