Klänning med fastsydd body

Igår kom kläderna jag beställde från Babyshop och bodyn med kjol från Name it var sååå bedårande och så otroligt mjuk och fin i kvalitén att jag var tvungen att beställa två till, en ny färg och en i större storlek, eftersom att rabattkoden går ut inatt (VIPSE ger 25%). Selma har fortfarande 50-56 på sina kläder, men snart säger det väl ännu mer PANG och hon behöver större, lika bra att köra favoriter i fler storlekar då, hihi.
 
Dessa kommer bli så otroligt bra i sommar och bara att slänga på ett par tights när det börjar bli kyligare. Som idag exempelvis. Älskade lilla vän, mamma skulle kunna handla ihjäl sig till dig. Det är såååå roligt!
11

En middag med mina vänner och kollegor

Kassa mobilbilder från en mysig kväll.
 
Igår var jag iväg och ifrån Selma för första gången under ett par timmar. Det var nämligen dags för avslutningsmiddag för Denise som också har gått hem från Headspot nu, så vi tjejer som jobbat ihop under lång tid (och som var iväg på min avslutningsmiddag) sågs igen igår. Denise får en liten prins om max 3 veckor, så spännande!

Vi hade bokat bord på Via Appia's uteservering i stan och åt deras underbara Black rock, där man grillar sitt eget kött med hjälp av en lavasten. Och så buffé till det såklart. Jag tog fläsknoisette och avslutade det hela med en underbar efterrätt. Mums!! Men oj så tomt det var utan S! Väldigt trevligt såklart, men så tomt! Hon var hemma med pappsen. Men sedan kom dom och voffsarna och mötte mig för en kvällspromenad efteråt. Underbara ljumma sommarkvällar!
10

Att fynda..

Hoppsan vad shopping det blir vissa perioder. Idag fyndade jag lite kläder till mig(!!) från VILA, ett hårband och bedårande ramar från Lisbeth Dahl som kommer fyllas med bilder på vår lilla skatt såklart. Hon är den enda som inte sitter inramad här i lägenheten ännu. Den dag hon får eget rum kommer dessa dessutom vara så fina där inne. Allt kommer från Campadre och var typ 70% rabatterade, tjohoo!
 
1