Tyra Alicia JohanssonTvå bilder jag tog på Linda och Krikke's lilla goding Tyra igår, innan vi bytte om till dopklänning.
Lilla, goa, underbara charmtroll var så snäll genom hela fotograferingen.
24

O n s d a g

Hej vänner!
Idag har jag fått lite vettiga saker gjort faktiskt!
Ett gäng beställningar är påväg mot sina nya ägare. Lite bokföring är även gjord. Har äntligen införskaffat mig ett bokföringsprogram och ångrar att jag inte gjort det så mycket tidigare!

Sambon och jag åkte även iväg och bytte till vintertassar på min röda pärla förut. Skulle ha bytt själva, men muttrarna satt så sinnersjukt hårt, dessutom är det så otroligt tråkigt så jag bestämde mig för att kosta på mig lite service istället. 10 minuter och alla däck var bytta, gött! Volvon har ju haft vinterdäck bra länge nu, men jag har haft svårt att få tummen ur och fixa forden. Idag är det körförbud på sommardäck dessutom. Skall även lämna in bilen på lite mer lyx, in och utvändig tvätt någon dag nästa vecka.

Passade på att ta en lunch på Mc Donals och sedan vi kom hem har jag och J legat i soffan i säkert 3 timmar tillsammans. Kollat på TV, pratat och helt enkelt bara varit. Det är så sällan jag tar mig tiden för det.. Nu skall jag hoppa in i bilen och åka iväg på veckans tjejmiddag. Janni bjuder på tapas!

Min Ford Fiesta ST : )
9

Säljes: Julfrimärken


Jag har 55 kartor (10 frimärken/karta) med julfrimärken liggandes här hemma, som jag inte har till användning. Tänkte därför kolla om det är några av er läsare som skall skicka julpost och behöver dom bättre. Nypris för dessa är 55:- / karta.

Ni får köpa dom för 50:- / st, inkl. frakt.
1 karta = 50:- (ord. 55:-)
5 kartor = 250:- (ord. 275:-)
10 kartor = 500:- (ord. 550:-)
o.s.v.

Maila bara kontakt@lindablom.se så skickar jag dom fraktfritt till er efter betalning.

EDIT:
Anledningen till att jag säljer dom är för att jag beställde fel till mitt företag. Dom ställer till det lite fraktmässigt, då dessa gäller vanliga inrikes ekomonibrev. Perfekt som vanliga frimärken alltså, men ej för mig som skickar tyngre grejer och som skall levereras väldigt fort. Ringde posten och fick inte lämna tillbaka eller byta. Kvitto finns här.
18