Ballerina m. blomma


Ni var många som blev förtjusta i mina skor jag hade på mig igår, som jag fått av älskling. Jag har nu funnit ett par liknande skor på brandos av märket Donna Girl, för 399:- . Brandos är ett riktigt skoparadis med fri frakt och fri retur. Kika vettja! Finns även i silver.

9
Elin

Hej Linda!

Såg att du beställt från gojane för säkert ett tag sen men ändå :) hur är det med tull och frakt och så när man beställer därifrån?

Mvh Elin

Anonym

du är så bra =) Fixar med allt. letar upp saker som andra folk tycker om, massa tvälingar, massa inlägg, svarar på massa frågor super kul att kika in här :)

Jennica

Hej Linda. Idag när ja kom hem till Göteborg igen så såg jag ett paket ligga här.. Dom har skickat tillbaka matrixprodukterna till avs. addressen. .Posten har alltså gjort fel.. Så ja får väl snällt gå dit igen och skicka iväg dom o fråga vad dom gått galet egentligen.. Men dom kommer väl fram till slut iaf.. Men du kan ju hälsa vinnaren att posten gjort fel och att produkterna snart kommer =)

ebba

Wii, idag avgörs din tävling va? :)

Jag längtar jätte mycket <3

Lisa

Söta !:)

Sandra

Det är så bra att du tar fram saker/fakta till dom som undrar något. Det är därför jag kommer tillbaka till din blogg varje dag, bara för att du är såååå bra ;) Nu väntar jag ivrigt på tävlingen om klänningen =)

Jennyh

Jättesöta skor :)

puma

hördu var har du tagit vägen tjejen?

Bmw2006

Very Good! I love it.