Apotekets bloggpanel!

Jag är inte med på bilden, då jag inte kunde medverka den dagen..
 
Då är det äntligen officiellt! Det som under ett par månader varit så "hysch-pyschigt". Jag är en del av Apotekets 12 utvalda tjejer till deras bloggpanel. Under hösten kommer det alltså ske en hel del roliga saker här i bloggen. Ser verkligen fram emot det. Så synd att jag inte kunde medverka på utbildningen och träffa allihopa bara : ) Men nu laddar vi inför en händelserik höst och jag hoppas att ni läsare kommer gilla det också!
11

T o r s d a g

Fotat porträttbilder inför ett spännande projekt under hösten..
 
Hej vänner!
Det är mycket att göra här hos fröken Blom, blanda det med mängder av känslor, trötthet och toppa det med en stor gnutta kaos, så får ni en ganska så rättvis bild av min tillvaro just nu. Tänk om man kunde dela sig på två.. Eller varför inte ännu fler?
 
Något av det jag vill kalla kaos är att min externa hårdisk bestämde sig för att krascha. Jag sade så sent som dagen innan att "i veckan skall jag införskaffa mig en till för att göra back-up på allting". Jojo, det verkade inte min disk gilla och bestämde sig för att gå in i väggen. Panik!! Där ligger inte bara bilder från 4 år tillbaka, utan även allting tillhörande FORMELI samt fotojobben jag gjort. Tack och lov har jag en fantastisk pappa som lyckades rädda allting och nu har det även gjorts ordentlig back-up. Men ja, det var ganska så.. Hysteriskt jobbigt där ett tag, även om jag själv inte reagerar speciellt hysteriskt utåt.

Annars tycker jag att veckorna går förbaskat sakta faktiskt. Jag har hamnat i ett mellan-läge där jag vill att hösten och allt den bjuder på skall komma nu, nu, nu. Samtidigt som jag vet att jag behöver göra så otroligt mycket innan dess. Trots att tiden går sakta, så hinner jag liksom inte med. Det är som att det är två minisar av mig själv, som sitter på en varsin axel och bråkar om hur fort tiden skall gå med en varsin fjärrkontroll. Spola framåt - pausa - spola framåt - pausa. Väldigt konstigt.. Men jag skall verkligen fortsätta försöka att utnyttja tiden så mycket det bara går och hoppas på att min kropp tillåter det : )
16

M å n d a g

Hej finaste ni!
Herregud, jag har så dåligt samvete för att jag inte orkar och hinner med bloggen just nu. Ligger efter med så otroligt mycket, men hinner inte i kapp hur mycket jag än försöker heller.
 
Idag hänger höstluften över Karlstad och jag ser verkligen fram emot kommande årstid. Längtar efter den, alla fallande löv och jag hoppas att jag skall ha lite mer ork för att fotografera igen då. Jag har 2 "fotojobb" inplanerade den här hösten och jag hoppas det blir fler. Tänk vad det ena leder till det andra. Så otroligt roligt.  Sedan längtar jag även till julen, haha. Jag och min vän Malin har pratar om julen sedan mitten av sommaren. Jag vet inte vad det är med mig och min aldrig-vara-nöjd-med-årstiden-vi-har-här-och-nu-sida. Julen ja.. Tänk vad mysigt.. Men jag får nog ta och lägga in bromsen och börja plocka fram alla kängor och liknande, för hösten kommer som sagt först : )
 
Allt väl med er alla fina?
15