Tävling - Devil baby - AVSLUTAD


Perfekt med en liten Devil baby, som en nystart i bloggen, tycker ni inte?

Tack
Mikka för hjälpen med kollaget.
(eftersom jag inte har tillgång till Photoshop för tillfället)

AVSLUTAS SÖNDAG 4/5
46
Wysteriia

Svar: Åh men tack så mycket :)



Åh jag tycker dom där Voodolls är så jäkla söta! :)

Mischa

Jag vill vinna Devil Babyn för att jag kan absolut andvänad och behöva den ;)

Jag tycker också att jag borde vinna den för att vi är ganska lika, jag är tuff och har en ganska kort stubin, jag är den jag är och låter ingen köra med mig. Det skulle vara skönt att veta att jag alltid har Devil baby med mig, även när livet blir som tuffast. För det är då det är viktigast att inte ge upp! Ingen borde få sätta sig på andra, alla är lika värda och ingen ska säga annat! Devil baby för mig står för rättvisa, jämställdhet och gemenskap. Ingen ska tro att dom är bättre, och ingen ska köra med någon. Alla har lika rättigheter! SÅ TRO INGET ANNAT! Jag tycker att jag ska vinna Devil Baby för att jag tror på precis sammas sak. Och ibland kan jag också behöva någon bredvid mig som tror på samma sak.

Millan

Svar: Tack!! :D

Mie

Trodde ju nästan där skulle vara en bild på mig bredvid den beskrivningen. Detta är min tvillingsjäl ju, tycker du borde låta oss träffas så vi kan få lära känna varandra lite bättre. Jag ser redan framför mig hur kul vi kan ha det tillsammans, förena oss! :)

Emma

Jag skulle vilja ha en Devil Baby för att jag tycker inte heller om personer som bara tänker på sej sjävla & inte bryr sej om andra. Skulle passa bra att ha någon som tycker exakt samma & som finns där när det blir lite tufft & då kan man kämpa tillsammans. Skulle absolut behöva ha någon extra person nu när det är lite tufft & stressigt för mej. En devil baby skulle passa pefekt i mitt liv ! :)

Jenny

Åhh.. här är ju en perfekt en till min vän som jag nämnde. Hon kan verkligen behöva denne, då hennes ex jäklas som bara den!! Beskrivningen på den är så lik henne så det är otroligt. Vill ha, vill ha, vill ha.. =) Jenny

Jenny

såg att du kanske inte kan se min blogg o mail.. så jag skickar igen.. Jenny

Lena

Jag skulle vinna den pga att jag har kort stubin och är envis och sen så har jag en lite djävul i mig. Älskar att jävlas med de som är uppblåsta och arroganta. Den skulle hjälpa mig bäst att klara av mitt jobb, där det finns arroganta personer.

Emelie

Oh! Den där vill jag lätt ha eftersom jag själv gillar att jävlas med folk som tror att de kan göra hur som helst.

För övrigt är jag också lätt irriterad :P

Mari

Ojoj en sån här Devil Baby skulle jag behöva!

Jag har en väldigt kort stubin och kan ibland bli irriterade på småsaker men det är inte det som stör mig. Det jag stör mig mest på är att mina sk vänner börja bli så jäkla uppblåsta och bara tänka på sitt eget bästa och om alla är på deras sida är det ett stort PLUS i kanten! Det börja småtjafsas nu och alla gaddar ihop sig och det är löjligt att dem inte kan be om förlåtesle för något dem orsakt. Ett streck över det hela löser tydligen allt. Det är deras stolthet som inte få krossas och vad som än händer så få dem inte ge med sig för då kan dem inte behålla sin värdighet osv. Så en Devil Baby skulle behövas här och hjälpa mig att jävlas igen för jag tänker inte ta någon skit mer!

therese

Jag skulle vilja ha devil baby just för att det som skrivs om humöret stämmer in på mig. Jag har kort stubin, och känner några arroganta jäklar som går mig på nerverna dagarna i ända. Är det något jag hatar så är det folk som anser sig vara bättre än andra!

Sanna.

Hej. Jag skulle jättegärna vilja ha den lilla djävulen för att det känns som att jag tappat min egen i mig. Förr var jag jämt skadeglad och kunde jävlas med folk lite då och då. Nu för tiden så känns det som att jag tappat det helt och det vill jag inte. Vem vet, kanske skulle lilla Devil Baby hjälpa mig att bli densamma igen? :)

Sarah

Åh , den dockan verkar vara helt perfekt.

jag har under hela mitt liv blivit trackad och påhoppad med massvis med olika kommentarer.

det har fått mig att se ner mycket på mig själv och denna dockan verkar representera det jag behöver.



Därför är jag lite som Devil Baby just nu.

Nu har jag fått modet att kunna stå upp och säga emot när det är fel. Jag gillar inte alltför själviska personer. Så nu skulle det vara skönt att få en på min sida. Som jag verkligen vet är lite som jag , inte som alla andra. (:

Rebecca

Jag skulle vilja vinna Devil baby för jag är en liten djävul som inte tar skit längre. Nu har jag insett att jag är värd mycket mer än vadjag trodde och har alltid tagit skit från folk och folk har vart dryga mot mig. Nu retas jag tillbaka med dom och skiter i vad dom tycker.

Jag är en djävul bakom min ängelfasad ;)

Marre

Jag vill vinna Devil Baby då jag får mycket personliga påhopp i bloggen och känner för att jävlas igen med dom med hjälp av Devil Baby, vore kul att vinna någon gång också för den delen :P

sofie

jag behöver den för att ge igen på dumma personer på mitt jobb...är man timanställd som jag så måste man jobba hela tiden för att få det att gå rund...då behöver man inte folk som snackar skit och är elaka....synd man är så känslig,hade behövt en liten jävel som hjälpt mej så jag slipper ligga sömnlös om nätterna...håller du inte med? =)

Sofie

Hihi. skulle behöva en sån för den är precis som mig ;)

Matilda

jag tycker att jag behöver Devil baby så jag kan hämnas på min hemska spanskalärare som gör allt hon kan för att trycka ner mig inför resten av klassen. tex "du fick g på provet, faktiskt!" och "du? universitet? jag förstår inte varför du valde sam, det är ju en plugglinje" är vanliga kommentarer. Om jag får ha Devil baby i fickan så ökas kanske chansen att hon trillar utför en trapp?

Angelica

Jag skulle vilja vinna Devil Baby för att jag kände igen mig som f*n på den korta beskrivningen av honom. Kort stubin och hett temperament, så har jag varit hela mitt liv vilket alla inte tycker om.



Jag är 14 år och det känns som om det är flera personer som hatar mig, fast jag kanske aldrig har pratat med dom. En tjej som var min bästis förut blev plötsligt helt emot mig och det känns verkligen som om hon har pratat skit om mig med folk i hela Gävle ( min hemstad ). Det har förstört lite i mitt liv för jag vågar knappt inte titta på folk i min ålder eftersom jag tror dom hatar mig.



Ja, kanske lite personligt men ville bara ha det sagt =)

Om jag nu skulle vinna Devil Baby skulle jag bli jätteglad för jag kan känna igen mig i honom =) Min familj ser mig nog också som en liten djävul ;) haha



Ha en toppenbra Valborg ! :D

Malin

jag borde vinan devil bayby för att den påminner om mig i sura lägen grinig och så.. den skulle även hjälpa mig när folk jävlas med mig vilket jag lätt kan låta folk göra.. kanske till någon hjälp när folk kör med mig som många säger ??

Sofia

Jag tycker att du ska ha kvar den själv, du får stå ut med så många idioter! Dom idioterna förtjänar någon som jävlas tillbaka med dom!

ida:)

jag vill vinna devil baby,för att jag tycker den är frän:P den är cool och det är nånting som är kul att ha :)

jag tänker inte komma på nått sånt dumt som " jaa.. du och jag är så lika osv osv" men jag säger det bara som det är! jag vill ha den för att den ser cool ut :)

Åsa.S

Jag behöver en för att hålla alla evil konkurrenter borta till ett nytt jobb jag söker. Jag har jobbat kvällar och helger i 20 år nu och skulle vilja slippa det nu.... pleeeease!

sannaa

Jag har väldigt mycket aggressioner och frustationer i mig som går ut över fel personer ibland. Mycket irriterar, bland annat från skolan, fritiden, fotbollsträningen mm. Alla påverkar och jag tror att dockan vore bra för mig och mitt temprament! Tror att min pojkvän och många i min omgivning håller med!

Bim H-D

Orsak?

Nog för att jag kan vara en lite(?) devil själv ibland, men hur ofta orkar man? Är så less på sjukvård, allt tjat och gnat och noll möjlighet att få kontakt med dem...

Försäkringskassa och deras attacker på en som redan ligget - ska vi inte ens prata högt om, nej. Hatar att prata med dem och nu är det dags igen - många papper som ska in igen och sedan får man se vad som händer...

Arbetsgivare som tvingar fram allt som de vill och gör man inte som de och försäkringskassan säger så kan man få sparken, hej-åh-hå... Kul? not... Oavsett vad som redan finns på papper så kan de göra som de vill - man åker ut... tom ibland innan ens chef vet om det så är man ute! Jag ligger i gränslandet nu, mellan att få stanna kvar - efter... Ja, jag törs inte ens skriva HUR många år hos dem... för många. Dessutom finns det inte en janne att en arbetsgivare skulle anställa någon med min sjukdomshistoria, nopp. Leva på vad?

Ibland skulle man vilja ställa sig upp och bara skrika, eller göra som ungar... lägga sig ner och sparka i benen... Räcka fram en sådan mot dem vore härligt... eller bara veta att man har den i handen...

Må så gott - ngn som undrar om inte ens en guldklocka kan räcka som tack och att man kan få stanna kvar på jobbet? suck...

Nathalie

Ojj denna passade ju perfekt in på min kompis. Han är en kille med gör kort stubin och kan faktist gå en på nerverna ibland. Men gillar heller inte uppblåsta och arroganta människor. Han stannar heller inte för länge för att prata utan kör sitt eget rejs. Men det beror ju lite på vem och vad man pratar om. Så jag skulle vilja vinna denna åt min kompis, för att visa att han är bra och att jag gillar honom för den han är. Dom två kanske skulle kunna bli bra "kompanjoner". :)

Malin

Jag tror att den här dockan skulle passa mig för att jag ofta låter folk tracka på mig och trycka ner mig och kanske skulle hjälpa mig att våga säga nej lite oftare. Har inte haft den lättaste perioden i skolan tidigare och denna kanske kan hjälpa mig på traven så jag inte låter folk trycka ner mig ? Hoppas du gillar motiveringen!

Veronica

Jag kanske inte direkt Behöver en evil baby, Då jag Är en själv haha..Men en själsfrände vid min sida vore inte helt fel. Inte ofta man stöter på någon som är som en själv ;D Då kanske vi kan gadda ihop oss mot resten av världen!

JOhanna

Denna underbara filur skulle jag mer än gärna vilja ha då jag använder all min energi till att irritera mig på självgoda typer som är allmänt jobbiga...

Jag har en kort stubin när det gäller dryga typer och låter dom oftast ta på mina krafter.. med denna lilla söta filur kan jag använda all min energi på de som behövs istället för på folk jag stör mig på.

Snälla Linda gör min vardag lite enklare genom att skicka Devil baby till MIG

Amanda

Jag vill vinna Devil Baby för att jag skulle behöva bli mer immun mot tråkmånsar och arroganta personer som bara sprider negativ energi. Och att istället för att för att låta min tid gå åt till fel personer kunna lägga den på dem som verkligen betyder något. SÅ jag hoppas Devil baby kan hjälpa mig att plocka ner dem och låta dem smaka på sin egen medicin. Bli lite kaxigare och tuffare helt enkelt istället för att i tystnad lida av allt som andra gör som stör mig.



Att jag dessutom har en förkärlek till saker som är lika söta som de är kaxiga och livsfarliga gör Devil Baby bara mer attraktiv :D

Anna

haha, linda, den där ska du har själv tycker jag :)



ja annars vill jag ha den faktiskt, jag ger mig inte för jag har varit sugen länge på en liten kompis och hittils har flera stycken passat som mina livscoacher.



Nu är jag en person som kan stå upp för mig själv ganska bra, men däremot har jag svårare för att verkligen formulera mig när idioting verkligen slår till - antingen släpper jag in eller stänger ut, kanske säger en åsikt. Jag vill bli bättre på att disskuter face to face, jag vill bli bättre på att handskas med dom svårare situationerna och faktiskt tala bättre för mig själv. Jag kan tala, men jag är inte den som årkar gaffla utan håller mig ganska kort " så här är det punkt slut ". Nej jag vill ha en devil baby vid min sida så kanske jag årkar hålla ut lite längre, verkligen sätta hårt mot hårt till inte bara 98 % som i nuläget, utan 100% minst- först då kan jag börja kalla mig proffs.





mikaela

Jag borde få Devil baby för att jag själv kan vara lite dryg imellan åt och vore det bra om så fort jag börjar bli dryg så börjar DB reta och jävlas med mig? Då märker jag när jag börjar gå och bli dryg. Annars är det lätt att man inte märker det själv ..



Kom inte på någon bättre orsak, vill ju inte direkt sitta och ljuga ihop något osant:)

// www.mikkaelo.blogg.se

s

för att jag blivit våldtagen och går igenom utredning just nu. För att sätta dit aset kanske jag behöver devil baby.

Kanske bara som maskot.

Jenny

Alltså, den här tävlingen är inte bara till för killar va?

I hope not... hehe :) ..



Jag har väldigt kort temprament egentligen och vill gärna säga det jag tycker om saker och ting.. MEN MEN..... när det kommer till att säga vad jag tycker så sitter jag där helt tyst och stel och jävligt obekväm.. Jag har alltid haft väldigt starka åsikter om många olika saker men det känns som att jag inte vill tycka något bara för att "passa" upp på alla andra - att lixom bli omtyckt av alla andra istället för att må bra själv !? .. Jag hoppas du förtår vad jag menar.. Jag kanske är löjlig men shit the same.. Men hmm... Den där lilla voododoll, jag vet inte om han skulle hjälpa mig över huvud taget men jag hoppas det, jag är jävligt trött på all skit runt om kring mig och jävligt trött på att jag aldrig har en riktigt åsikt om något.. Kanske devil boy skulle kunna hjälpa mig att få fram mina "djävulska" / bitska ( ;> ) sidor.. Hehe



Skitsamma, hur som helst.. Jag älskar din blogg och för guds skull, sluta inte blogga sötis! :) Jag läser din blogg dagligen och jag älskar dina bilder och texer, när de väl kommer :)

kidabouche.blogg.se

jag borde vinna den för att en sdan skulle jag behöva nu, den kanske inte fungerar, men peppar enormt. har rätt många runt om mig som inte fattar hur man beter sig runt människor.

www.kidabouche.blogg.se

Annelie

jAG BORDE VERKLIGEN VINNA DEVIL BABY FÖR JAG HAR JU EN EGEN LITE DEVIL HÄR

Denise

En utav mina kompisar är en sån där uppblåst och arrogant och självgod typ, och jag står verkligen inte ut. Men jag försöker göra det bästa av situationen, det skulle vara till hjälp att ha Devil baby vid min sida! Och Devil baby är väldigt lik mig därför tycker jag att jag borde få adoptera honom:)!

Ilona

JAG skulle inte vilja vinna Devil Baby till mig själv utan till min sambo's syster som fyller 18 nu i mitten av maj! Kan tilläggas att hon är en liten ettrig typ som hatar när folk kliver henne på tårna. Tycker det skulle vara en perfekt present!

Saga

Devil Baby är min tvilling. Kort stubin, folk i min skola går mig på nerverna. Jag verkligen hatar ordvitsar OCH ingen människa varken kan eller får köra över mig. Jag är en stark person, men som man säger ensam men stark och två oslagbara.

ikshii

varifrån kommer alla dessa coola dockor?

Tyra

Jag tänker inte babbla på om några påhittade historier här, som vissa kanske gör.

Men jag tänker berätta att jag och devil baby är så sjukt lika så vi skulle må bra av att ha varandra.

Jag hatar människor som tror att dom är bättre än alla andra och tror att dom äger allt och inget.



Jag skulle behöva devil baby för att få lite hjälp med att köra över vissa människor som jag inte riktigt an klara av själv.

Jag och devil baby skulle bli det bästa teamet !



hang

För att han är precis som mig x)

Hanna

eftersom jag tycker din blogg är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

josefine

Jag vill vinna för att det känns som dne skulle ha mycket nytta i min tillvaro då jag endast lever ibland dryga människor ( finns inte så mkt annat i sundsvall )

Jenny

jag behöver devil baby så han kan skydda mig från alla dryga typer. börjar dessutom i ny skola och klass efter sommaren där jag inte känner en enda person, då tror jag att det skulle vara tryggt att ha honom med sig^^

Frida

Har många dryga typer runt omkring mig, och vem vore perfekt om inte devil baby? :)