Jobbsöndag och klippning

Jobbade på Headspot denna söndag och fick finbesök av mina allra käraste. Jag passade på att klippa av en bit på Selmas hår. Hon har, till skillnad mot mig, väldigt fintrådigt hår. Nåja, det är inte riktigt så tunnt som det ser ut på första bilden, men ändå tunnt. Så trots att hon vill ha långt hår, så var det välbehövligt att kapa en bit ändå.
 
Efter jobbet bar det hemåt för middag och sedan vankades kvällsfika med mina föräldrar som kom hit och lekte med barnen ett par timmar innan läggdags. Ett alldeles toppenbra avslut på veckan och nu är det två veckor kvar av Jimmys semester, sedan rullar vardagen igång igen. Vemodigt!
 
Har ni haft en bra vecka?
10

Ensamtid

Älskade, kloka, underbara dotter <3
 
Hej på er!
Det ekar tomt i lägenheten. Jimmy och barnen är iväg på sitt håll och jag ägnar dagen helt åt jobb. Jag hade en ettårsfotografering tidigare idag och huvudpersonen älskade att få gegga loss med sin tårta. Bedårande! Nu sitter jag framför datorn och printar posters och skriver fakturor för glatta livet. 
 
Igår lämnade vi Colin till mina föräldrar ett par timmar och tog med oss Selma på Pippi-teatern i Mariebergsskogen. Hon var helt salig och jag måste säga att den var riktigt bra. Huvudrollen var helt rätt i sin Pippi-roll och hade energi så det räckte och blev över. Allting var bara hur bra som helst och passade perfekt för vår fyraåring. Hon ville inte ens åka hem och hämta lillebror sedan.
 
Nu skall jag ta och laga lite mat, eller möjlighen köpa mig mat när jag postar dagens leveranser. Det börjar kurra i magen efter en dag av full rulle. Men det känns skönt att få saker gjort och det är ganska grått ute (även om det är varmt) så det passar sig bra denna torsdag.

Hoppas allt är bra med er?
1

Eftermiddag med vänner

Igår tillbringade vi eftermiddagen och kvällen med våra vänner Conny, Lollo och Wilma. God mat, ännu bättre sällskap och lek och bus på tre vilda barn. Perfekt sommarkväll, trots att regnet tvingade in oss ett par gånger : )

Colin & hans gudfar <3
4