Härlig helg!

Några instagram-glimtar från vår helg (@LindaBlom).
 
Hej hallå där!
Så var söndag kväll här, men totalt utan ångest i dessa semestertider. Fy attan vad jag älskar friheten det innebär och avbrottet från vardagens rutiner. Selma är vaken alldeles för länge om kvällarna, men har (halelujah) tagit några sovmorgnar. Det är varmt som attan i lägenheten så vissa nätter har hon och Jimmy bäddat åt sig i soffan och sovit där, haft filmmys och liknande. En morgon vaknade vi halv 10, då hade Selma för första gången inte väckt oss utan istället tagit fram sin ipad och satt och kikade på film intill. Lilla stora gumman <3
 
Helgen rusade förbi! Igår åkte Jimmy och Selma till Storfors för att tillbringa natten där och jag tog med mig lilleman till Forshaga för drinkparty hos Becky. Vips så var klockan 12 och vi hade hunnit smaka på inte mindre än 11 olika drinkar. Så himla kul koncept tycker jag! Att alla tar med en varsin drink, sedan betygsätter man drinkarnas smak och utseende och i slutet av kvällen har man en vinnare. Givetvis blev det alkoholfria varianter för den ammande mamman här, men jag hade huvudvärk likt rejäl baksmälla ändå imorse när vi vaknade. Jätte trevligt var det i alla fall och förutom drinkarna hann vi med både frågesport och musikquiz.
 
Vid lunchtid idag packade jag och Colin in oss i bilen för att möta upp andra halvan av familjen i Filipstad. J's mormor fyllde år så det blev kalas där i ett par timmar. Det är så roligt nu, för nästan precis en månad innan oss fick Jimmys ena kusin Jennifer sitt första barn, en liten Freja. Skall bli spännande att se henne och Colin växa upp och säkerliken hitta på mkt bus. Nu är det fullt röj på Selma, om ett år är det TRE kiddos som ränner runt skulle jag tro :D
10

Lavendel och spets

Lavendellila och spets, precis vad jag fullkomligt älskar att klä Selma i. Vi får se om hon själv godkänner det i höst för frågar ni henne så skall det bara vara klänningar. Helst så långa så att dom går ända ned till fötterna och, som hon säger "ingenting på benen". Haha. Det är mycket vilja i kroppen på en treåring och givetvis får hon själv bestämma kläder. Men när det kommer till det praktiska, exempelvis att hon inte skall frysa eller liknande. Då lär vi sätta ned foten ;)
 
Plaggen ovan kommer från Newbie, Kappahl AW16.
7

T o r s d a g

Älskade underbara ungar.
 
Hej på er!
Jisses vilket bloggsug jag har, så mycket lust - så lite tid! Här är vi inne på dag 8 med hög temp för vår lilla gosse. Visserligen är den nu nere på 37,3 grader.. Men under dessa åtta dagar har vi hunnit upp i 39,9, ett besök på VC och inte mindre än två besök på akuten. Fy attan vilken oro.. Men han är piggare, även om tempen är högre än den vanligen är, bara att hoppas att det fortsätter gå ned. Det är nog så jobbigt med denna hettan och att ha en bebis på inte ens 4 månader i hög hög feber har varit fruktansvärt.
 
Knepigt det där med att ha bloggsug föresten.. Och nu när jag väl får en stund över så låser dig sig i fingrarna.. Haha! Hoppas ni mår bra i alla fall och håller er friska :)
 
 
3