Prinsesstårta

Spana in min nya och helt underbaaaaara godisskål från o-råsa.
Är den inte helt bedårande? Rymmer precis lagom mycket godis också - perfekt!

19

En sväng till brasan

Jag och sambon tog med oss Polly och Tyra på en promenad mot brasan, det är ju trots allt valborg idag och lite eld skall man väl se. Det skönaste var nog promenaderna dit och hem, både för oss och två spralliga vovar. Dom blir överlyckliga av att träffa folk också, men det är minst lika skönt att gå därifrån. Det började dock regna när vi var påväg hem, så det var otroligt skönt att komma in. Varför skall det alltid regna på valborg? Är det, om han nu finns, Guds sätt att motverka stora bränder? ; ) Haha..

Jag är ganska van att vi får uppmärksamhet när vi kommer med småttingarna, men jag trodde jag skulle smälla av idag när en kille och en liten unge kommer fram och börjar psyka hundarna med jobbiga ljud. Den äldre killen säger sedan till den lilla "sparka på dom som en fotboll så skall du se vad dom flyger". Jävla idiot!! Tyra och Polly ignorerade ialla fall puckona, likaså gjorde jag och J, även om vi båda egentligen hade velat säga ett och annat.

Väl hemma fick tjejerna lite mat och det vräkte dom minst sagt i sig. Nu har dom gått och lagt sig och lär nog inte vakna föränn det är dags för sista kiss-turen innan läggdags : ) Mina älskade små sessor!

8

Bara så ni vet : )

Jag sitter inte konstant vid datorn - även om jag är inloggad på MSN.
Kolla även min status - den står nästan alltid som "upptagen" (så även i detta fall) men vissa har tydligen svårt att förstå vad just det ordet betyder. Nu vet ni det ialla fall! Jag sitter INTE alltid vid datorn, jag har - tro det eller ej - ett liv utanför cyberspace ; )

Snart kommer lite trevlig uppdatering igen,
ville bara förtydliga detta då folk verkar ha svårt att förstå :P

88