Canal Digital One Place

I annonssamarbete med Canal Digital.
 
Canal Digital lanserar den nya boxen One Place, vilken har många smidiga och bra fördelar om man förbiser det stora utbudet av kanaler, musik, appar och playinnehåll. Jag personligen älskar det faktum att boxen styrs med bluetooth, detta gör att du inte behöver rikta dosan mot själva boxen. Det i sin tur gör det möjligt att placera eller gömma boxen i princip vart som helst. Det är ju inte alltid så roligt att ha liknande grejer framme.

Utöver det kan dosan styras med röststyrning, håll bara in knappen för mic på dosan och du kan söka efter det du önskar. Enormt smidigt. Och icke att glömma - börja titta på en film hemma, men fortsätt titta på den via telefon eller ipad och liknande om du behöver iväg någonstan. Barnen kanske inte alls är sugna på att sluta titta på en speciell film bara för att man skall åka iväg någonstans - fortsätt titta i bilen då!
 
Jag är en riktig streaming-tjej, jag tittar alltid på allting i efterhand. Som Wahlgrens värld bland annat! Jag älskar att krypa ned i sängen och ha TV:n på i bakgrunden när jag själv jobbar, svarar på mail eller liknande. 

Just nu får ni boxen helt gratis samt 3 månaders fritt vid tecknande av abonnemang. Ni hittar erbjudandet här.

2

Ballerina marshmallows

En video på hur jag gjorde ballerinorna förra veckan : )

1

Idag startar rean!

Inlägget är reklam för Lindex.

Idag startar rean med 50% rabatt på massor av fina varor. Jag passade på att beställa en del kläder till barnen som jag kikat på innan, men inte kommit till skott att köpa. Bland annat plaggen nedan som har så härliga pastellfärger. Öven en hel del leggings till dom båda.

Ni hittar rean här.

 
1