Sporrong Form

Hej på er!
Hoppas ni haft en fin helg! Vi har haft enormt intensiva veckor det senaste och egentligen kan man inte annat än skratta åt vissa hektiska tillfällen såhär i efterhand, men det kan vara höjden av oflyt alltså. Jag kan berätta för er någon dag.

Men ikväll måste jag bara tipsa om dessa fantastiska produkter som jag fått hemskickat från Sporrong Form. Dom är sååå himla fina! Först är det ett block med "veckans fokus" - perfekt att lägga på skrivbordet på hemmakontoret eller jobbet. Ibland kan det vara sunt att göra listor på "to do's" för att kunna sålla ut vad som är viktigt och inte, sedan bara kryssar man bara i rutan framför respektive fokuspunkt när man utfört den. Kom ihåg-block kan man knappast få för många av?

Men min absoluta favorit är helt klart Tacksamhetsdagboken!  Den skall jag verkligen försöka fylla i dagligen eller i alla fall ett par gånger i veckan. Så nyttigt att stanna upp och se över vad man verkligen har att vara tacksam för. Sedan spara den och gå tillbaka och läsa i framtiden.. Så himla fint <3

 
6

Guldig dröm i taket

Inlägget är reklam för Cellbes  och innehåller annonslänkar.


Vart vi skulle sätta den här lampan var ingen enkelt match. Faktum är att jag föll för den innan jag ens hade en garanterad plats, bara för att den är så otroligt fin. Första tanken var över köksbordet - tills jag insåg att vi ju har spottar i taket där, haha. Med i planen är vardagsrummet när vi gjort om där nere.. Men tills dess (eller kanske för att stanna) hänger den i hallen på vår övervåning. Som jag älskar den!!

Den är så, så, sååå himla fin! Kan visa mer av den framöver. Men den är beställd från Cellbes.
 
 

Syskonmatchning

Inlägget är reklam för Lindex.

Som ni vet älskar jag både rosa på barnen och att syskonmatcha.
Imorgon kommer deras outfits se ut såhär och då i Lindex från topp till tå.
 
Just idag har dom hela 25% rabatt på hela sortimentet. Perfekt att fynda sommarens plagg. Min favoritkollektion är helt klart den med klassar och jag har köpt massor redan innan rean. Här hittar du kampanjen hos Lindex.
 
 
2