Årets sista dag..

Tänk att den 31 december redan är här.. Är det inte ofattbart vad tiden går fort egentligen? I början av Januari (alt. under eftermiddagen) kommer det nog dyka upp en årsresumé. Jag har inte riktigt haft tid att gå tillbaka i arkivet och vara nostalgisk ännu, men det har varit ett händelserikt år. Vi flyttade till Karlstad, förlovade oss och för att inte tala om våra älskade vänner J&F som fick barn, gifte sig och köpte hus. Ja, jag måste helt enkelt göra en rejäl resumé av året, för min egen och mina nära's skull. Men jag tror att ni skulle uppskatta det också faktiskt.

Ikväll är det ju som sagt nyårsfirande.. Ser fram emot att tillbringa den med några av mina närmaste, även om jag tycker att några fattas också. E&N har ju dragit till Thailand dom, skithögarna, haha. Men de som droppar in är mer än välkomna och vi skall ha såååå kul! : )

Men först.. JOBB!
14

AVSLUTAD: Vinn lyxigt paket för ditt hår!


Läs om alla produkterna här.


FÖR ATT DELTA;
- Skriv upp dig för Bangerhead's nyhetsbrev
här.
Det finns en liten ruta på vänster sida - där skriver du i din mailadress.

- Skriv en kommentar till detta inlägg och berätta att du skrivit upp dig för nyhetsbrevet.

AVSLUTAS: 9 Januari

527

T o r s d a g

Hej vänner!
Klockan är 22:15 och jag ligger redan i sängen..
Jag är helt slut i huvudet och kroppen. Det blir att sova om en liten stund, men ville ändå säga hej till er idag : )

Jag tänkte passa på att berätta att alla utom de sista två luckorna i kalendern är öppnade, de andra två dyker upp imorgon. Hann inte med det idag, innan ögonen gick i kors av trötthet, haha. Men ni kan ju klicka in här för att se efter vilka årets vinnare är! : )

Imorgon är det nyårsafton och då skall jag minsann jobba hela dagen.. På kvällen dyker flera av mina älskade vänner upp på lite nyårsmys hos oss. Det skall bli hur trevligt som helst! Dricka gott, spela spel, skratta, stoja och flamsa.
5