Ny lampa i Selmas rum

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar.

Vi har inte hittat den perfekta kulören till Selmas rum ännu och därmed är det fortfarande vita väggar. Hennes önskan är grå eller smutsrosa och det glädjer såklart mig väldigt mycket då det är just dom färgerna jag skulle önska i hennes rum också. Vi har, som jag skrivit, valt bort tapeter helt just nu.
 
Hur som helst satte vi upp en lurvig lampa i hennes rum för ett par veckor sedan och den älskar hon! Tror att den kommer komma fram så mycket mer när vi fått lite färg på väggarna också. Himla söt! Kommer från Cellbes. (Just nu har dom grym rea, in och kika)

 
2

Tillägg i servisen

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar.

Jag har ju redan visat er min magiska servis från Cellbes! Men då vi tycker så sanslöst mycket om den passade jag på att beställa hem fler kaffemuggar för ett tag sedan. Jimmy dricker mängder av kaffe, det gör inte jag. Men jag insåg att vi inte har tillräckligt många matchande muggar av någon sort när vi faktiskt har större kalas. 

Tycker så mycket om den här servisen att jag skulle vilja ha den i fler färger.. Men då var det ju det där med plats i köket.. Haha. 
 
Ni hittar det hos Cellbes.
 

Skojig leksak

Inlägget är reklam för Coolstuff och innehåller annonslänkar.

I samband med att jag fick hem barnens unicorn-pulka klickade jag även hem den här mackapären - Kodak MiniShot Digital Direktfilmskamera. Det är en mordeniserad polaroidkamera skulle man kunna säga, men förutom att man kan ta kort med den och printa bilden direkt - så kan man också koppla den till sin smartphone och printa bilder direkt från telefonen - hur coolt?

Jag får återkomma med en recension, men jag är otroligt förväntansfull på att få exprimentera med den. Tänk er vilken rolig grej på bröllop eller andra fester att liksom få direktbilder att sätta i gästböckerna eller liknande? Så grymt!

Ni hittar den på Coolstuff.