Höstregn från Newbie

Hur bedårande är inte dessa små bodies som Newbie släpper i höst? : )
10

Semester i Småland

I veckan packade jag, Selma och mina föräldrar in oss i bilen och begav oss mot Huskvarna i Småland. Vi har nära vänner till familjen där. Jag vet inte hur många gånger vi åkt till Gränna tillsammans, besökt Franssons, ätit polkagrisar och tillbringat dygnt tillsammans som har gått i raketfart. I år var det Selmas allra första gång och det känns så speciellt att uppleva varma barndomsminnen som vuxen, mamma och tillsammans med sitt barn. Hon tyckte det var enromt spännande att titta på när polkagrisarna tillverkades och fick givetvis välja en alldeles egen efteråt. 
 

Efteråt åkte vi upp på Grännaberget för att ta oss en räkmacka i Kaffestugan, otroligt god och utsikten där uppe på berget är så otroligt fin. Man ser färjorna som åker fram och tillbaka till Visingsö, den idylliska miljön och oavsett om regnet föll från skyn så rörde det mig inte i ryggen, det var snarare mysigt att sitta där inne tillsammans.
 
Selma och två av våra älskade smålänningar <3 Innan vi åkte hem på torsdagen besökte vi Jessicas jobb i Jönköping och tog oss en fika, även det i duggregn som inte rörde mig i ryggen. Ärligt talat så har jag inte mått alls dåligt av att sommaren varit såhär grå -tvärtom - jag tycker snarare att det är mysigt. Och dagarna i Småland går helt klart till sommarens varmaste dagar, oavsett väder.
 
 
 
Kommentera eller gilla (hjärtat) mina inlägg om du uppskattar dom : )
13

Silk´n FaceTite

"Tänk om du kunde spola tillbaka tiden till dagarna då din hud hade färre rynkor och mer lyster? Även om Silk´n FaceTite inte kan resa i tiden, så kan den hjälpa dig att reducera mängden synliga rynkor, strama upp huden och ge ny lyster som står emot tidens tand." - Så lyder Elgigantens beskrivning på produkten jag fått hemskickat. Silk´n FaceTite ger huden en en helt ny lyster och slätar ut, samt stramar upp äldre hy. Det är möjligt tack vare HT-teknologi, Bi-Polar RF-energi, LED-belysning och infraröd värmeenergi vilket alltså innebär att huden reparerar sig själv från insidan.
 
Det blir min kära mamma som jag kommer använda som testperson och jag kommer givetvis återkomma med både resultat och en guide om hur man går tillväga. Älskar att den kom med tydliga beskrivningar och i en snygg väska. Mycket roligare då. Vill du veta mer redan nu rekomenderar jag dig att klicka in på Elgigantens hemsida och läsa om Silk´n FaceTite.
 
Inlägget publicerat i samarbete med Elgiganten.
2