Är det något ni skulle vilja läsa om?

Selmas underbara kaninhus från Jollyroom med möbler från Köp Barnvagn.
 
Hej på er!
Dag två i isolering och ingen av oss i familjen har hittills blivit smittade av Malin som blev dålig medans hon var här igår. Jag håller tummarna så hårt för att det fortsätter så.. Men ropar inte hej ännu.
 
Jag har varit ganska inspirationslös det senaste. Det liksom låser sig lite i huvudet när jag skall sätta mig och skriva inlägg här. Lägger mycket fokus på att fixa och dona här hemma, så det blir mestadels bilder på det. Men tänkte passa på att fråga er och det är något speciellt ni är lite sugna på att läsa om?
 
Hoppas ni har en fin kväll!
18

På krogen

 
Hej från sjukstugan!
Igår var jag ute och åt tillsammans med Malin. När vi satt där på Pinchos fick vi en spontan idé om att gå ut på krogen, så sagt och gjort! Efter att vi ätit upp åkte vi hem till min lillebror som hade lite fest med sina kompisar och sedan vidare ut på Verket. Jag hade så himla roligt, men oj vad jag känner mig som en riktig amatör nu för tiden, haha. Tänk vad tiderna förändras ändå.. För 5 år sedan var det en del fest och liknande och sedan dess har jag knappt druckit en droppe alkohol. Jag kan räkna på 2 händer dom gånger jag druckit sedan innan jag blev gravid med Selma.. Men jag är ju ingen vin/öl/cider-tjej heller.. Skulle aldrig ta mig ett glas på kvällen bara för att det är gott, för det är det verkligen inte. Dessutom är jag så himla principfast gällande alkohol och barn.
 
Nåja! Jimmy var hemma med kidsen och när jag och Malin droppade in hemma vid halv 4 inatt så sov han och Selma som två stockar på soffan, haha. Vi somnade fort jag och Malin också dock. Men imorse när vi vaknade så hade Malin troligtvis åkt på magsjukan. Hon blev upphämtat av sin pappa runt lunch, jag skurade med klorin och nu går jag på nålar här hemma för att någon av oss skall åka på samma skit. Med tanke på att vi knappt drack något igår så kan det omöjligt vara därför och vi åt precis samma mat samt att det känns som att det borde kommit tidigare om det var någon form av matförgiftning? Vi håller oss isolerade dock, med undantag för att Jimmy varit ute på promenad i friska luften med barnen. Jag håller tummarna så himla hårt för att vi slipper kräksjukan i alla fall. Men jag kommer inte ropa hej förän om några dygn och vi fortfarande inte fått det. Pust!!
 
Är allt väl med er?
Själv skall jag gå och lägga mig nu.. Klockan är alldeles för mycket!
5

Ett eget litet hus

I samarbete med Bygghemma.
Som ni vet har vi köpt oss ett radhus med inflytt 2018. Jag är så himla glad och förväntansfull på att få flytta in där, även om vår dröm faktiskt är en fristående villa någon gång i framtiden. Men där vi befinner oss just nu så känns radhuset som det perfekta steget.
 
Min dröm har länge varit att ha en stor tomt där jag jag placera ut ett eget litet komplementhus. En plats att kunna inreda en liten vrå där jag kan vara kreativ. Ett kontor där alla mina företagsgrejer samlas, där jag kan ta upp fotograferingen ordentligt, kanske t.o.m. ha en liten inomhus-studio i. Där jag skulle kunna sätta på musik och tillbringa några timmar själv framför datorn med grafisk design eller fotoredigering. Drömmar drömmar..
 
Jag fick i alla fall ett mail från Bygghemma som säljer dessa fantastiska Attefallshus. Jag kom på mig själv att sväva mig bort och drömma här framför datorn ikväll. Det är möjligt att dessutom göra vissa av dessa hus till heltidsboenden med toalett, köksvrå m.m. Kanske ha som gästhus eller en liten sommarstuga?
 
Någon av er som har en sådan här mysig lösning hemma? : )
Ni kan i alla fall läsa mer om Attefallshus och se alla modeller hos Bygghemma.
 
2