Barnmässan - Bloggfrukost

Innan 8 i fredags befann vi oss på Clarion hotel Plaza för en härlig bloggfrukost. Det finns hotellfrukost, men så finns det även Hotellfrukost med stort H och dit kvalificerar sig plaza. Den är heeeelt fantastisk!! Vi fick lite information, 3 goodiebags och en skattkarta över barnmässan där vi sedan under helgen kunde gå runt till de olika montrarna och hämta hem en "skatt" i form av ytterligare en goodiebag från varje företag. Det var helt galet. Lite pressfotografering och liknande och sedan begav vi oss mot barnmässan för att kunna gå in 40 minuter innan övriga besökare ramlade in i en rasande fart : )
 
Funny och Fabbie kom och överraskade barnen med lite sång och dans och så länge dom inte kom alldeles för nära så var Selma såld. Hon dansade till dom flera gånger under helgen.
 
 
6

Tjuvtitt och kalasshopping


Selma provgungade Spöket Labans hund Rufus ikväll, eller "Rusuf" som hon kallar honom. -
Foto: Maria.

Hej vänner!
Ikväll hade jag tänkt bjuda på inlägg med massor av bilder från kvällens VIP-tjuvkik på barnmässan. Men så pajade min kortläsare och jag kommer inte åt några bilder alls. Så typiskt så det finns inte. Så ni får helt enkelt se bilder när jag varit och införskaffat en ny imorgon och bilderna blir istället från Barnmässan dag 1.
 
Efter tjuvkiken körde jag hem Selma och åkte vidare till My Perfect Day och pratade bort ett par timmar med dess ägare. Världens mysigaste tjej och har ni kalas och festtokiga missat den webshopen så måste ni klicka in och kika direkt. Så löjligt mycket fint! Två rosa och välfyllda påsar bar jag med mig hem, för om 1 vecka fyller vår älskade hela 2 år! Ofattbart och känslosamt. Men de bästa 2 åren i vårt liv!
11

Glimtar från Selmas lilla vrå

Plockat och grejat i Selmas rum idag.. Några minuter kanske det får vara städat ialla fall, hihi. Tur det är lättstadat! Bra förvaring och lätt att röja var två av de allra viktigaste sakerna när jag planerade Selmas rum. Utöver att det skall vara lekvänligt, trivsamt och mysigt såklart : )
22