Sara - I want you to know!

19

Stylingfredag på minomin


I fredags var det ju "löne-fredag" igen och då hade vi på minomin erbjudande på utvalda märken och även gratis styling. Vi hade satt upp en "tidsboknings-regel" och när klockan slog 12 hade vi bara en inbokad. Jag beslöt mig för att ta saken i egna händer och bjöd in Emmis och Janni på lite styling inför helgen. DÅ sade det poff och vår lilla salong svämmade över med tjejer (och även vissa killar) som ville bli fina i håret, däribland min efterlängtade vän Sara! Åh vad skönt det var att se henne för första gången på över en månad (hon jobbar/bor i Sthlm nämligen)

Utanför vår butik stod Marielle och sminkade de som ville, givetvis även detta helt gratis. Riktigt roligt sätt att välkomna helgen på tycker jag. Kan ge er värmlänningar ett litet tips på att alltid hålla ögonen öppna på lönefredagar framöver, vi har spännande saker på gång varje lönehelg.
14

Cult design - kontorsset


Att jag är ett stort fan av Cult Design är ju inte direkt någon nyhet, tyvärr är utbudet i Karlstad ganska klent på just det märket tyvärr. Men jag beställde grejerna ovan från Fröken Fräken för ett tag sedan till vårt lilla kontor/min pysselhörna. Sååå fint och så användbart!

17