Skottdags-shopping


Medans jag är sängliggande och bara blir sjukare och sjukare, så skall jag hålla mig uppdaterad på Nelly's skottdags-shopping. Varje timmer kommer nämligen ett nytt och bra erbjudande upp här.
14

Ja men toppen, vad roligt!

Under lunchen med tjejerna kände jag att mitt huvud blev tyngre och tyngre. Näsan tätare och tätare och för att inte tala om halsen som började klia mer och mer. Jaha, så var det min tur och tjoff så var gommen full med blåsor. HELVETE! Jag har varken tid eller lust att bli sjuk. Jag trodde jag hade klarat mig.. Jag lyckades ialla fall dra mig iväg till Biltema för att inhandla det som skulles.

Blåbärssoppa, otrivin och zyx får bli mina bästa vänner under kvällen, tillsammans med vår nya, fina, vita sovrums-TV. Tur jag har min laptop också, så jag kan sysselsätta mig ändå. Storstädning och garderobsrens får alltså vänta. Men först skall TV:n upp på väggen och det kommer pappsen och hjälper till med om en timme ungefär.
15

T i s d a g

Hej vänner!
Idag har jag mycket planerat och har redan varit på språng ned till stan en gång idag.
Skall snart ned igen och luncha med Jossa, Emma, Janni och Becky. Om jag känner dom rätt så blir det säkerligen en liten tur på stan också och då skall jag införskaffa en till antennsladd samt mollyskruv, för idag skall vår nya TV upp på väggen i sovrummet.

Vi får se om jag kanske tar en tur till IKEA också, för jag har tröttnat på vår förvaring när det kommer till skor och jackor i hallen. Jag skall införskaffa ett skoskåp! Skall nog även ta tag i att rensa bland massa kläder i våra garderober och bara få saker gjort. Jag börjar få panik över att det blir stökigt direkt här hemma, jag hittar inga kläder för dom ligger inslängda lite var stans i garderoberna o.s.v. Jag känner bara för att pyssla iordning.. Hoppas att suget sitter kvar när jag kommer hem sedan bara, för när det kommer till mina kläder och skor är det ett evighetsprojekt.

9