My little Pony

I samarbete med My Little Pony.

Vi fick hem dessa bedårande My Little Ponys för ett tag sedan och jag önskade att jag hade filmat reaktionen på Selma där och då. Hon slängde sig i famnen på mig och ropade "Tack mamma! Jag är jätte glad nu!!". Det är stor nostalgi på dessa små leksaker.. Även om dom såg annorlunda ut när jag var liten, så minns jag hur mycket jag tyckte om att både se på VHS men också leka med My Little Pony-figurerna jag själv hade. Vi satt länge tillsammans och plockade och grejade med leksakerna, jag och barnen. (Kolla klippet längst ned, himla rolig grej faktiskt).

Jag satt och iakttog Selma i sin lek med dom små ponnysarna i soffan härom dagen. Sättet hon förställer rösten, orden hon växlar genom figurerna. Hon är otroligt omtänksam vår tjej.. Bryr sig så mycket om sina vänner. När vi var på utvecklingssamtal på förskolan fick vi återberättat att hon inte bara har väldigt lätt att bjuda in sig själv till redan pågående lek - hon bjuder också in andra barn till att vara med. Hon klappar på ryggen om någon är ledsen, försöker avleda tårarna till något roligare och gladare precis på samma vis som vi brukar prata till henne. När man får höra sådana saker så känner man ändå att man gör något bra som förälder, det känns tryggt. Speciellt att ha det i ryggen dom tillfällena där föräldraskapet sätts på prov lite extra. Empati och sympati är två av de viktigaste sakerna jag vill att mina barn skall ha med sig <3


6

Morsdag 2017

Jag och mina solstrålar.. Eller nåt :P

Hej på er!
Det blev visst en bloggfri helg.. Ibland hinner jag bara inte med allt som jag tänkt eller vill. Vaknade imorse av nybakat bröd och frukost på sängen. Jimmy och barnen sjöng för mig, så man skulle nästan kunna tro att det var min födelsedag. Selma hade målat en urfin tavla. Sedan var dagen igång! Colin slog upp sina blå redan vid 5, men jag slapp gå upp. Det om något är väl vardagslyx ändå?

Vid 14 åkte vi hem till min farmor och farfar och tillbringade resten av dagen med mat, fika och allmänt mys. Som alltid när det kommer till mors/fars-dag. Det är tradition för oss. Tyvärr vräkte regnet ned till och från idag, men vi fick lite tid utomhus ändå. Gungade hängmatta, letade sniglar och lilleman tultade runt i gräset hur nöjd som helst. 
 
 
7

Nytt till Colin

Innehåller annons för Ellos.
Just nu har dom 25% rabatt på alla barnkläder och skor, gäller även varumärken.
Ni kommer till kampanjen här.

Skrev att jag beställt hem en massa kläder till mig och barnen förra veckan och igår hämtade jag ut paketet. Till Colin blev det plaggen ovan och jag är supernöjd med varenda ett. Just nu är jag extra svar för djurtryck till båda barnen och dinosaurierna samt fotspåren blev favoriterna. Beställde i storlek 86/92 och det är för stort för lilleman just nu som ligger mellan 74/80. Men det var minsta storleken, så tanken är att mjukisarna skall användas närmare hösten, men tishorna funkade super. Det gör ingenting om dom är lite längre på honom än dom "skall" vara och ju mer han går nu, desto roligare är det faktiskt med just tröjor. 
 
Jag är verkligen en body-älskare till småttingar och båda barnen har använt nästan bara det till runt ettårsåldern. Selma hade det tills hon slutade med blöja, men på Colin börjar antingen heldressar eller just tröjor bli mer och mer favoriter. Har ni några speciella favoritplagg till era småttingar?

Just nu har Ellos 25% rabatt på alla barnkläder och skor - inklusive varumärken. Ni kommer direkt till kampanjen här. Nedan ser ni plaggen jag köpte lite tydligare.
 
 
 
3