Rosa hår!!

Min trogna arbetsplats sedan många år tillbaka - Headspot i Duvanhuset blir Hair Office - en helt ny salong! Så himla spännande och roligt tycker jag! Igår var jag och min vän Lova där som hårmodeller, då tjejerna börjar jobba med nya färger. Jag har varit så trött på mitt hår länge och liksom.. Bara låtit det vara! Den långa utväxten ni ser på bild ett är nästan bara min egen färg. Jag lät frisörerna göra vad dom ville, men jag kan tala om att jag blev nervös när jag fick veta att dom tänkte lägga en peach/rosé-färg!

Rosa toner i ett hår är något jag tycker är galet snyggt på andra, men det har inte alls funnits i tankarna att jag skulle kunna färga det så själv. Inte alls! Men jag kände ändå - kör på, vad har jag att förlora? Så himla ovant är det. Roligt, spännande, jag velar fram och tillbaka och fram och tillbaka, vill färga, men ha det kvar. Jag vet att det beror på ovanan såklart. Selma jublade när jag klev innanför dörren hemma - "Men mamma, du har rosa hår!! Jag vill också ha rosa hår". Så roligt att ha provat på något helt nytt för att vara mig : )

Så Karlstadbor, gå på invigningen på fredag - då öppnar dom : )
15

Tioårsjubileum

På fredag är det dags! För tionde året i rad presenterar jag jultraditionen här i bloggen! Det känns faktiskt helt galet att jag pysslat med den här bloggen i tio års tid och i lika många år har det förekommit dagliga tävlingar mellan 1-24 december. Jag hoppas ni ser fram emot mitt jubileum med priser för både barn och vuxna.
 
Håll tillgodo, som Maui skulle ha sagt <3
5

Huset tar form

En positiv och rolig grej med helgen var att vi tog en liten sväng förbi vårt kommande hem. Det känns fortfarande ganska overkligt att vi skall bo där, och faktiskt lite sorgligt att tänka på att Polly aldrig fick den där egna gräsmattan att springa på, som vi har längtat efter så länge. Vi skulle ju flytta dit alla sex.. 
 
Men nu börjar vi ändå längta efter att få byta ut vår lägenhet, som visserligen är väldigt stor och härlig (104kvm 4 ROK) men standarden är inte något att hurra för. Till något som vi själva fått vara med att välja. Till ett radhus där ingen annan bott - som är vårt! Allt nytt och fräscht! Det skall bli makalöst skönt!

 
3