Vi är igång!

Hej vänner!

Elin och Niklas är här och vi har satt igång med matlagning och liknande.
Jag har gjort sallad samt skall göra efterrätten sedan, mums! Lyssnar på bra musik och hundarna är överlyckliga att det är folk här. Mina små sociala prinsessor : ) Hihi.

Jag har fixat håret på Elin också och snart skall jag ta tag i mitt eget barr och få ordning på det, har bara exprimenterat lite med det (bild). Sminket lär väl också komma på plats snart, hihi. Det är ju trots allt nyår!

Och här ser ni min nya hårfärg.
Vad tycker ni? : )

44

Hundar och raketer: Hur reagerar Tyra&Polly?


Bild


Ni är många hundägare som läser min blogg och många av er har frågat om det här med raketer. Hur reagerar mina hundar på dom? Som de flesta ägare vet, så är det många fyrbenta som är otroligt rädda för smällarna, vissa kan gå in i chock och ibland kan det gå riktigt illa.

Jag har ganska tur, tidigare år har inte tjejerna reagerat på dom alls. Dom bryr sig inte om det smäller ute, blinkar i himlen eller liknande. Det är samma sak med åskan, inte en reaktion. Det känns givetvis otroligt skönt att ha t.o.m. två hundar dom inte bryr sig eller blir skrämda, men samtidigt vet jag att det finns så många där ute som det är tvärtom för.

Personligen har jag varit med om ganska obehagliga händelser med just raketer och jag känner därför en viss rädsla för dom. Jag deltar aldrig i raketskjutningarna längre, och när jag var yngre kunde jag gråta hysteriskt när pappa, lillebror eller någon annan som betydde/betyder mycket för mig gick ut för att skjuta. Jag är inte alls lika rädd längre såklart men jag ser ingen anledning att köpa dom. Klart dom är fina att titta på, men det är så mycket negativt som överväger det där fina.

Klart det finns negativa saker med allt, men raketer är definitivt ingenting som får mig speciellt imponerad. Jag sitter hellre inne i värmen och tryggheten, är går ut och skrämmer hundar och riskerar en bortsprängd hand : )

24

Sista dagen på detta året..

Hej vänner!

Hur mår ni?
Är ni spända och förväntansfulla inför ikväll? Det är jag, underbara Elin och hennes N kommer hit och vi skall äta och dricka gott, spela spel och andra roligheter, när kvällen går får vi helt enkelt se vad som händer. Kanske kommer det fler, kanske blir det bara vi. Trevligt skall jag ha ialla fall : ) Inte blir det krogen ialla fall, mycket trevligare med hemmafester med de närmsta på nyår.

Jag har precis städat köket samt diskat en hel drös med disk. Måste köpa mig en lotion-flaska till mitt CULT-set i köket, för jisses vad torr man blir om händerna när man diskar. Smidigt att ha handcremen nära till hands också, jag har för vana att slarva bort saker lite då och då.. Okej Elin - mest hela tiden!! När jag behöver dom som mest är dom POFF-väck. Detta trots att jag har "braiga platser" till dom just för att jag skall veta vart dom är.. Haha, jag säger då det..

Ni skulle ha sett mitt ansiktsuttryck imorse när jag såg mig i spegeln föresten, haha. Vilken chock! Mitt blonda hår är ett minne blott för första gången på sisådär 3 år. Men det var verkligen på tiden och än känns det bra. Hoppas inte det går alldeles för fort för färgen att rinna ur bara : )

Såhär såg mitt CULT-set ut först, nu har jag bytt ljushållare och tagit bort trä-plattan.

1