Onsdag

Hej på er!
Dygnen springer iväg och ser mestadels likadana ut just nu. Vakna, rodda med familj, lämna på förskolan, leka med ettåring, laga mat, lunchsovning = jobb för min del, vakna, hämta på förskolan, leka och sedan jobba igen. Låter kanske inte mycket för världen, men jag älskar att kunna kombinera det såhär och få mycket til med barnen. Dom är det viktigaste, men pengar måste ju in också. Inte alltid helt enkelt att orka, men jag gör så gott jag kan.
 
Det jag däremot har insett är att det vore bra för mig att röra lite på mig. Få in lite motion i vardagen liksom.. Jag är en latmask, jag prioriterar inte träningen alls. Men jag skulle verkligen vilja få in det som en naturlig del i vardagen utan att det skall bli ångestfyllt eller tvångsmässigt. I höst hoppas jag finna någon form av balans. Det skulle göra min kropp och min knopp gott, det är jag säker på.
 
Nu skall jag återgå till packandet av paket, kuvert och långa papprör. Innan helgen skall ytterligare produkter levererar runtom i Sverige. Alltid lika roligt!
 
 
1

T i s d a g

En varmare dag i Astrid Lindgrens värld..
 
Hej på er!
En stunds lugn gör att jag kan sitta och jobba framför datorn ett tag. Selma är på förskolan och Colin sover i vagnen. Vi var ute på gården i två timmar efter att vi lämnat Selma. Det där med mammalediga vänner som grannar är verkligen något att vara tacksam för! Men idag fick vi faktiskt en bekräftelse på när vi får tillträde till radhuset och även om det känns väldigt splittrat nu när vi trivs så bra här, så är det med förväntan också. Allt nytt, bara vårt, våra val, vårt hem. Ja, ni förstår nog känslan. Vi har hela tiden vetat att denna lägenhet bara varit tillfällig.. Men vi hade aldrig kunnat tro att vi skulle fastna så i området, finna vänner för livet. Ja.. Ett otroligt år har det varit!
 
Är allt väl med er? Har ni kommit igång med rutinerna och vardagen eller har ni fortfarande semester/lov? Jag har ju faktiskt inte själv haft någon alls, mer än ett par dagar då och då. Men Jimmy var hemma i 5 veckor och Selma från förskolan i 9, så det har ändå känts som semester för min del också. Jag är en höstmänniska också, så jag tycker om när dom kalla vindarna börjar komma. Plocka fram kängor och stora koftor och liknande. Tända ljus på kvällen.. Mysigt tycker jag! : )
4

En uppfräschning inför hösten

Malin var in till mig på jobbet idag och fick en rejäl uppfräschning på sitt hår. Folieslingor i olika nyanser och sedan en nyansering över hela håret. Avslutade med en rejäl toppklippning : )
2
Powered by Jasper Roberts - Blog