Lösögonfransar: Doll


Dessa ögonfransar hade jag på mig under vår fotografering, för ca. 6 månader sedan. Jag kommer fortsätta köpa dessa fransar, även om makeupstore har mängder av olika modeller. Men just dessa passar mina önskemål perfekt.

Övre bild: makeupstore.com

9
[ ♥ mama till Gabriel ]

oj oj, man ser att den har lossnat lite, eller bara fel på klistrad :)

Elin ♥

Oj vilka fina! :)

linnea

Jag älskar lösögonfransar! Drömmen för en med superkorta fransar som mig (inte ens mascara hjälper)

Viktoriae

Det är så fint med lösögonfransar, men de sitter så tungt på ögat! Känns klumpigt så jag har inte vågat festa med dem ännu ;) Ha en bra dag!

Frieda

otroligt fin header-bild!!!

Citty

På den där bilden ser man väldigt tydligt att det är lösögonfransar dock. Säg till om du vill ha lite tips :) I've got skills. PUSS!

erika

tycker inte du att det är komplicerat att fästa dem?

Isabelle

Den ser inte ut att följa din egen fransrad.. eller så har den lossnat!

assiies.

Hej du, jag har ett gaanska stort problem, jag tycker du ger suuper bra råd som dessutom funkar! Tack för att du finns! men iaf, det är mina ögonfransar, för ca 1,5år sedan hadde jag ganska långa, och täta ögonfransar, endag när jag satt och skulle sminka mig kom jag på att jag hadde en ögonfransböjare, ja, jag provade och voila, mina ögonfransar såg ut att vara flera centimeter (då utan maskara), sen den dagen började jag andvända den.. Under ett tag var jag dålig på att tvätta bort maskaran ink annat ögon smink innan jag skulle sova, dock under en kort tid. Nu är jag jätte noga med att tvätta bort mitt smink och sedan andvända en "kvälls kräm", jag tar på mig sminket innan skolan och tvättar bort direkt efter skolan nu. Men iaf problemet är att jag har fått värdens tunnaste ögonfransar, det är nästan hemskt!! jag vet inte vad jag ska ta mig till.. vet du hur jag ska få dom att börja växa på lite elr komma tbx, jag antar att det mästa av problemet kanske ligger ´bakom ögonfrans böjaren, och att jag inte tog bort sminket under en period. Jag vill ha många alternativ.

dessutom hur är det med lösögonfransar, om man vill ha några som inte är överdrivet långa utan normal långa som ger lite mer täthet som, vars och vilka ska man köpa då.+ hur fäster man dom som bäst.



p.s lägg gjärna in en kommentar om att du har svarat om du gör det, tacksam för svar då jag vet att dina tipps funkar och att du inte säger sådant du inte vet något om. ( förlåt att jag låter så desperat, men jag är något olyklig..) :(

/ Assiies