Julkalender 2018

Dags att rulla igång bloggen igen efter nästan en månads tystnad. Ibland är det svårt att få tiden att räcka till, men det beror också på att stunder jag fått utöver jobb och familj så har jag lagt den på att för ELFTE året i rad presentera en julkalender här och på min instagram (följ mig här) där ni som vanligt kan delta i en ny tävling varje dag från 1-24 december. Jag utlovar riktigt fina priser! : )

Lämna en kommentar eller klicka på det lilla hjärtat om ni är taggade <3

Stor kram på er! 
6

Kavat Fabriksbutik

Hej på er!
Den här dagen sprang iväg i ett nafs! Halv 9 imorse satt hela familjen i bilen påväg till Kumla. Det var dags för säsongens uppdatering av skor igen.. Ni som följer mig vet att vi alltid tar en tur dit varje säsong och var där senast i somras och köpte sandaler m.m. 
 
Idag behövde barnen nya varmfodrade stövlar att ha på förskolan och dessutom passade jag på att köpa både en varsin "vardags höstkänga" och vinterskor. Jag får väldigt ofta frågor om fabriksbutiken gällande priser och om det är "värt" att åka dit.
 
Det finns ju en anledning till att vi alltid åker till just Kavat i Kumla! Servicen är fantastisk! Alltså jag genuint menar det verkligen! Man får hjälp att mäta fötterna, finna storlek i respektive modell och det märks så tydligt att dom kan skorna utan och innan. I ärlighetens namn har jag inte riktigt fått den kunskapen när vi varit i skoaffärer som har många olika varumärken. Vi köper ju alltid Kavat och har gjort sedan vi fick Selma och då känns det värt att åka den biten. 

När det kommer till priser så finns det olika alternativ! Antingen så köper man säsongens utbud till ordinarie pris eller så går man in i outletdelen i själva butiken och handlar skor till nedsatt pris. Antingen föregående säsonger, provmodeller eller liknande (alla givetvis helt nya och oanvända!) till nedsatt pris. En del skor är faktiskt löjligt billiga och det kan vara så att jag ångrar mig lite nu att jag inte passade på att köpa sandalerna till Colins inför nästa sommar. Dom kostade under 200kr. Men men.. 

Innan vi åkte åt barnen mellis som det bjuds på varje lördag och på så vis var dom mätta i magen och somnade innan vi ens lämnat Kumla. Skönt!
 
Dessa svarta kängor blev favoriter hos båda barnen direkt.
5

Guldhamster

Lördagen är här och idag är det äntligen dags att få hem den lilla filuren ovan! Selma har pratat om guldhamster länge och jag, som har haft flera hamstrar tidigare, har varit helt med på det spåret. Vi har avvaktat lite dock.
 
Men så när Tyra dog blev det så olidligt tomt här hemma. Jag är en person som verkligen behöver ett djur här hemma, jag tycker det är nyttigt för barnen att växa upp med djur och det är ett stort intresse jag har. Det är mysigt att ha det sällskapet, något att ta hand om och liknande. Men hund är jag inte redo för och jag tror i ärlighetens namn att vi aldrig kommer skaffa hund igen. Även om alla fina stunder såklart väger upp den smärta jag känt när dom gått bort, så tror jag inte att jag pallar det igen. Det gör för ont!


4