Hon går!

Precis som sin mamma, har Selmis varit en riktig fegis. Så fort hon insett att hon står själv, satte hon sig ned på rumpan igen. Jag var precis likadan när jag var liten, men pratade iofs flera ord i meningar redan vid 10 månader.
 
Men så den 20 maj hände något. Selma började plötsligt stå längre stunder själv, dansade, klappade händerna och var glad som attan av att stå. Hur roligt som helst såklart, men att gå.. Nä.. Inte ännu. Vi trodde att det skulle dröja flera månader till, men så tre dagar senaste - den 23 maj - började hon på eftermiddagen gå och gå och gå. 16 steg räknade jag det till och sedan bara fortsatte hon. Mellan oss, åt eget håll och som om inte det vore nog så ställde hon sig även upp själv utan stöd samma dag. Vi var i chock!
 
Det är fortfarande mycket krypa, men nu går hon även vår lilla tjej. "Upp och ståååå" säger vi, så reser hon sig upp och klappar händerna. Älskade Selma. Vad du växer och blir stor!
18

Dagsutflykt till Rottneros park

Idag packade vi in oss i bilen och åkte iväg till Rottneris park tillsammans med Martin, Frida och Milton. Årets första besök, men absolut inte sista. Det var väldigt lugnt i parken idag och vi storsade runt med barnen, gungade lite, åkte lite rutschkana och tog en fika/lunch på cafét innan vi begav oss hemåt Karlstad igen.
 
Det har blivit hela 3 turer till Sunne/Torsby för mig på mindre än en vecka. Inte illa : ) Hihi. Väldigt mysig dag hur som helst och bra väder hade vi också. Inte för varmt, inte för kallt. Precis lagom.
 
 
 
 
11

I samarbete med Momondo - påminnelse!

Jag tänkte bara påminna om tävlingen i samarbete med Momondo som avslutas på söndag, 1 juni. Där kan man tävla om en resa till New York för två värde 20.000:-!! Rena drömmen.. HÄR kan ni tävla.

Momondo är en resesökssajt som som jämför miljontals resor på flygbiljetter, hotell, hyrbilar, charter och sista minuten-resor. Perfekt när man skall iväg på skojigheter och vill ha en snabb och smidig överblick på bästa priserna.