Mjukt och skönt..

Bebisens underbara påslakan från Gripsholm är helt fantastiska. Så mjuka och sköna och för att inte tala om hur fina dom är. Passar perfekt in till vårt sovrum också. Jag älskar beige och att kombinera den färgen med olika pastelliga nyanser : ) Dessa finns i bl.a. blått, rosa och grönt också..
 
Sängkläderna kommer från Sovtex.
29

Glöggmys

Jag är så otroligt nöjd med vårt nya glögg-set från Sagaform och vi har redan provat att glögg-mysa med det ett par gånger. Är så glad att jag köpte 12 muggar också, för då kan det hänga med länge länge och även användas i större grupper. Om man ändå hade det där underbara huset också.. Hihi.
 
Såg föresten att Campadre har dom på kampanj idag igen med garanterad leverans innan jul. Perfekta julklappar till dig själv eller någon annan. Bara att bli medlem, gratis och shoppa bland alla kampanjer. Själv tänkte jag slå tassarna i Gripsholms julkollektion där inne idag.
21

Julkalender 2012

En tradition här i min blogg sedan 5 år tillbaka har varit att varje dag fram till jul öppna en lucka innehållande ett fint pris. Detta betyder 24 tävlingar, med minst en vinnare varje dag. Reglerna är enkla och står i respektive "lucka". I år har jag lagt upp det lite annorlunda än att ni skall gissa rätt på julklappsrimmen och ni kommer att få se priset direkt. Men jag skriver ändå egna rim till varje lucka, för julstämningens skull och jag hoppas verkligen att ni kommer gilla innehållen i varje lucka. Det är mängder av olika saker för stora och små.
 
Någonting som stämmer med alla tidigare år är att varje lucka dyker upp klockan 00:00 och då med start redan ikväll. För vet ni vad? Imorgon är det 1 december och nedräkningen fram till julafton kan därmed börja : )
 
Mycket nöjde och hoppas min julkalender kommer uppskattas även i år!
28