SVT - Eftersnack Värmland!

Hej vänner!

Hemma från SVT-huset nu. De kändes okej faktiskt. Sjukt nervös, men var så mycket gulliga människor där som gjorde det lite lättare för mig. Satt inte ensam i soffan och det vart heller inget helt bloggprogram som det var tänkt från början. Vi kände alla att tiden gick sjukt fort och att det hade varit roligt med lite extra tid.

Kan väl passa på att berätta lite om min kväll då! För de som är intresserade.

Malin kom hit vid 7, när jag precis kommit ur duschen. Jag springer runt som en galning -  vad skall jag ta på mig? Svart och vitt fick det bli. Enkelt och trivsamt.

Kom till SVT-huset runt 8 och blev visad runt. En stund efter att klockan passerat 8, fick jag sätta mig i stolen i sminkrummet och bli makead av en supergullig tjej.


Jag blir sminkad


Det fick bli en ganska natrulig makeup, eftersom att det inte är någon fotosession, fest eller annat evenemang. Denna gången skall jag endast vara JAG och därför ville jag vara så naturlig som möjligt. Makeupartisten tyckte att jag skulle ha håret utsläppt, så därför fick det bli så.

Vid nio körde vi en genrep. Här jag jag toknervös! Hjärtat bultade, men så fort jag började prata så gick det ändå okej. Christian och Anna som också satt i soffan var pratglada prickar och det kändes skönt för mig som faktiskt är ganska blyg av mig. Sara, som är programmledare var urgullig och genomsnäll! Gillade henne från första stund.


Malin fotade en bild på den lilla TV skärmen, hon fick kika på, på genrepet.


Halv 11 satt vi i studion och programmet var igång. Hjärtat slog stenhårt och det kändes som att de skulle hoppa ur bröstkorgen på mig. Jag försökte prata på så gott jag kunde och jag försökte dölja min nervositet. Jag tror jag lyckades dölja den ganska bra faktiskt, för tillslut kände jag inte av den själv.

Christian och Anna är erfarna inom detta, så de hade svar på tal på det mesta. Det kändes som sagt skönt. Efteråt släppte en tung sten från magen och jag ville faktiskt göra om det igen! Bättre! Det kändes som att allt vettigt jag hade att säga, kom EFTER sändning. Surt, men nu är det gjort och jag är en superkul erfarenhet rikare.

Jag kommer länka programmet, så fort det finns för allmän beskådning på SVT's hemsida.
12
Isabelle

Åh vad kul, finns det på svts hemsida eller något så man kan kika på det? :)

Linda

Låter som det gick galant det där :D



Brukar vara så innan man är "van", att alla vettiga saker kommer efter xD Men det släpper det med (:



Kul att det gick bra <3

Liza

Björn Starrin är ju min stora idol :) Finns inget charmigare än värmländksa Btw .

EN TJEJ I STORSTAN

Gud vad roligt ! :D

GRATTIS eller vad säger man? ;)



/ En tjej i storstan

sannaa

Gud vad häftig! Kul att Du fick chansen, vågade & tog den :D

henriette

du va jättebra=)

-satt givetvis bänka framför tv'n och kollade...och, du kan va lugn.... du kändes nästan lite proffsig;)

=)

Sofie

Vad handlar det om då? =) Vad nyfiken jag blir.

När sänds det?

Svara nu =)

J o s e f i n

Skönt att det gick bra! :D

sara

Va kul.. Hade du skoj då?

Josefine

Åh vad kul och se :D

Emma

Självklart kollade jag. Du var superduktig. Fast jag tycker du skulle tagit åt dig mer och pratat på ännu mer. :) Men jättebra för att vara första gången helt klart!

Thess

aha! :) Va sjukt att se dig på tv! KUUL! Heja heja syssling! Haha