5 saker du inte visste om Lily


1. MOTIVSTRUMPS-GALNING: Jag fullkomligt älskar motivstrumpor och har flera hundra par strumpor i olika färger och med olika motiv på i garderoben.

2. SMS-MISSBRUKARE: Jag skickar hur mycket SMS som helst i månaden och det är inte ovanligt att jag lyckas komma över 1000st-strecket. Ofta skriver jag väldigt långa SMS dessutom, så ett kan räknas till samma längd som 2-3.

3. FILM-BESATT: Jag kan inte sova på kvällarna när det är helt tyst. Jag somnar alltid till ljudet av en film, allra helst riktiga "girl-movies" som SATC, Lagually Blonde, Djävulen bär Prada eller andra godingar.

4. OBESEGRAD-SINGSTARTJEJ: Jag har en tendens att alltid, och då menar jag alltid, vinna på Singstar. Jag fullkomligt älskar att sjunga och även om det inte är på speciellt hög nivå, så är det fantastiskt kul.

5. KONFLIKTRÄDD: Jag avskyr att bråka med mina nära och kära. Säger någon någonting som sårar mig, så håller jag hellre tyst än att dra upp det och riskera dålig stämning. Hamnar jag i jobbiga situationer tar jag hellre lite avstånd tills stormen lagt sig. Detta är någonting jag måste träna på att ta annorlunda. Stå på mig lite mer..
18

Syskonlika?


Johan tuggar på någonting och ser därför aningens sammanbiten ut på bilden, men han är svår att fånga på kort, så det fick duga. Han gömmer alltid fejset annars : )

Kommentarerna om att ni är lika blir bara fler och fler. Det har vi fått höra sedan vi var riktigt små "lill-Blom" och "stor-Blom", Johan har kallats mini-Linda och liknande. Men ju äldre vi blir, desto mer olika blir vi, trots detta får vi höra att vi är så himla lika : ) Jag har svårt att se det dock, tycker att vi är riktigt olika snarare.

Okej.. Det skulle väl vara vår riktiga hårfärg(johans),
ögonfärgen och färgen på ögonbrynen som är lika då ; )

Världens bästa lillebror är han ialla fall, min lillis : )
32

Min fina familj!


När J åkte till sina släktingar, kom mina på besök. Mammi, Pappi och lillebror kom och hälsade på mig och brudarna idag. Det blev massa fika, Guitar Hero, Singstar och lite annat härj faktiskt. Första gången lillebror är med till lägenheten och det verkade som att han fick lite mersmak faktiskt. Nästa gång tar han med sig sin dumburk (datorn) och sover kvar.

För övrigt har jag världens bästa familj!
Vi håller på att kämpa arslena av oss för att jag skall ha chansen att kamma hem vinsten. Men min största konkurrent är mig hack ihäl. Måste tacka alla er sötnosar som hjälper till och röstar också - det betyder sååå mycket! Rösta gärna fler än en gång genom att klicka här och läsa : )
31