Valborgsmässoafton

Ni som följer mig på instagram får tätare uppdatering än ni som bara läser bloggen @LindaBlom.
 
Hej vänner!
Sista april är här! Upprepar mig konstant känner jag, men en av dom mest sanna klyschorna är att tiden går sååå fort när man får barn. Jag har liksom en liten huligan klättrandes på mig just nu, sitter i sängen en sväng innan det är dags för lunch och sedan dagens sovning. Selma sover oftast bara en gång om dagen och då sover hon även som bäst på nätterna. Inatt sov hon 20-09:00. Det var skönt det!
 
I eftermiddag/kväll slår vi oss ihop med "nyårsgänget". Det blir trerätters och kanske någon brasa. Vi tar det som det kommer och även vädret får styra lite. Det sägs ju bli desto sämre under dagen. Trist! Men får vara glad för dom härliga dagarna vi hittills har haft. Och jag vet att kvällen kommer bli kanon ändå : )
 
Ha en underbar valborg nu allihopa!
Vad skall ni själva hitta på?
 
9

T i s d a g

Foto: Caroline Dahlén

Hej vänner!
Vilken mysig dag vi har haft idag.. Eftermiddagen spenderades nämligen tillsammans med min kusin Julia på stan. Selma är jordens mest lättsamma unge när vi är på stan, hon är mega nöjd med att titta på allt runtomkring och enda gången hon kan spåra ur lite är väl när hungern sätter till. Och är man 1 år och hungrig lär man ju få säga ifrån, hihi.

Nu under kvällen har jag suttit och gått igenom ett webbalbum om och om igen. Klickat i, bytt, klickat i, klickat ur. Herregud! Det är ingen enkel match att välja ut bilder från en familjefotografering. Alla bilder är så enormt fina och speciella på sitt sätt och Caroline har verkligen lyckats fånga oss under dom där makalösa körsbärsträden. Åååh.. Men nu har jag ialla fall skickat iväg de bilderna jag önskar så nu är det en tjej som är väääldigt förväntansfull!

14

Babyshop 8 år - 25%

Här kommer ett litet tips till er som missade Kavat-kampanjen sist. Idag fyller nämligen Babyshop 8 år och firar detta på 25% rabatt på hela sortimentet. Märket Kavat inräknat såklart!
 
Klicka in här och ange rabattkod "BDAY8"
så får ni 25% rabatt på hela er beställning : )
Gäller endast under detta dygn.
 
Jag skall passa på att beställa en del smått och gott.
Dom har massor av mina favoritmärken som
Geggamoja, Name it, How to kiss a frog, Mini a ture, LIVLY, Cotton & Bottom o.s.v.
4