Sömn

En dag där lillsnos hade lite mer ro i kroppen och sov i sin egen säng.
 
Hej vänner!
Gårdagen var ganska omtumlande här hemma igår. Selma vaknade och var pigg som en mört runt halv 8-8 på morgonen och från dess fram till runt 1 inatt så sov hon knappt alls. Hon var ledsen och missnöjd och hade ingen ro i kroppen. Utmattande som mamma, men framförallt gör det ont i hjärtat att se henne så ledsen. Hon hade inte ont i magen eller liknande, utan var bara väldigt missnöjd. Sedan misstänker jag att bristen på ro i kroppen och därmed även sömn, gör det hela till en ond cirkel och hon därför blev mer ledsen p.g.a. tröttheten.
 
Tack och lov fick vi 6 timmars sammanhängande sömn när hon väl somnade inatt, vaknade vid 7 för mat och somnade sedan om på mitt bröst. Där låg både hon och jag i sängen till efter 11 i förmiddags och sov. Så välbehövligt och underbart mysigt. Nu skall jag göra mig iordning lite, för sedan skall vi knalla bort till en vän. Så otroligt roligt, jag har ju nämt för er att jag har en vän som jag följts åt genom graviditeten. Vi var beräknade 9:e och dom 10:e. Vi hamnade på BB samtidigt! Selma kom 3:e och samma natt (fast efter 00:00, så det blev en 4:e april bebis) kom lilla M. Så roligt och häftigt!
23

Pomp de Lux-party

Igår var det dags för Janni's Pomp de Lux-party. Jag har spanat in flera av deras kollektioner på nätet tidigare, men då jag inte haft egna barn, eller dom går ned till baby-storlekar har det inte blivit av att jag köpt något tidigare. Inte som presenter heller av någon anledning.. Det var otroligt roligt att få se denna kollektion i verkligheten, härliga och fantastiskt vackra plagg. Och trots att deras märke börjar i storlek 80, så fick det bli ett köp inför nästa sommar (eller när hon nu kommer kunna ha den, beror ju på hur hon växer), en klänning i färgen rose.
 
Selma var så snäll och satt och sov i sin bilstol genom hela partyt så hennes mamma fick spana på kläder och äta i lugn och ro. Jag plockade upp henne för mat när det började närma sig sitt slut och alla lade sina beställningar. Lilly fick träffa lillan för första gången och var så snäll och hjälpte till att stoppa om Selma när vi skulle åka hem. En väldigt mysig eftermiddag / kväll :)
19

Lite av det nya..

Tre av alla de plaggen som jag och min kära mamma frossade loss på till Selma igår.
På tal om barnkläder så skall vi snart iväg på Pomp De Lux-party. Det blir skoj!
32