Att töntmatcha i Adidas Stan Smith

Mamma-Barn-matchningar.. Herregud! Det är ju så töntigt, men så roligt och gulligt tycker jag. Beställde Colins skor från Footway för ganska länge sedan, men passade nyligen på att beställa hem skor till mig och Selma därifrån också. Jag kunde verkligen inte låta bli! : ) Rekomenderar Footway för övrigt, suuuupersnabb leverans och smidiga returer (råkade göra dubbelköp av Colins skor, haha).
 
Colins skor är med en mjuk och skön sula, otroligt enkla att ta på. Visserligen väldigt stora för honom ännu, men vi har premiärat ändå. Selmas med kardborre, så även dom är enkla att ta på för en treåring och mina med snörning. I måndags hade vi på oss skorna allihopa och Selma tycker såklart att det är väldigt spännande när vi har lika, om så det är skor, frisyr eller vad det nu må vara.
14

Onsdag, mitt i veckan.

Hej på er!
Onsdag kväll och jag sitter inne på kontoret en stund. Vi får se hur länge.. Antingen sover han hela natten lille gossen, eller så kommer han snart ropa efter mamma och vill ligga nära nära för att sedan sova hela natten. Man vet aldrig : )
 
Veckan har gått fort.. Min mamma har gått på semester och vi har tillbringat mycket tid med henne. I måndags tog vi en shoppingtur i stan, igår var vi iväg till museiparken tillsammans med Malin och Linda och alla barnen. Och idag tog vi ett par timmar på öppna förskolan med Jennifer, Olivia samt Malin och barnen. Våra små yrväder! Efter ett antal timmar där följde Selma med mormor hem och jag, Colin, Malin, Leon och Alva tog en promenad och inhandlade lite nödvändigheter.
 
En bra dag helt enkelt! Imorgon skall vi hem till min farmor och farfar <3
3

Midsommar 2016

Små glimtar från vår midsommar 2016.. Den första som tvåbarnsfamilj. Åh, älskar det där med alla "första gångerna" som känns sådär extra speciella med en ny liten människa i familjen. Vi åkte till mariebergsskogen tillsammans med min bästis och hennes familj. Dansade lite runt stången, spanade på djuren och tog en glass i glasserian.
 
Sedan åkte vi hem, åt lite mat, för att sedan styra bilen ut på landet för att fortsätta spendera kvällen med bästis och hennes familj m.fl. En midsommar är verkligen som allra härligast på landet! Tystnaden, lugnet, myggen, hästarna omkring och att kunna strutta runt hur man vill som Selma och Leon gjorde. Vi trodde att Selma skulle somna som en stock på väg hem i bilen, tji fick vi, haha <3
 
 
17