Jack-ångesten..


Ni minns väl min jack-ångest för någon vecka sedan? Jag köpte ju den grå. I veckan ångrade jag mig.. Grått ser alldeles för tråkigt ut på en toook-blondin som jag och ett par leriga tassar mot den, så är det kört. Idag när jag och J var in till stan, passade vi på att springa in på Stadium och kolla om dom hade en 34 i brunt där. Visst hade dom det! Fort till kassan och byta jackan och vad säger hon? "Nu får du 260:- tillbaka här".. Okej, säger jag, ungefär lika förvirrat som jag ser ut samt känner mig.

På vägen ut ur butiken ser vi en skyld ovanför alla jackor "20% rabatt t.o.m. 2/11". Men gissa om det var meningen att jag skulle ha den bruna? Passa på alla Karlstad-bor (alla andra också - samma erbjudande i alla Stadiumbutiker kanske?) Den kostar 1299:- och har 20% rabatt
.
31

Gina Tricot - oslagbara!


Gina Tricot är oslagbara, när de gäller affärer i stan just nu. Att dem dessutom öppnat webshop är ju strålande. Jag fullkomligt älskar butiken och suktar efter i stort sett varenda plagg. Det är nästan så att dem kan konkurrera ut ASOS.. Låga priser och underbara kläder, kvalitén är absolut acceptabel till priserna. Ännu bättre är ju att man kan samla presentkort på butiken här och därmed handla gratis!

Det var så jag hade tänkt göra idag. Ni såg ju hur peppad jag var inför shopping i förmiddags. Men så kommer jag på att plånboken låg kvar hemma hos Jimmy.. Där står jag med lång näsa.. Suck.. Klump-Linda, är någon av er förvånad?
16

Är ni här?

Hej vänner!

Jag är bloggsugen.. Är det någon mer än jag som sitter vid datorn, såhär en fredagkväll?

EDIT: Jihoooo! :D Ni är ju här!! Förbered er på bloggspam OCH kommentera så mkt ni bara orkar :D Är sällskapssjuk!
19