Fettisdagen

Dagen till ära går barnen klädda i en fantastisk syskonmatchning med semlor. Jag trillade över dessa ekologiska plagg på Lilla Busfrö's instagramkonto och lade en beställning illa kvickt. Jag vet inte varför, men barnkläder med bakverk är verkligen något som gör att jag faller pladask..
 
Så.. Nu skall bara tillverkas eller inhandlas semlor så vi kan få avnjuta dom i ätbar form denna dag också. Gillar ni semlor? Själv fastnade jag extra mycket för dom under graviditeten med Colin 2015 och sedan dess har det hållt i sig. Innan dess var jag inte sådär överdrivet förtjust i dom faktiskt : )
 
5

Vardagsmys mitt i veckan

Vi var hos våra vänner Becky och Magnus på lite vardagsmys mitt i veckan för ett par veckor sedan. Svårt att förstå hur stora barnen blivit. Det känns inte som att det var så himla länge sedan vi var där med en nyfödd Selma första gången och Leo fyllde 4. Snart fyller vår tjej fyra år istället.. Hur gick det till?

Stackars Milo har dock brutit benet.. Ganska rejält.. Så tjejerna passade på att rita på hans gips. Det uppskattades kan ni tro : )

 
4

Måndagsjobb

Hej på er!
Jag har precis satt mig ned framför datorn för att få lite jobb gjort. Både när det kommer till denna lilla blogg, men också företagsgrejer. Det och musik i lurarna, himla härligt. Kommer på mig själv med att sitta och studsa på stolen stundvis. Är ni också sådana som varken kan vara tysta eller stillasittande när ni lyssnar på musik? Jag sjunger verkligen med i ALLT! Även låtar som jag tycker är dåliga..
 
Förra veckan fick mina barn för första gången någonsin födelsetavlor från mitt eget sortiment. Skomakarens barn går alltid i dom sämsta skorna, eller hur är det man brukar säga? Det har väl blivit lite så att jag sitter och gör dessa posters i mängder och därmed blivit lite mätt på dom. Men efter nystarten nu känner jag mig sådär glad och nöjd över dom igen och därför fick det bli två var till barnen. Lite extra roligt när man kan skriva deras "syskontitel" också såklart.. Selmas har dock inte kommit upp på väggen ännu, så det får bli ett av veckans projekt. Jimmy satte upp Colins innan helgen i alla fall. Blev jättefint bredvid hyllan.
 
3