Whatever weather!

Inlägg i samarbete med Jollyroom.

Det sade pang och så var novembervädret här redan i oktober. Herregud så blött, kallt och ilande det är, vi har till och med fått snö här. Barnen går på en förskola som är ute mest hela tiden och det innebär att dom behöver en hel del bra ytterkläder. Senast önskade pedagogerna fodrade regnställ som komplement och så fick det bli!

Barnen fick ett varsitt par uppsättningar från Nordbjörn med byxa, jacka och dessutom regnhatt och regnvantar. Jag gillar att detaljerna på regnstället går i precis samma ton som mössan. Älskar dom gulliga texterna på mössa/vantar, men det bästa måste ändå vara dom rejäla byxorna. Det är som en fleeceväst på byxorna som gör dels att som sitter uppe väldigt bra, men också ger extra värme till överkroppen.
 
Just nu är dessutom dessa kläder prissängta från 699kr till otroliga 299kr så jag vill verkligen tipsa om det! Vi är så himla nöjda! Ni hittar Selmas rosa regnställ här, Colins gröna här och deras matchande regnhatt/vantar här.
 
 
6

L.O.L. Surprise!

I samarbete med L.O.L. Surprise!
 
Har ni hört talas om L.O.L. Surprise!? Frågar ni Selma så är det verkligen "the thing" just nu och sedan en tid tillbaka. När hon såg stället för första gången i butiken så gick det knappt att få henne därifrån och när hon sedan fick sin första L.O.L Surprise Confetti Pop började hon samla.

Nya favoriten är varianten med husdjur "L.O.L. Surprise! Pets" vilket är en liten boll som innehåller 7 olika överraskningar varav 1 är själva figuren. Man öppnar kulan steg för steg, minst sagt spännande för en femåring. Det som är så himla roligt med dessa figurer är att de är som samlarobjekt och de små tillbehören som följer med passar sedan på samtliga andra figurer.

Detta är också vad hon valt att köpa till hennes förskolekompisar de tre senaste kalasen. Rekommenderar varmt alltså! : )
 
Finns att köpa på bland annat Lekmer.

 
7

Tyra

Vi har förlorat vår andra lurviga älskling och vår värld har rasat.
Det här är så olidligt tungt.. Saknaden är enorm!
10