AVSLUTAD: Vinn ett SPA-paket för den lilla

I samarbete med Libero kommer här en mysig tävling får alla små godingar (och dess föräldrar såklart). Det är så viktigt att ta vara på de mysiga stunderna, så passa på att njuta av ett mysigt bad eller kanske en skön babymassage. Eller varför inte bara vara smart och välja produkter som är svanenmärkta och på så sätt ge ditt barn bästa och mest skonsamma hudvården? Samtliga produkter är oparfymerade samt innehåller ämnen som är nedbrytbara för miljön.
 
Paketet innehåller:
En badrock
Babyvårdsprodukter - bubbelbad, wash mousse, oil, lotion, baby wash, wipes
Givetvis är samtliga från Liberos svanenmärkta sortiment
2 st produktcheckar som täcker värdet av ett ekonomipaket blöjor
 
FÖR ATT DELTA:
- Skriv en kommentar till detta inlägg.
Skriv gärna kort om vad DU brukar göra för att få dig eller den lilla att må riktigt gott.
 
AVSLUTAS: Måndag 4 februari
130

T o r s d a g

Hej vänner!
Torsdagen är här och därmed även snart helgen, jag längtar!! Jobbade sent, sent, sent igår och sov väldigt gott inatt, men det känns i kroppen att gårdagen var intensiv. Foglossningen var relativt lugn igår, men tusen gånger värre idag. Jag märker tydlig skillnad när jag har möjlighet till mer vila, även om dom tillfällena är otroligt få. Hur som helst, upp tidigt idag och fortsätta jobba hemma, för att sedan bege mig mot Headspot där jag befinner mig nu. Slutar 19 ikväll.
 
Igår var jag och Becca en sväng till Barnens Hus som hade babykväll mellan 19-21. Vi gick hem tomhänta, antingen var alla bra erbjudanden slut när vi kom, eller så var det helt enkelt inte så bra som det lät enligt reklamen. Mysigt att komma iväg och få lite paus i jobbandet ialla fall. Det är så sjukt, för det skiljer verkligen bara EN dag mellan när vår lilla tjej är beräknad och deras lilla, även det en dotter, är beräknad. Vi den 9:e och hon den 10:e april.
 
Senaste två dagarna har lilla hjärtat varit helt galen i magen. Jag tror att hon ligger med huvudet ned och sparkar mig högt upp. Det är liksom små utbuktnader under revbenen som är enormt tydliga och starka. Igår blev jag t.o.m. öm efter att hon bokat så, haha. Så himla häftigt!!
17

Skötbord

Vi beställde ett skötbord för ett par veckor sedan.
Modell Andrea från Babyproffsen : )
 
Tyvärr slutsålda med leverans i slutet på februari.
16