Videopremiär


Här är alltså KICK's video (den jag skulle medverkat i ni vet?)

Så sjukt kul att se någon vän såhär! Blir så knäppt på något sätt :D Men ni är grymma tjejer! Det vet ni! Snygga också för den delen ; )
23

Lite babbel..

Hej vänner!

Fixade iordning Jannis hår runt 12 och hon blev superfin! Ni kommer givetvis få se bilder på resultatet. Hon ville ha lockar, något speciellt med ändå inte uppsatt. Drog i ett pärldiadem, lockade med plattång och tuperade upp håret lite bakom diademet. Klänningen, sminket, väskan - ALLT blev perfekt för att vara gäst på ett bröllop. Fredrik led lite i sin kostym, men fin han också. Lider egentligen med honom - det är ju SÅ varmt ute!

Hundarna är sega idag, alldeles för varmt för att dom skall orka göra någonting. Tyra kom lunkandes in hit alldeles nyss, ställde sig och tittade på mig, jag lyfte upp henne och hon föll platt ned i koma i mitt knä. Lilla gumman! Polly ligger och solar sig på en solfläck någonstans! : )

Jag skall lägga mig och sola lite nu jag också och sedan skall jag packa ihop lite saker. Det bär av till Storfors igen och hundarna skall få tillbringa hela kvällen med "farmor". Dom tycker det är så mycket skönare i hus än i lägenhet, så vi försöker vara så mycket hos Jimmy det bara går, dessutom jobbar han ju konstant så vi har ju inte direkt något val.

Jag har kommit på att jag är i STORT behov av en ny bikini, alla mina andra är numera för stora.. Trist! Möjligen att jag kan ha en vit, men inte så kul att bada i en sådan.
1

KICK gör TV-premiär ikväll!

Ni missar väl inte KICK's TV-debut i sommarkrysset klockan 20:00 ikväll?
Jag vet att ni kommer klara det galant, brudar!
5