Tack, my Love!


Rödrandig tunika samt korallrandigt linne.
Randig samt gul T-shirt
Svart klänning med vitt skärp.

Idag fick jag äntligen se mina kläder, som jag fick av älskling i 21-års present. Har inte provat dom ännu, har svullat godis och pizza ikväll, så klädprovning känns inte alltför lockande faktiskt. Skall försöka fota det så snart jag kan ialla fall. Hittade ju min kamera tillslut - i jackfickan! Klumpfia! Klänningarna kommer också upp så småningom..

Fatta vad snygga alla topparna kommer bli i sommar till ett par stentvättade bralls!!
Allt ovan kommer från Gina Tricot.
48

Spöket Laban - webshop


Min familjs vänner har nu äntligen fått upp sin webshop!
Spoketlaban.com säljer alla möjliga ting med Inger och Lasse Sandbergs underbara figurer.
Spöket Laban, Tummen, Långa farbrorn och lilla Anna m.fl. Gå in och kika vettja!
7

Haleluja moment!

Hej kära vänner!
Gissa om denna dagen varit fullkomligt fantastisk? Jag börjar från början..

Vi fick nyckeln till lägenheten idag!! J slutade lite tidigare från jobbet och vi åkte förbi nya lyan och kikade lite. Redan då möttes vi av något som killade till i magen;

Våra namn på dörren redan!!

Vi kommer inte kunna flytta in helt i helgen, då det HSB skall tapetsera två väggar som var lite slitna o.s.v. Märken efter sängen bl.a. Detta görs på måndag. Kändes knasigt att komme in i en tom lägenhet och veta att det är vår.. Den kändes inte så jätte speciell utan möbler, inget lyxigt liksom. Det är en helt vanlig lägenhet, men vi skall göra det till vårt eget. Den är ju ljus och fräsh, men inget exklusivt kök o.s.v. Duger gott och väl som vårt första boende!

Efter att vi kikat in i lägenheten en stund, åkte vi iväg till J's mormor för att sedan åka vidare till Karlstad. Här har vi nu varit ett antal timmar, tillsammans med Jonas, Marina och Kela. Vi har drällt runt i mängder av butiker. Hämtade köksbordet och stolarna på Sommarlagret bl.a. Skall bli spännande att skruva ihop det samt ställa det på sin plats i köket.

For sedan vidare till MIO där vi spanade in ett soffbord, vi har näst intill bestämt oss för det. Kikade på några i glas också, men J var skeptisk till det, blir så satans kladdigt och sådär. Tror detta kommer bli kanonfint till vår soffa.


När vi sedan trallade runt på IKEA som vi begav oss till efteråt, fick vi ett samtal till J's telefon. Ett 054-nummer så han bad mig svara, eftersom att han trodde att det var till mig. Det var ialla fall ifrån EM-möbler och vet ni vad dom hade att berätta? Vår soffa är klar! 5 veckor efter beställning!! Det var en leveranstid på 6-8 veckor egentligen så nu slipper vi stå utan soffa ett par veckor som vi hade ställt in oss på. Kan man ha mer flyt? Samma dag som vi får lägenhetsnycklarna blir soffan leveransklar!

Med oss från IKEA fick vi lite smått och gott ialla fall. Vi är långt ifrån klara med all shopping till lägenheten, men snäppet närmare ialla fall. Byrån Ramberg som jag planerat köpa ett par veckor skall utgå, därför var den 100:- nedsatt - flyt eller flyt? Bestick och en lampa fick också åka med.
23