Min beställning från Junkyard


Idag hämtade jag ut mitt paket från Junkyard och samtliga plagg passade bra - allt stannar!
Skall försöka visa plaggen på också någon dag : )


1. Linne "Jackson" från SVEA med djup rygg och stort tryck.
2. Mössa "Ted" från Svea med tryck både fram och bak.
3. Cardigan "Gunhill" från Nümph med annorlunda skärning och patch fram i nederkant.
4. Jeans "Stretch Jeans" slimmade i femficksmodell från Criminal Damage.
Och hörrni?
Ni glömmer väl inte att delta i tävlingen där ni kan vinna 3000:- att handla för på Junkyard?
Klicka här för att komma till tävlingen.

20

En avslappnande dusch

Hej vänner!

Nu har jag varit iväg och hämtat två paket samt lånat en ljusstake av svärmor
. Skall införskaffa mig några andra modeller så småningom, men just nu får vi låna av henne, superbra och jätte snällt! Skönt att ha en i vardagsrumsfönstret också. Jag har föresten satt upp de två sista panellängderna i vardagsrummet också, skall fota sedan så ni får se. Tyckte det blev bra och vardagsrumsfönstret blev mycket mindre, precis det jag ville!

Förutom det så tog jag mig precis en otroligt avslappnande dusch, hade kunnat stanna där inne idag kände jag. Nu skall jag göra iordning lite kvällsmat, typ varm oboy och ostmacka kanske, krypa upp i soffan och bara mysa resten av kvällen. Datorn, TV:n och mitt Nintendo DS kommer vara mig trogna, hihi. Gäller att sysselsätta sig till klockan slår 24:00 och jag får publicera första luckan för 2009 - wiiiih! Jag är nog mer förväntansfull än er ; )

Jag och mitt Nintendo DS, haha.

18

Läsarfråga: Tovigt hår efter dusch

FRÅGA;
Jag tycker att det är dax för en frågestund snart Linda (a) För jag har en fråga som är lite akut. Jag använder Loreals Absolute Repair och Redkens All soft, och mitt hår är alltid så tovigt och när jag har duschat. Så jag undrar om det finns något att spruta i det efter duschen så att det är lättare att reda ut? Typ något Tigi Bed head som gör håret mjukt och lätt att reda ut?

SVAR;

En frågestund kommer så småningom, men jag svarar på din fråga såhär : ) Brukar du använda tillhörande inpackningar? Om nej, prova det, det gör under för håret. Hur gör du dessutom när du handdukstorkar det? Om du gnuggar handduken i håret - gör inte det! Kläm endast ur vattnet med handduken.

Jag brukar även använda en produkt som heter TIGI Bed Head Superficial när jag har duschat. Den gör precis det du önskar, gör håret mjukt och lätt att reda ut, tillför även glans. Finns att köpa hos bl.a. Bangerhead och du kan se när jag använder produkten i filmen nedan.

13