TIPS: Lite smidiga tips för er som använder plattång


Klicka på 360p och välj "1080p" för att se i Full HD (mycket bättre kvalité)


Ni får ursäkta att jag är lite flummig i klippet, haha. Men jag gör bara ett klipp när det kommer till hårguider - svårt att göra om när man stylat håret liksom. Hoppas ialla fall att ni förstår vad jag menar, trots att jag tappar ord. Smart att jag sprutar mig själv i ögat med värmeskydd's sprayen också, tss.

Produkter;
Sebastian Trilliant, ghd-plattång
35

Underbara klänningar!


Helt underbara klänningar av märket Rut m.fl.
Kostar 299:- och finns att köpa här.

- Vilken är fin favorit?

9

M å n d a g

Hej vänner!

Sitter och fikar med ett glas saft och mina hemmagjorda vaniljbullar
, så gott! Skulle kunna äta hur många som helst faktiskt. Såg även att goa Egoina gjort en artikel om mig på Devotes startsida - kul! Känns verkligen tacksamt att lägga upp klippen (de ligger ju mycket jobb bakom) när dom uppskattas så mycket.

På tal om klipp tänkte jag faktiskt bjuda med er ned i min sminkväska idag, sedan tänkte jag även försöka lägga upp ett tips man kan använda sig av när man plattar håret. Jag tycker inte om när det ser "plattångat" ut och många får kanter, spikraka slingor som står rätt ut o.s.v. Jag tror nog att det kommer uppskattas!

Funderar på om jag skall ta tag i min "bloppis" under dagen, rensa ur garderoben. Är ganska motiverad inför flytten och det vore skönt att slippa ta allting just då, kanske sälja av lite innan det är dags att börja packa. På tal om sälja av saker - vad tror ni om följande?

16