Vågat hår


Bilder lånade av min vän Janni.

Personligen tycker jag att det är supersött med vågot i håret. Det blir så mycket mer liv i håret än när det är helt rakt. Man kan slänga upp de i en liten ruffsig toffs, ha det utsläppt eller helt enkelt vad man känner för. Speciellt snyggt är det nu i sommar!

Dessa vågor ovan är super enkla att göra.
Det enda som behövs är en trippeltång som finns i väldigt varierade priser.

Eleven.se har två varianter;
1. Babyliss Keramisk Trippeltång 595:-
2. BaByliss Pro Triple Barrel Waver 850:-

Hur gör man då vågorna?
Enkelt! Vet man hur en våffeltång funkar, kan man göra detta.

Det enda som behövs göras är att öppna tången, placera passé för passé i den och sedan klämma åt. Håll en stund och vågorna är dina. Lycka till!
4
Anna

Tips: Dessutom kan man (om man är lite skicklig på handen) använda sig av en vanlig platttång. Man lockar intehåret utan man plattar men för varje gång man drar ner platttången en bit på hårslingan som ska vågas så drar man in och ut platttången, detta gör att när man är klar så ser håret vågat ut :)

Dress Like a Princess

Fint de va :)

Anna

Det där är så snyggt, men jag vet inte hur det skulle se ut på långt hår :/ Jag brukar locka håret ibland genom att bara sova i vått hår och jäklar var lite vågor kan göra volym :D

Alexandra

Har du något tips på var man kan hitta en vågtång idag? Jag hittar ingenstans! :/ Bara en på Eleven.se för 1100kr.. Lite väl dyrt kanske.