Dagens lillsnos..

Instagram.. Vilken grym grej det är egentligen. Så mycket härliga tjejer jag funnit och följer där varje dag. Och vilka fantastiskt duktiga sömmerskor jag kommit i kontakt med.
 
Idag har Selma på sig ett par volangleggings från @Mejamii_design, en tjej som Selma haft mängder med kläder ifrån. Och mössan kommer från @underbaraJ_design. Skor från Kavat och väst från Lindex.  Under har hon en tröja från Next och en topp från Pomp de Lux. Barnkläder är baskemig bland det roligaste som finns : )
 
 
17

Måndagsmys på öppna förskolan

Älskade ungar! Milton 1 år och Selma 1,5 år.
 
Så blev det måndag och vi besökte öppna förskolan igen för första gången på tre veckor. Selma var superblyg i början och vågade inte ens gå in genom dörren utan att hålla mig i handen. Men efter en liten stund blev hon varm i kläderna och hämtade dockan och nappflaskan, åkte rutschkana och lekte loss ordentligt. Så himla mysigt att vara iväg såhär tycker jag.. Och barnen röjer som dom stupar i säng efteråt.
 
Spana in detta underbara pannband från @underbaraJ_design på instagram. Jag har ett likadant i både rosa och leopard. Och Selma har en fantastisk mössa därifrån också. Kan visa i ett annat inlägg om ni vill.
17

Tillbaka till vardagen..

Jaha! Så var en "riktig" söndag snart över. Efter tre veckor som sjuka så har vi äntligen börjat återhämta oss. Pappan i familjen var hemma nästan hela förra veckan och han skall åter till jobb imorgon. Jag och Selma tänkte träffa lite kompisar och eventuellt knalla iväg till öppna förskolan tillsammans med dom. Äntligen! Som sagt.. Det var tre veckor sedan. 
 
Igår kväll var vi hem till Frida, Martin och Milton och firade lillkillen som fyllt 1 år. Vi missade kalaset för någon helg sedan, så han fick lite presenter av oss igår. Dessutom blev vi bjudna på tacogratäng och tillbringade kvällen "på andra sidan vattnet". Milton har börjat gå nu och det är så himla häftigt att se hur mycket mer "jämna" han och Selma börjar bli. Storleksmässigt gick han förbi henne tidigt, men just utvecklingsmässigt alltså. När dom flyttade till Värmland låg han i famnen och var sådär liten och färsk, medans Selma kröp runt på golvet. Nu är det egentligen talet som skiljer dom två åt, i övrigt känns det inte som så stor skillnad längre. Hur kul som helst! Och jag måste få säga det.. Åldern Selma är i nu, nästan 1,5 år är verkligen helt sjukt rolig. HON är så sjukt rolig. Så medveten, humorisktisk, viljestark och det är så häftigt att man kan konversera med henne. Varje ålder har sin charm, men hittills upplever jag denna tidpunkt som absolut roligast.
9