KAVAT-outletbutik i Kumla

Idag var vi iväg på en liten roadtrip till Örebro och Kumla. I Kumla ligger nämligen en KAVAT-outlet. Dom har mycket i de senaste kollektionerna till ordinarie priser som i en vanlig butik (fast betydligt snyggare och större, en fröjd för en person som mig som älskar det märket alltså. Jag blir helt tokig! Såå fina skor och otroligt bra för lilla foten) och på andra sidan av butiken har dom alltså skor till reducerade priser. Det är modeller från äldre kollektioner, både sådant dom bara får inte där, men även modeller som sålts i andra butiker, nyskick såklart, inget beganat. Från pyttesmått till vuxenstorlekar och även en liten del kläder, men vi höll oss till skorna idag. Det tog inte ens 10 minuter från Mariebergs Köpcentrum till outleten och var väldigt enkelt att hitta, många som undrade på instagram.
 
I måndags ringde jag och chansade för att se om dom hade ett par gammelrosa sandaler jag var ute efter där, jag har googlat mig röd om fingrarna innan jag fick tipset om att jag kanske finns på outletbutiken. På måndag förmiddag ringde jag och jajamensan! Dom fanns - ett par! Eftersom att jag garanterat skulle ha dom fick jag lägga undan dom och idag styrde jag och en vän bilen dit. Det fanns MASSOR! Och jag skulle velat sett min min när jag fick syn på ett par vita skor med guldblommor som jag aldrig sett tidigare - i rätt storlek! Woaah! DOM skall hon ha! Dessutom till 200:- rabatt. När dom sedan plockade fram ett par till från lagret så kunde jag inte hålla mig från att köpa dom i 2 storlekar, jag vet att jag skulle ha ångrat mig annars. Så jädrans fina!!
 
Förutom det så köpte jag även med skor till lilla Ellie, Charlie och Cornelis som också behövde lite nytt till fossingarna. Så 7 par skor åkte med hem i påsar, haha. Samtliga skor som jag köpte till mig och några av mina vänner kostade 299:-/st, ordinarie priser på dom låg mellan 450-550:-, rejält bra rabatter alltså. Bara jag själv sparade 600:- på dom 3 paren jag köpte (och betalade 897:-). För att inte tala om att det är skor som är omöjliga att få tag på i övrigt. Första gången jag besökte butiken som mamma (varit där en gång tidigare, men då såg det helt annorlunda ut, så jag vet inte om den kanske flyttat sedan dess t.o.m.) - men det blir absolut att besöka den butiken många fler gånger. Så nöjd och ett tips till er : )
 
Högen med skor som jag och Erina köpte med oss, haha.
21

Sjuktisdag

Fotografier av Patricia Carlson <3
 
Hej mitt i natten!
Vilken dag det blev då! Vi skulle ha varit på kalas för Milo, men som ni vet så var min kära sängliggande igår. Idag var han aningens piggare, men då var det min tur. Herregud! Det känns som att jag inte skriver något annat än att vi är krassliga, men ja.. Det är så starten på vårt år har sett ut och fortfarande ser ut helt enkelt : )
 
Framåt eftermiddagen slog migränen till riiiiktigt ordentligt och jag låg flera timmar med en kall handduk över panna och ögon och efter tabletter och en stunds sömn blev det lite lite lättare. Jag har fått ett par timmars jobb gjort också, men nu kommer jag släcka ned både dator och TV. Mörker och tystnad är verkligen behövligt.
 
Hoppas känna mig betydligt piggare imorgon, J är tillbaka på jobbet och jag och Selma är själva hemma igen. Stackarn har kommit in sjuttioelva gånger till mig i sovrummet idag "heeej mamma!", "mamma suk", "ligga kudden, ligga bevi mamma", "gosas, baaamas, hålla handen". Lilla älskling. Som hon pratar och vad häftigt och underbart det är! <3 
16

LÓréal Paris - Prodigy

De flesta av er vet att jag har en frisörutbildning i bagaget och jobbar på en salong/frisörbutik. Att använda sig av butiksköpt färg är alltså ingenting jag förespråkat - egentligen inte för att färgerna i butik är dåliga. Utan framförallt för att man inte skall leka för mycket med färger hemma när man inte har en aning om vad man gör, hur färgerna slår på olika utgångslägen o.s.v. Men! Nu har jag i samarbete med LÓréal Paris fått möjlighet att prova deras färg Prodigy och det skall bli riktigt spännande. Kampanjsidan finner ni här.

LÓréal Paris prodigy är en ammoniakfri färg, vilket gör att den är mer skonsam för håret och med hjälp av micooljeteknologin utlovar LÓréal Paris ett naturligt resultat. Har ni provat den? Erfarenheter?
 
Jag skall som sagt få testa färgen och det blir ingen mindre än min bästis Malin som får agera försökskanin. Hon har nämligen varit hos en frisör inte mindre än två gånger, betalat fullt pris och gått därifrån med ett katastrofalt resultat på slingor. Illa och jag tror ni förstår hur irriterad jag blir av att se och håra sådant här. Så nu skall jag hjälpa henne att bli lite fin i håret igen. Givetvis kommer det före och efterbilder.

Inlägget är publicerad i samarbete med LÓréal Paris.
9