Mellanmåls kakor

 
En dag hemma med barnen och jag provade att slänga ihop mjuka kakor till melliset idag. Barnen åt som tokiga, så tänkte att jag kan dela med mig av receptet här.

Ingredienser 
2 bananer
3dl havregryn
Kanel
(tänker att man även kan blanda ned russin, nötter eller annat också)

Gör såhär
1. Mosa bananerna, jag mixade dom med stavmixer så dom blev så gott som rinnande.
2. Blanda ned övriga ingredienser.
3. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper.
4. In i ugnen på 175 grader i ca. 10-15 minuter.

Så himla enkelt!
 
 
 
 
3

Tillbakablick: Rottneros och mormors glasscafé

Jag hade bara två veckors semester denna sommaren, barnen hade betydligt längre än så. Men en dag i slutet på ledigheten tog vi en tur till Rottneros tillsammans med vänner. Vi var där tillsammans när Selma & Cornelis var 2 år - i år hade småbröderna nått samma ålder. Magiskt ändå när man tänker på det. Det blev en tur i parken och sedan styrde vi bilarna mot Mormors glasscafé i Lysvik. Värlend härligaste dag.
 
 

Måndag!

Kalaskids igår <3

Hej på er!
Måndagen kom och gick i rasande tempo som alltid. Det är alltid smått hysteriskt på jobbet efter helgen och vanligtvis har man ordrar liggandes och väntar även när man packar och packar hela daganra. Måndagarna ligger man liksom lördag och söndag efter och det innebär en hel del att göra. Mycket leveranser kommer på måndagar också. Full rulle!! :)

Nu sitter jag och planerar upp veckan lite. Det är mycket att rodda i när man är tvåbarnsmamma, anställd, egenföretagare och dessutom aktiv inom sociala medier. Då menar jag inte de privata inläggen man lägger upp utan de sponsrade som kräver en hel del arbete. Det är ju inte bara att få hem prylar och fotografera som man kanske lätt kan tro. Det är en hel del bakom. När man sedan är klar med själva upplägget så tillkommer det lite efterarbete som fakturering och liknande : )

Allt väl med er då? Jättekul att klicka in här och känna motivation att skriva igen, även om jag kanske inte har överdrivet mycket att dela med mig av. Ni får väldigt gärna lämna lite respons. Några frågor kanske? Önskemål? Tänker att det kan bli en mysig höst tillsammans här inne : )
2