Tila Tequila är gravid!

Det har hänt minst sagt mycket kring Tila Tequila den senaste tiden. Hennes fru Casey dog 4 Januari i år och detta tog hårt på Tila. Ialla fall som hon uttryckte det på bl.a. sin Twitter (twittrar man ens då??).

Nu bekräftar dock Tila att hon väntar barn med en man. Jag skakar mest i huvudet.. Här är det verkligen snabba ryck. Jag vet inte ens vad jag skall tycka, tänka och skriva om det, för allting är så himla stört! Håller tummarna för att hon skärper till sig lite ialla fall, det är ju trots allt ett barn det handlar om nu.

37

Dagens Lily - söndag (+lördag kväll)


Igår på BIO:n hade jag följande klädsen, de åkte på även idag.
Enkelt & bekvämt.

Tröja - REA-fynd på H&M [ny!]
Tights - Gina Tricot
Sjal med nitar - Creative Lounge

Boots från Skopunkten
(När jag springer ut med hundarna blir de dock vaaaarma UGG's)

32

S ö n d a g

Hej vänner!

Blev på bättre humör när jag kröp till kojs med J igår
och imorse när jag vaknade var jag ännu gladare. Skönt! Men jag får lite ångest precis när jag lämnar Karlstad, det är liksom där jag trivs bäst. Men men, så är det.

Svärmor kom och hämtade mig förut och skjutsade upp mig till bollhallen. J's innebandylag hade match, men sambon min stod bredvid idag. Han är skadad, så ingen vidare idé att spela då. Blev dock förlust mot Vålberg som ligger typ 1:a eller 2:a i serien..

Just nu sitter vi och myser i soffan.. Håller på att fixa ihop ett kollage som jag vet varit efterlängtat ; ) Haha. Skall försöka bli bättre på det framöver också. Och hörrni? Idag är sista chansen att tävla om dessa presentkort.
5