Selmas barnkalas - 4 år

Så var tredje och sista kalaset klart för barnen i år. Några av våra kompisar var här och firade framförallt Selma idag och jag hade pyntat iordning lite. Fika, tårta, sång, blåsa ut ljus och hennes alldeles egna första diskdamm som jag gjorde iordning med fiskar och andra vattenvarelser. Lek och bus i flera timmar blev det och hon uttryckte att "det har varit en bra dag idag mamma" för en stund sedan. Tänk vilka fantastiska vänner vi har ändå! <3

Patricia hade med sig rosa macarons som var sååå goda! Jag hade gjort tårtan (ljusa samt chokladbottnar, hallongrädde, maraboufluff. Spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan), Jimmy chokladbollar men i övrigt gjorde jag det faktiskt enkelt för mig och köpte lite fika också. Barnen fick leta efter sin egen bokstav när det var dags att sätta sig runt bordet. Jag hade även gjort egna engångstabletter för att piffa till lite extra. Och om ni klurar så är alla övriga engångsartiklar köpta på My Perfect Day som vanligt :D
4

T i s d a g

Lillegosen i kläder från Newbie, Kappahl <3
 
Hej tisdag!
Förmiddag med två timmars jobb när Colin låg och sov, hämtade Selma och tillbringade 1,5 timme ute i det svinkalla aprilvädret. Sedan kom regnet och vi gick in igen, sådär härligt rosiga om kinderna. Nu sover Colin igen och Selma satte sig för att titta lite på Daniel Tiger, så jag kikar in och skriver lite.
 
Känner att jag har tappat greppet om mina sociala medier faktiskt.. Det är roligt fortfarande, men jag finner inte direkt någon inspiration. Fokus ligger på mitt företag (utöver familjen då vill säga) och det är där inspirationen flödar. Men bloggen och instagram kan jag sitta och försöka få till en uppdatering, för att sedan klicka bort och bara "nääääheee..". Det låser sig liksom!! 

Nu har jag kommit till den punkt att jag inte känner någon prestationsångest längre, alls. Jag blir inte frustrerad av det eller känner att jag måste. Men suget finns ju och det är det som är det svåra. Att vilja men inte finna, kunna, göra. Jag tror ni förstår.. : )
 
Har ni några önskemål kanske?
Ni är ju ändå ett gäng som fortfarande kikar in här.
 
9

Cirkusen på Bergvik

Skruttungarna mina helt klädda i Newbie - en favorit som ni vid det här laget borde veta :)

Hej på er!
Trött mamma som skriver efter en dag med barnen på hemmaplan, för att sedan tillbringa några timmar på Bergvik med min bästis och våra fyra vilddjur. Nåja, tre vilddjur - Colin är lätt att ha att göra med för det mesta. Men de övriga tre är en annan historia, haha. Herregud! Ibland undrar jag hur det egentligen ser ut "utifrån". Men vi förstår varandra jag och Malin och medans den ena tar ett prat med den andres barn, jagar den andra ett annat barn. Ja, jag tror ni förstår! Det var fullt ös med andra ord.
 
Men mellan allting hann jag få med mig flera kassar hem från butikerna och det lär väl dyka upp här titt som tätt. Imorgon väntar en ny dag och jag skall försöka jobba medan lilleman sover och Selma är på förskolan. Sedan blir det lite kalasfix och liknande. Under veckan kommer några av Selmas kompisar på lite firande för henne äntligen. Vi håller det väldigt litet denna gång, men hon är förväntansfull på att få bjuda kompisarna på lite fika och fiskdamm. Lilla struttan :)
2