Blommor och tyll

Nu kommer det dröja ett tag innan lilla hjärtat kommer kunna ha den här klänningen. Men när det bara fanns en kvar så kunde jag helt enkelt inte hålla mig ifrån att beställa den. Så vacker och kalasig! : )
28

T o r s d a g

Bilder från i tisdags, vecka 34+0 (35)
 
Hej vänner!
Hej och hå.. Nu har jag det sådär intensivt igen. Jobbade hela dagen till sen natt igår, sov ca. 4-5 timmar, sedan var det upp tidigt för att jobba vid 7, följt av att sedan åka ned och börja jobba i butiken strax innan 10. Här jobbar jag till 16, för att sedan hem och jobba ett par timmar till : ) Ibland är det lite bökigt att få ihop jobb med eget företag, samtidigt som det är otroligt roligt. Men det är inte länge till.. Imorgon är mars här och det betyder min sista jobb-månad på Headspot. I april kommer lillhjärtat och då påbörjar jag förhoppningsvis det absolut bästa heltidsjobbet man kan tänka sig.. Tillsammans med en gnutta Formeli även då såklart. Det är ganska ofattbart att jag skall gå hemma med en liten bebis. Vår bebis! Jag hoppas så att allting kommer gå bra : )
 
Jag hoppas även att denna dagen går fort, för i eftermiddag skall vi äta älsklingens korvstroganoff och jag är SÅ sugen redan nu, haha. Det är en favorit här hos mig det.. Sedan är det ju dagen innan fredag också. Som ni vet är fredagar min favvo-dag nu för tiden, om man bortser från att jag alltid jobbar kväll då.
 
Nåväl, en dag i taget : )
Hej torsdag!
14

Lilla älskade hickar i v.35 (34+0) ♥

Morgonhicka, kvällshicka och ett par gånger under dagen.. Det är vad jag känner från vår lilla skatt där inne. Igår fångade jag den obligatoriska morgonhickan med Ipaden och lite hjälp av min Iphone. Framåt mitten och slutet på klippet drar det igång ordentligt : ) Åh vad vi älskar dig
28