Helt utmattad!

Hej vänner!

Vilken skräll att kvällen inte blir som planerat..
Vi åkte iväg till svärmor (igen) och grillade mat samt kikade på Wipeout. Jag är helt slut just nu och orkar knappt hålla ögonen öppna. Men jag har lovat er att blogga förfullt och det kommer jag därför göra. Har bloggsug också, saknat den de här dagarna. Imorgon skall det dessutom bli sol igen, så det gäller att passa på när det är grått och kyligt ute..

Jag tänkte att jag skulle försöka få upp en till recension av en webbutik idag, förmodligen blir det en utländsk sådan. Spännande va? ; )

Dessutom kommer en av de största tävlingarna i Lily-bloggens historia upp efter 00:00 inatt också, det är väl ännu mer spännande? Syftet är att samla ihop så mycket pengar som möjligt till välgörenhet, ni behöver inte lägga några som helst pengar på tävlingen, utan det är helt gratis att delta och jag tjänar absolut ingenting på det heller. Men ni måste lova mig att ställa upp så mycket det bara går, för hur underbart vore det inte att skänka pengar till en stiftelse som hjälper svårt sjuka barn att få sin högsta dröm uppfylld? Dessutom har en av er chansen att vinna ett helt grymt pris!

4
Anonym

åh, jag ska vara med :d

Lina

Är det min stora dag som du skriver om? Det är verkligen en underbar ide dom har om att uppfylla sjuka barns drömmar!! Det är nog bland det bästa man kan göra =) Ska kika in här på tävlingen senare!

Anonym

har du en gullig svärmor?

Åza

Vägörenhet är dåligt för samhället

eftersom det urholkar välfärden.

Och det finns många studier som visar

att det inte gör nytta heller.