Valborgsmässoafton

Hej fina vänner!
Vad gör ni där runtom i Sverige.. Eller ja.. Världen? Inte sitter ni väl och dricker alkohol va? Det gör minsann inte jag ialla fall, trots att det är just valborg. Det brukar ju vara en ganska hypad fest-kväll och det märks här runtomkring där jag bor. Många festar och härjar. Dessutom är Maskinen här ett par hundra meter från där jag bor och det var lång kö redan nu.

Det blir en lugn kväll hemma för min del. Jag är helt slut efter helgen och har en hel del jobb att göra också. Hur tråkig som helst i vissa ögon kanske, men otroligt uppskattat och skönt i mina egna.

I eftermiddags var jag iväg med min fina familj och fotograferades av Emma. Vi har underbara körsbärsblommor här i stan just nu och därför passade vi på att utnyttja dessa med lite kärleksbilder. Det tog 6 år innan jag fick med älsklingen på en seriös fotografering, men det var, vad jag har sett, helt och hållet värt den väntan. Dom blev otroligt härliga! Jag skulle ha fotat en del själv också, men hade åkt ifrån minneskortet. Så imorgon möts vi upp och fotar lite till. Det riktigt kliar i mitt avtryckarfinger, så jag ser fram emot det. Jag behöver träna allt jag kan dessutom, för i sommar har jag ett STORT fotouppdrag att utföra.

Censurerade och oregigerade sneak-peaks :)

17

Mässa - första dagen!
Första dagen på mässan är gjord - med positiv respons! Otroligt roligt med alla glada människor som kikat förbi min färgglada monter idag. Imorgon har vi öppet 10-16 och jag ser fram emot en till dag. Jag är dock helt slut denna dag och har bänkat mig inne i sovrummet för en lugn kväll. Otroligt skönt och välbehövligt!

Speciellt mycket utrymme för fotografering har det inte blivit idag, men jag skall försöka att hinna fotografera lite mer imorgon. Finns en hel del guldkorn faktiskt! Alltifrån duktiga fotografer till fantastiska ljuslyktor. Det här är min första mässa, men jag kan garantera att det inte blir den sista. Då blir det förhoppningsvis lite mer planering bakom själva designen på montern. Det blev lite impulsivt igår, men ganska mysigt ändå faktiskt!

TIPS: Spana in min facebook-sida för att ta del av erbjudanden, även om du inte kan komma på mässan :)
30

En lång dag..

Hej vänner!
Herregud vilken stressig dag det har varit.
Eftersom att Lina som skall vara med mig hela helgen fick åka på jobb, höll jag på att få göra hela min monter själv. Men en liten räddande ängel hoppade in och hjälpte mig styra upp allting. Stress och motgångar i massor har det varit och jag hade inte, utan att överdriva, klarat det utan Sara. Men nu står den där, min allra första monter och imorgon står jag där och visar upp mitt varumärke.. Det känns pirrigt!

Jag skall försöka att fotografera lite i helgen och visa bilder här i bloggen. Jag lovar även att kicka igång bloggen lite mer till veckan, för nu har det varit sådär dött här inne igen. Tankarna har varit på annat håll och dygnets timmar är helt enkelt alldeles för få. Men jag saknar skrivandet, fotandet, publicerandet och framförallt kontakten med er godingar! För ju mindre jag skriver, desto mindre hör jag från er och då tappar jag blogglusten lite också. Ond cirkel som jag lovar att försöka bryta!! :)

Har ni önskemål på vad ni skulle vilja läsa mer om?
21