O n s d a g

Tips för er med smalisar, H&M's leggings från storlek 92 är ganska slimmade. Hade dock önskat ställbar midja på fler leggings, för allt är baskemig för stort i midjan åt vår 3,5-åring..
 
Hej på er!
Lill-lördagen är här och solen börjar spricka genom molnen. Jag ääälskar att hösten är på gång dock, så igår bar jag hos min vän Patricia och shoppade loss på Vila & Vero Moda. Min garderob behövde verkligen en uppdatering kan jag säga.. Skall ta och sälja av en massa massa plagg, skänka och liknande också. Behöver verkligen ett lyft känner jag, hihi. Prioriterar verkligen alltid bort mig själv för barnen.
 
Idag då? Selma är på förskolan och Colin sitter i babysittern och sover. Jag tar en litan paus i röjandet här hemma.. Never ending story! Det är helt sanslöst alltså.. Förutom det så bjöd förmiddagen på något stort. Vår lillprins vände sig från rygg till mage för första gången (lite rolig info: Selma vände sig just denna dag för 3 år sedan hon också). Jag började tokskratta! Det var så lustigt för bara någon timme innan han vände sig så hade jag sett min uppdatering på instagram via Timehop där Selma gjorde desamma. Undra just om livet med dessa två 3 april-barn kommer bjuda på med sådana tillfällen.
 
 
11

Måndag igen!

Passade på att köpa två par höstkängor till mig själv när nyöppnade butiken Feet First sålde dessa för halva priset som öppningserbjudande.
 
Hej på er!
Tror nästan vi tillfälligt flyttade in på Bergvik köpcenter i slutet på förra veckan. I fredags tog jag barnen och slog ihop oss med Ehlin och Sanna och deras barn x2. Tre mammor och sex kids på Bergvik i runt 4 timmar, men jisses alltså! Det gick himla bra tycker jag! :) Det kanske inte är den roligaste sysselsättningen för tre treåringar, men med både lunchbreak och en liten glasspaus så fick vi mammor göra det vi skulle också, hihi. Lördag och söndag var hela familjen där och igår fick sig dessutom IKEA ett besök. I helgen hann vi även med en dopfotografering (porträttbilderna) med Patricia, middag på Texas Longhorn med svärisarna samt en söndag ihop med mina föräldrar.
 
Nu är måndagen här igen och jag plockade snabbt upp datorn för en liten uppdatering när Selma äter frukost här intill, men absolut propsade för att se på Greta Gris på sin ipad samtidigt, så det fick hon väl idag och Colin sover i babysittern. Det regnar massor och tanken är nog att bara vara hemma faktiskt.. Jag är otroligt sliten och tvättkorgen behöver sig en tömning, så en hemmadag är nog precis vad vi behöver.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
Har ni hittat på något speciellt?
 
 
13

Colin Elton Loui's dopdag - 14 augusti 2016

Bjuder på ett kort men ack så underbart klipp från vår älskade Colins dopdag. Tack Lina Flodins för att du tillbringade dagen med oss och dokumenterade det med din talang. Ord räcker inte till.. Den längre versionen med sång m.m. har jag inte sett ännu, men den behåller vi högst troligt för oss själva.
 
Minns tillbaka på denna ljuva sommardag med så mycket kärlek och tacksamhet. Fy attan vad rik jag är! 
26