Morsdag 2017

Jag och mina solstrålar.. Eller nåt :P

Hej på er!
Det blev visst en bloggfri helg.. Ibland hinner jag bara inte med allt som jag tänkt eller vill. Vaknade imorse av nybakat bröd och frukost på sängen. Jimmy och barnen sjöng för mig, så man skulle nästan kunna tro att det var min födelsedag. Selma hade målat en urfin tavla. Sedan var dagen igång! Colin slog upp sina blå redan vid 5, men jag slapp gå upp. Det om något är väl vardagslyx ändå?

Vid 14 åkte vi hem till min farmor och farfar och tillbringade resten av dagen med mat, fika och allmänt mys. Som alltid när det kommer till mors/fars-dag. Det är tradition för oss. Tyvärr vräkte regnet ned till och från idag, men vi fick lite tid utomhus ändå. Gungade hängmatta, letade sniglar och lilleman tultade runt i gräset hur nöjd som helst. 
 
 
3

Nytt till Colin

Innehåller annons för Ellos.
Just nu har dom 25% rabatt på alla barnkläder och skor, gäller även varumärken.
Ni kommer till kampanjen här.

Skrev att jag beställt hem en massa kläder till mig och barnen förra veckan och igår hämtade jag ut paketet. Till Colin blev det plaggen ovan och jag är supernöjd med varenda ett. Just nu är jag extra svar för djurtryck till båda barnen och dinosaurierna samt fotspåren blev favoriterna. Beställde i storlek 86/92 och det är för stort för lilleman just nu som ligger mellan 74/80. Men det var minsta storleken, så tanken är att mjukisarna skall användas närmare hösten, men tishorna funkade super. Det gör ingenting om dom är lite längre på honom än dom "skall" vara och ju mer han går nu, desto roligare är det faktiskt med just tröjor. 
 
Jag är verkligen en body-älskare till småttingar och båda barnen har använt nästan bara det till runt ettårsåldern. Selma hade det tills hon slutade med blöja, men på Colin börjar antingen heldressar eller just tröjor bli mer och mer favoriter. Har ni några speciella favoritplagg till era småttingar?

Just nu har Ellos 25% rabatt på alla barnkläder och skor - inklusive varumärken. Ni kommer direkt till kampanjen här. Nedan ser ni plaggen jag köpte lite tydligare.
 
 
 
3

Sommartisdag

Hej på er!
Så har ännu en härlig sommardag rusat iväg och vi tillbringade flera timmar utomhus med kompisarna idag. Mellis, lek, stoj, studsmatta, gungor, skratt, skrik och tävlingar på cykel. Jag säger det igen, fy sjutton vad jag älskar att bo såhär! Timmarna efter förskolan och innan Jimmy kommer hem bara rusar iväg när vi tillbringar den med flera andra föräldralediga häromrking. Det kommer vi sakna när resten börjar jobba. Fördelen är att det precis kommit och snart kommer nya små knattar till världen och vi kan tillbringa våra dagar med fler vänner.

Minns att det kändes så sorgligt när Selma var som Colin och våra vänner började på förskola/gå tillbaka till jobb. Vi hade Selma hemma mycket längre och har valt att göra desamma med Colin. Det känns såklart helt rätt i hjärtat att välja bort förskola till våra pyttisar när vi har den möjligheten. Men man saknar ju ändå människorna man tillbringade dom lediga dagarna tillsammans med <3

Vaknade visserligen upp till en väldigt sorglig nyhet med tanke på det som hände i Manchester.. Ibland när Selma pratar om huruvuda det finns spöken eller monster så bubblar känslorna inom mig.. "Lilla vän.. Om du bara visste, tänk om jag berättade, att dom mest skrämmande varelserna här i livet är just människan". Fy farao : ( Men.. Det blev en fin dag för mig och barnen ändå. Och varje kväll känner jag tacksamhet för att vi fick möjlighet att spendera ytterligare en dag ihop.

 
5